VIDEO Usatîi a oferit 10 mii de euro Clubului de fotbal FC KFL Comrat: „Sunteți un exemplu bun pentru toți tinerii!”

spot_img
spot_img

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, susține financiar clubul FC KFL Comrat cu suma de 10 mii de euro. Banii vor fi utilizați pentru dezvoltarea echipei. Politicianul a anunțat acest lucru marți seara, 9 iulie curent, în Orășelul Fotbalului din Comrat, în timpul transmisiunii primei semifinale a Campionatului European 2024.

„Am fost plăcut surprins că la Comrat sunt băieți tineri care sunt vestiți nu doar la Comrat, dar și în toată țara. Acesta este clubul Comrat Football League. Cred că orașul  trebuie să fie mândru de ei. Sunteți nu doar băieți talentați, ci și un  exemplu bun pentru toți tinerii. De aceea, din partea mea, ca suport pentru club, pentru dezvoltare, pentru echipament – 10 mii de euro pentru voi!”, a spus Renato Usatîi.

El le-a urat succes tuturor oaspeților Orășelului Fotbalului și a spus că va face totul pentru a promova sportul:

„De aceea am deschis două orășele de fotbal – la Bălți și la Comrat. Sper că aceasta va deveni o tradiție bună și corectă, pentru că noi, spre deosebire de alte partide, promovăm valorile corecte, astfel încât copiii noștri să crească și să devină oameni adevărați și campioni adevărați”, a adăugat Usatîi.

[bzplayer youtube=”https://www.youtube.com/watch?v=38CgmvxrCh8&ab_channel=%D0%A0%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%A3%D1%81%D0%B0%D1%82%D1%8B%D0%B9″ muted=”false”]

Transmisiunea meciului dintre Spania și Franța în centrul Comratului a adunat mii de locuitori ai orașului și din toată Găgăuzia. Invitatul special al programului de concert a fost celebrul cântăreț și prezentator TV Oleg Kenzov. El le-a urat locuitorilor din Comrat să caute și să găsească mereu momente pozitive în viață.

În această seară, 10 iulie, Oleg Kenzov va concerta în fața publicului din Orășelul Fotbalului din Bălți. Seara, acolo va fi transmisă a doua semifinală a Campionatului European, în care se vor întâlni echipele Olandei și Angliei. Orășelul Fotbalului din Bălți și Comrat a fost deschis la inițiativa și din banii personali ai lui Renato Usatîi. Acesta va funcționa până la sfârșitul Euro 2404, care se va încheia pe 14 iulie.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO Usatîi a oferit 10 mii de euro Clubului de fotbal FC KFL Comrat: „Sunteți un exemplu bun pentru toți tinerii!” apare prima dată în Realitatea.md.

MAI MULT REALITATEA

Recomandăm și ..

VIDEO/ Detalii despre omorul din sectorul Rîșcani al capitalei, percheziții la Comrat, candidatul PSRM la alegerile prezidențiale și dosarul concesionării Aeroportului Internațional Chișinău | Săptămâna de Gardă

Un lider al unei „grupări criminale” din Turcia a fost ucis în plină zi în sectorul Rîșcani al capitalei. Cum a ajuns acesta în R. Moldova și ce versiuni examinează poliția? Vorbim și despre fostul procuror general care vrea să ajungă președinte, dar și despre școala profesională care avea 200 de burse pentru… 50...

VIDEO Mircea Geoană: Sprijinul NATO, o garanție suplimentară că Ucraina și R. Moldova își pot îndeplini calea europeană

Sprijinul pe care Alianța Nord-Atlantică a decis să îl acorde Ucrainei la summitul istoric de la Washington reprezintă o garanție suplimentară că Ucraina și Republica Moldova își pot îndeplini calea europeană și transmite un semnal Moscovei că NATO nu va obosi în acest efort, a declarat joi secretarul general adjunct al organizației, Mircea Geoană,...

Convorbire între miniştrii Apărării rus şi american pentru a preveni un ”risc al escaladării”

Miniştrii Apărării rus şi american au evocat vineri „reducerea riscului unei escaladări” în cursul unei convorbiri telefonice, a anunţat Moscova, la două zile după anunţul făcut de Washington privind desfăşurarea punctuală de rachete cu rază lungă de acţiune în Germania, relatează AFP şi Reuters.

Boeing și-a avertizat clienții de noi întârzieri în livrarea avioanelor 737 Max

Constructorul american de avioane Boeing i-a informat pe unii clienţi care au comandat aparate 737 Max, ce urmau să fie livrate în 2025 şi 2026, că vor mai avea de aşteptat până când vor intra în posesia avioanelor, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres, citând surse din apropierea acestui dosar.

Aderarea la UE, prioritară pe agenda băncilor centrale din Republica Moldova și Ucraina

Guvernatoarea Băncii Naționale a Moldovei, Anca Dragu, a avut o întrevedere cu omologul său din Ucraina, Andriy Pyshnyy, aflat la Chișinău pentru a participa la reuniunea Constituenței Fondului Monetar Internațional și Băncii Mondiale.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora