BREAKING NEWS (SURSE) Omorul la comandă din sectorul Rîșcani. Poliția Capitalei a reținut un suspect noaptea trecută

spot_img
spot_img

Poliția Capitalei a reținut noaptea trecută un suspect în cazul omorului la comandă a cetățeanului turc, Izzet Eren, în vârstă de 41 de ani, liderul principal al bandei Tottenham Turks, la o terasă din sectorul Rîșcani al capitalei, susțin sursele PulsMedia.MD.

Potrivit surselor, individul reținut este tot un cetățean turc în vârstă de 45 de ani, Strumsten Stein, care a fost plasat pentru 72 de ore în Izolatorul de Detenție Provizorie a Direcției de Poliție a mun. Chișinău.

Sursele noastre mai menționează că ofițerii legii au stabilit un cerc de bănuiți și suspecți, iar în prezent se desfășoară mai multe măsuri speciale de investigații. Sursele noastre nu au putut oferi mai multe detalii despre acest caz făcând trimitere la secretul anchetei.

Amintim că în amiaza zilei de ieri, o persoană mascată și cu o trotinetă, a efectuat 7 focuri de armă, trei în cap și patru în spate, în liderul principal al bandei Tottenham Turks din Nordul Londrei, în timp ce acesta se afla la terasa Coffe Point de pe strada Kiev 9, după care a dat bir cu fugiții de la fața locului în direcția străzii Alecu Russo.

Potrivit poliției, individul împușcat a fost anunțat în căutare pe canalele Interpol de către autoritățile de drept ale Regatului Unit al Marii Britanii, cu scop de arest și extrădare, fiind învinuit de comiterea unor infracțiuni de contrabandă și comercializarea heroinei.

Acesta nu a fost extrădat până acum, deoarece a depus cerere de azil. Acum doi ani i-a fost refuzată procedura de azil, dar până la moment nu există o decizie definitivă a instanței de judecată pe acest caz.

Mai mult, acesta a fost plasat în arest, cu ulterioara extrădare, dar a fost eliberat din arest în urma deciziei instanței de judecată.

EXCLUSIV (FOTO) Cine este bărbatul împușcat în Chișinău. Liderul bandei Tottenham Turks din Londra, evadat dintr-o pușcărie din Turcia

MAI MULT PULS MEDIA

Recomandăm și ..

Curtea Constituțională: Sesizarea comuniștilor privind decretul prin care a fost demis Stoianoglo este inadmisibilă

Curtea Constituțională a declarat inadmisibilă sesizarea deputaților comuniști Diana Caraman, Constantin Starîș, Vladimir Voronin, Oleg Reidman și Nicolai Rusol, care au solicitat controlul constituționalității decretului de demitere a lui Alexandr Stoianoglo. Documentul a fost semnat de Maia Sandu pe 26 septembrie 2023. Conform parlamentarilor, decretul ar încălca principiul de separare a puterilor în stat, notează...

Ucraina strânge probe pentru CPI privind victimele civile ale minelor terestre lăsate de ruşi

Ucraina a documentat moartea a aproape 300 de civili din cauza minelor terestre lăsate de forţele ruse şi strânge probe pentru Curtea Penală Internaţională (CPI), a anunţat vineri Serviciul ucrainean de securitate (SBU), transmite Reuters.

Premierul Poloniei îl acuză pe fostul ambasador al ţării sale la NATO de contacte cu servicii de informaţii străine

Prim-ministrul polonez Donald Tusk l-a acuzat vineri pe fostul ambasador al Poloniei la NATO, numit în 2019 de fosta putere naţionalistă şi rechemat la sfârşitul lui mai, că a întreţinut contacte cu servicii de informaţii străine şi a obţinut avantaje financiare neautorizate, informează Agerpres.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora