CEC va examina astăzi refuzul de o înregistra pe Marina Tauber în cursa electorală

spot_img
spot_img

Comisia Electorală Centrală va examina astăzi refuzul Consiliului Electoral de Circumscripție Bălți de o înregistra pe Marina Tauber în cursa electorală. Despre asta a anunțat chiar deputatul independent Marina Tauber pe pagina sa de Facebook.

Potrivit sursei, cererea sa de contestare a deciziei Consiliului Electoral de Circumscripție Bălți, prin care a fost refuzată înregistrarea ei în calitate de candidat independent la alegerile din 5 noiembrie pentru funcția de primar al municipiului Bălți, a fost înregistrată de Comisia Electorală Centrală.

Prin urmare, astăzi, 25 septembrie, la ora 16:00, va avea loc ședința Comisiei Electorale Centrale, în cadrul căreia va fi analizată această cerere de contestare.

„Dragi bălțeni și concetățeni, vă vom informa despre ceea ce se întâmplă printr-o transmisiune în direct! Vă rugăm să rămâneți aproape de noi și să urmăriți evenimentele! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, a scris deputatul Marina Tauber.

Recomandăm și ..

Niciun strop de ploaie în acest weekend; Meteorologii anunță temperaturi de până la 40 de grade Celsius

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) anunță prognoza meteo pentru intervalul 13-15 iulie 2024. În acest weekend, avem parte de vreme caniculară.

DRUM. Din cauza temperaturilor atmosferice înalte, drumul se beton pe traseul Bălți – Chișinău,…

DRUM. Din cauza temperaturilor atmosferice înalte, drumul se beton pe traseul Bălți - Chișinău, în apropiere de Bălți, a fost deformat. http://t.me/indexMD

La Chișinău au fost lansate primele licitații pentru capacități mari de energie regenerabilă

La Chișinău au fost lansate ieri, 12 iulie, primele licitații pentru construcția parcurilor eoliene și fotovoltaice cu o capacitate totală de 165 MW. Ministrul Energiei, Victor Parlicov, a subliniat că acestea vor aduce investiții de peste 190 de milioane de euro în economie și ne vor ajuta să sporim independența energetică și să atingem...

METEO. În weekend avem parte de vreme caniculară

Vremea caniculară nu se va modifica întreaga perioadă. Ploile vor ocoli teritoriul țării, iar vântul va fi mai mult slab.

INTERVIU // Daniela Cujbă: În 2025, Republica Moldova va prelua Președinția Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei

Pe data de 13 iulie se împlinesc 29 de ani de când Republica Moldova a devenit membră a Consiliului Europei. În această perioadă au avut loc mai multe evenimente importante. Unul ar fi deținerea de către țara noastră a primei președinții la Comitetul de Miniștri al Consiliului Europei, în anul 2003. În perioada noiembrie...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora