Mai multe persoane au fost rănite în Germania într-un atac cu acid

spot_img
spot_img

Mai multe persoane au fost rănite duminică într-un atac cu acid într-o cafenea din oraşul Bochum din vestul Germaniei, trelatează CNN.

“Un bărbat a intrat în cafenea în jurul orei 15.25 şi a turnat un lichid acid peste un client care stătea la o masă în zona exterioară”, lăsând victima “grav rănită”, a declarat poliţia locală într-un comunicat de presă.

O femeie care stătea la masă cu el şi o chelneriţă au fost, de asemenea, rănite.

În timpul intervenţiei, patru agenţu de poliţie şi doi pompieri care au intrat în contact cu lichidul au suferit, de asemenea, arsuri, a declarat poliţia.

Autorul a fugit iniţial, dar a fost arestat la scurt timp după aceea în apropiere.

Motivul incidentului este încă neclar. O anchetă a poliţiei este în curs.

Recomandăm și ..

Curtea Constituțională: Sesizarea comuniștilor privind decretul prin care a fost demis Stoianoglo este inadmisibilă

Curtea Constituțională a declarat inadmisibilă sesizarea deputaților comuniști Diana Caraman, Constantin Starîș, Vladimir Voronin, Oleg Reidman și Nicolai Rusol, care au solicitat controlul constituționalității decretului de demitere a lui Alexandr Stoianoglo. Documentul a fost semnat de Maia Sandu pe 26 septembrie 2023. Conform parlamentarilor, decretul ar încălca principiul de separare a puterilor în stat, notează...

Ucraina strânge probe pentru CPI privind victimele civile ale minelor terestre lăsate de ruşi

Ucraina a documentat moartea a aproape 300 de civili din cauza minelor terestre lăsate de forţele ruse şi strânge probe pentru Curtea Penală Internaţională (CPI), a anunţat vineri Serviciul ucrainean de securitate (SBU), transmite Reuters.

Premierul Poloniei îl acuză pe fostul ambasador al ţării sale la NATO de contacte cu servicii de informaţii străine

Prim-ministrul polonez Donald Tusk l-a acuzat vineri pe fostul ambasador al Poloniei la NATO, numit în 2019 de fosta putere naţionalistă şi rechemat la sfârşitul lui mai, că a întreţinut contacte cu servicii de informaţii străine şi a obţinut avantaje financiare neautorizate, informează Agerpres.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora