Prima apariţie publică oficială a prințesei Kate după diagnosticul de cancer. Ce a spus despre starea sa de sănătate

spot_img
spot_img

Kate Middleton a anunțat vineri, 14 iunie, că face „progrese bune” după diagnosticul de boală gravă și că va participa sâmbătă la parada „Trooping the Colour”. Aceasta va fi prima apariţie publică a prinţesei de Wales după diagnosticul de boală gravă şi după operaţia suferită în ianuarie, transmite BBC.

Într-un mesaj postat pe pagina oficială de Instagram a prințului și prințesei de Wales, Kate spune că tratamentul ei este încă în curs și va mai continua câteva luni.

„Fac progrese bune, dar, după cum știe oricine care trece printr-un tratament dificil, există zile bune și zile proaste. În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi în faţa corpului tău care se odihneşte. Dar, în zilele bune, când te simţi mai puternic, vrei să profiţi la maximum de faptul că te simţi bine”, a transmis prințesa Kate.

Mesajul este însoţit de o nouă fotografie a prinţesei, realizată de fotograful Matt Porteous, care o arată pe prințesă lângă un copac, privind spre cer, în apropierea casei sale din Windsor. Prințesa a mai dezvăluit că „tratamentul meu este în curs și va dura încă câteva luni” și că în zilele când se simte „suficient de bine” se bucură să petreacă timpul „cu lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate”.

„Încă nu am ieşit din impas. Învăţ cum să am răbdare, mai ales cu incertitudinea. Luând fiecare zi aşa cum vine, ascultându-mi corpul şi permiţându-mi să îmi dau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca”, a mai transmis prințesa Kate.

De asemenea, aceasta a spus că așteaptă cu nerăbdare să participe sâmbătă, 15 iunie, la evenimentul Trooping the Colour, care îl celebrează pe rege.

Amintim că, Kate Middleton a anunțat pe 22 martie că a fost diagnosticată cu cancer și a început ședințele de chimioterapie. În ianuarie, prințesa suferise „o intervenție chirurgicală abdominală majoră” la Londra, iar testele efectuate după operație au descoperit că fusese prezent un cancer, a mai spus Kate Middleton.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Prima apariţie publică oficială a prințesei Kate după diagnosticul de cancer. Ce a spus despre starea sa de sănătate apare prima dată în Realitatea.md.

MAI MULT REALITATEA

Recomandăm și ..

Curtea Constituțională: Sesizarea comuniștilor privind decretul prin care a fost demis Stoianoglo este inadmisibilă

Curtea Constituțională a declarat inadmisibilă sesizarea deputaților comuniști Diana Caraman, Constantin Starîș, Vladimir Voronin, Oleg Reidman și Nicolai Rusol, care au solicitat controlul constituționalității decretului de demitere a lui Alexandr Stoianoglo. Documentul a fost semnat de Maia Sandu pe 26 septembrie 2023. Conform parlamentarilor, decretul ar încălca principiul de separare a puterilor în stat, notează...

Ucraina strânge probe pentru CPI privind victimele civile ale minelor terestre lăsate de ruşi

Ucraina a documentat moartea a aproape 300 de civili din cauza minelor terestre lăsate de forţele ruse şi strânge probe pentru Curtea Penală Internaţională (CPI), a anunţat vineri Serviciul ucrainean de securitate (SBU), transmite Reuters.

Premierul Poloniei îl acuză pe fostul ambasador al ţării sale la NATO de contacte cu servicii de informaţii străine

Prim-ministrul polonez Donald Tusk l-a acuzat vineri pe fostul ambasador al Poloniei la NATO, numit în 2019 de fosta putere naţionalistă şi rechemat la sfârşitul lui mai, că a întreţinut contacte cu servicii de informaţii străine şi a obţinut avantaje financiare neautorizate, informează Agerpres.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora