FOTO, VIDEO Furtuna a făcut ravagii în țară! Copaci doborâți și întreruperi de energie electrică

spot_img

O furtună puternică însoțită de ploaie a făcut face ravagii în mai multe localități din țară. Persoanele sunt îndemnate să fie prudente, iar serviciile municipale sunt pregătite să intervină în caz de urgență, a anunțat Primăria Capitalei.

La scurt de la începutul furtunii, pe rețelele de socializare au apărut imagini cu arbori doborâți la pământ, unele crengi au căzut și peste automobile. În unele sectoare ale Capitalei au fost înregistrate și întreruperi de energie electrică.

Totodată, Regia Transport Electric Chișinău a anunțat că din cauza condițiilor meteorologice actuale, este afectată circulația troleibuzelor.  Astfel, unele rute de troleibuz, atestă întârzieri de la orarul stabilit, staționează sau sunt redirecționate.

Drumul care leagă satele Ruseștii Noi și Văsieni a fost blocat de un copac prăbușit.Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că astăzi, 11 iunie, meteorologii au emis o nouă avertizare meteo care intră pe teritoriul țării. Se prevăd averse cu descărcări electrice și grindină la nordul și centrul țării, dar și în câteva raioane de la sud.

Ploile nu ne mai lasă! Primăria Chișinău vine cu atenționări către cetățeni

Articolul FOTO, VIDEO Furtuna a făcut ravagii în țară! Copaci doborâți și întreruperi de energie electrică apare prima dată în Realitatea.md.

MAI MULT REALITATEA

Recomandăm și ..

În gimnaziul ”Taras Șevcenko” din Chișinău vor fi deschise clase cu predare în limbile ucraineană și română

Copii refugiaților ucraineni, dar și cei ai etnicilor ucraineni din țara noastră, vor putea să-și continue studiile în limba maternă și să se integreze mai ușor în sistemul educațional din Republica Moldova. Acest lucru va fi posibil după ce în următorul an de studii,...

Marți, 25 iunie 2024, Moldova va încep oficial negocierile de aderare la UE

Prima Conferință Interguvernamentală Moldova-UE va avea loc pe 25 iunie, informează Cristina Gherasimov, ministrul Integrării Europene. “Ambasadorii țărilor membre pe lângă Uniunea Europeană au agreat, de principiu, cadrele de negociere pentru deschiderea oficială a negocierilor de aderare cu Republica Moldova și Ucraina. Drept urmare, la...

România are două sisteme Patriot operaționale. Armata română ar putea trimite unul din ele Ucrainei

Oficial, România este apărată de două sisteme Patriot. Al doilea echipament a devenit operațional vineri, după ce militarii români au tras două rachete în poligonul Capu Midia, din județul Constanța. Patriot reprezintă cea mai mare achiziție a României de după Revoluție. Ministerul Apărării Naționale...

Republica Moldova și Ucraina încep oficial negocierile de aderare la Uniunea Europeană pe 25 iunie

Prima conferință interguvernamentală, care este considerată începutul negocierilor de aderare a Republicii Moldova și a Ucrainei la Uniunea Europeană, va avea loc pe data de 25 iunie. Anunțul a fost făcut de Belgia, care deține în acest semestru președinția prin rotație a Uniunii Europene...

🛑Îmi e rușine puțin că nu știam despre ziua onomastică a lui Spiridon Vangheli

🛑Îmi e rușine puțin că nu știam despre ziua onomastică a lui Spiridon Vangheli https://t.me/tudorulianovschi/64

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora