Andrei Nastase: În tăcerea asurzitoare a guvernării, Igor Dodon face un atac nedrept și injust la adresa României

spot_img
spot_img

În tăcerea asurzitoare a guvernării, PSRM și liderul său fac un atac nedrept și injust la adresa României. Ei uită că, indiferent de cine a fost la conducerea Moldovei, România a ajutat cu tot ce se poate Republica Moldova, declară Andrei Nastase.

Atacul lui Igor Dodon și al PSRM este unul menit să creeze din nou aceeași ruptură în societate și să provoace aceeași dezbinare, polarizare dorită și susținută și de actuala guvernare. Le amintesc și unora și altora că ajutoarele României și cele europene au venit aici, în Moldova, pentru toți cetățenii, nu a contat etnia lor, că își zic rusi, găgăuzi, români sau moldoveni, toți fiind cetățeni ai Moldovei.

Avem aceeași limbă, avem o istorie comună, iar fostul președinte Igor Dodon ar fi bine să își desfășoare campania politică fără însă a face atacuri împotriva celor care ne-au susținut tot timpul la greu, susține Andrei Nastase.

The post Andrei Nastase: În tăcerea asurzitoare a guvernării, Igor Dodon face un atac nedrept și injust la adresa României appeared first on Omniapres.

MAI MULT OMNIAPRES

Recomandăm și ..

Google blochează utilizatorii YouTube Premium care utilizează VPN-uri pentru tarife mai mici

Google a început să blocheze accesul abonaților YouTube Premium care folosesc servicii VPN pentru a-și înregistra abonamentul în țări cu tarife mai mici, scrie Playtech.ro. Acești utilizatori sperau să profite de beneficiile YouTube fără reclame la un cost redus, chiar și după ce se conectau din țara lor natală. YouTube Premium este un abonament plătit...

LIVE TEXT/ PIB-ul Ucrainei a crescut cu mai mult de 4% în ultimele șase luni, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Război în Ucraina, ziua 870

UPDATE 22:15 PIB-ul Ucrainei a crescut cu 4,1% în ultimele șase luni, comparativ cu primele șase luni din 2023, cu o creștere de 1,1% în iunie, a raportat Ministerul Economiei de la Kiev pe 12 iulie. „În cursul lunii iunie, economia a funcționat în condiții dificile de întrerupere a energiei electrice. Cu toate acestea,...

Veneția vrea să mărească taxa care trebuia să-i sperie pe turiștii de o zi: „Un eşec total, oraşul este încă plin”

Sistemul experimental de plată introdus pentru turişti de oraşul italian Veneţia a avut doar un impact limitat asupra reducerii aglomeraţiei în oraşul lagună. Astfel, preţurile vor fi aproape sigur majorate anul viitor, a declarat vineri un politician care a condus proiectul.

Record absolut! S-a calificat în finala Wimbledon, după cea mai lungă semifinală din istoria competiției

Jucătoarea italiană de tenis Jasmine Paolini este prima finalistă a ediţiei din acest an a turneului de Grand Slam de la Wimbledon după ce a trecut joi, într-un meci maraton, de croata Donna Vekic, 2-6, 6-4, 7-6 (10/8).

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora