Horoscop 7 ianuarie 2023

spot_img

Horoscop 7 ianuarie – o zi cu vești condimentate! Recuperăm un timp pierdut, o relație care mai are ceva de spus, o amintire care ne face bine la suflet, acolo.

CAPRICORN
Se poate să chemați prietenii, rudele la un pahar de vorbă c-o fi ceva de sărbătorit și să dați tușa finală acestor sărbători de iarnă. Se poate să dați o fugă prin țară pe undeva să ziceți la mulți ani cuiva drag sau pur și simplu vă duceți în plimbare să vă aerisiți. Poate organizați o ieșire la aer, dacă nu vă rețin obligațiile casnice pe lângă casă și o să fie revigorant.

VĂRSĂTOR
O să vă puteți deplasa cu ușurință și să revedeți niște oameni pe care nu-i ați putut vizita nici de Crăciun nici de Anul Nou și o să fie bucurie mare. E cineva care insistă să revină în viața voastră și o să trebuiască să fiți sinceri cu voi să-i spuneți dacă mai e locul liber în inima voastră. La voi programul e flexibil și vă caută câte un cuplu, prieteni o să ieșiți pe la mondenități.

PEȘTI
O reușită după lungi așteptări, poate vă parvin obiectele comandate la sfârșitul anului și să faceți și voi o tratație pe luna asta că tot e sărbătoare. Vești bune de la cineva care vă cheamă la o cafea și vă puteți întâlni fie acasă, fie în oraș la restaurant. E posibil să vă atragă atentia cineva seducător și să încercați să vedeți mai de aproape cum e de fapt persoană.

BERBEC
Toată lumea vă iubește, mai nou, cu Jupiter mare benefic în zodia voastră, și o să vă găsiți prieteni, colaboratori cu care o să vă înțelegeți de minune. O invitație specială la un eveniment care vă poate avea chiar pe voi ca eroi principali și o să fie un succes la scenă deschisă. Sunteți imprevizibil și o să-i faceți o surpriză ființei iubite care poate fi sărbătorita zilei.

TAUR
Poate ajungeți abia acum unde v-ați propus anul trecut și o să vă atingeți un obiectiv pentru care v-ați bătut, nu glumă, și o să fie o satisfacție morala. Și nu numai. Poate e în trecere pe la voi cineva care vine de departe și o să petreceți două zile împreună. O veste bună de la cineva plecat departe și care poate zice că vine, că nu v-a uitat și vă face ziua frumoasă și viața.

GEMENI
Poate scoateți din fondul financiar secret ca să vă asigurați o ieșire cu familia, cu prietenii, să mâncați ceva în oraș, să vă distrați și să simțiți că e sărbătoare. Se poate să primiți ceva în dar, care o să vă ofere confirmarea că sunteți iubiți, apreciați. E cineva care tot insistă să ieșiți la o plimbare, dar ați tot evitat și acum poate o să dați curs invitației.

RAC
Apare acel cineva care vă poate schimba viața în bine și pe care să-l cunoașteți la un party, într-un grup de prieteni și să vă înțelegeți, o să faceți casă bună împreună. Surprize la tot pasul. Pentru voi apar oameni și situații, daruri pe care trebuia să le luați anul trecut. O apariție surpriză, poate vine cineva fără să vă anunțe și poate fi cadoul acestei zile pentru voi.

LEU
Se poate să fiți cu bagajele la ușă să plecați într-o excursie pe la rude, la prieteni să vă bucurați de ultima dintre sărbătorile de iarnă. Familia vă duce dorul, vă simt lipsa și o să vă bucurați de o masă festivă împreună că așa vă echilibrați emoțional. Se poate să dați ochii cu cineva cu care ați avut niște neînțelegeri și să dispară toate tensiunile dintre voi.

FECIOARA
Încearcă cineva să vă recucerească dar, deși știe că e greu, nu se lasă convinsă persoana, că vă armonizați perfect și că merită orice efort, sacrificiu. Se adună gașca de prieteni de altădată și o să vă bucurați că o să ieșiți mai des la socializare vă deconectați de stresul acumulat. E o cheltuială, poate pregătiți o masă festivă pentru un sărbătorit al familiei și o să fie și distracție.

BALANȚĂ
O să vă faceți timp și pentru voi, să vă întâlniți cu prietenii, că aveți multe de povestit și o să vă programați și alte întâlniri, ieșiri pe la evenimente. Lumea vă curtează și voi sunteți mari amatori de ieșit la plimbare, la spectacole și o să dați refresh sferei sociale. Apare omul visurilor voastre. Construiți în minte portretul robot și omul o să-și faca apariția. Se materializează.

SCORPION
Ați putea pleca într-o aventură turistică, dacă nu aveți vreun sărbătorit pentru care să rămâneți acasă, și o să fie revigorant după atâtea sarmale și cozonaci. O să vă caute din nou cineva care vrea să vă încercați șansele de a fi împreună, că s-au mai schimbat datele problemei. Poate-i strângeți pe copii, nepoți, ieșiți împreună la un loc de joacă, într-un parc de aventură, ca să fie cu adrenalină forte.

SĂGETĂTOR
Încă v-au mai rămas câteva lucruri nespuse în relația cu partenerul de cuplu și abia după o să fie liniște, pace, armonie în relația voastră, dar trebuie făcut ceva. O să tot scoateți bani din buzunar și ca să vă distrați și ca să luați cuiva cadou de ziua onomastică sau vreo restanță de la Crăciun. Poate s-a mai detensionat atmosfera din relația de cuplu și o să aduceți un plus de noutate, să dați refresh relației.

Recomandăm și ..

20 Mai: Ziua mondială a albinelor. „O treime din producția agricolă la nivel mondial depinde de polenizarea realizată de albine”

Ziua mondială a albinelor este marcată în fiecare an la data de 20 mai. „Albinele joacă un rol crucial în creșterea randamentului culturilor şi promovarea siguranței alimentare, precum și în atenuarea schimbărilor climatice și a conservării mediului. În prezent, populațiile de albine au scăzut...

Traian Băsescu: Moldova va putea adera la UE dacă va renunța la Transnistria

Traian Băsescu: Republica Moldova are o șansă să intre în UE sau chiar putem ajunge la situația de reunificare, cu o singură condiție, să renunțe la Transnistria. Rusia poate să renunțe la Moldova, nu la Transnistria Republica Moldova are o șansă să devină membră a...

Japonia: O lingură electrică, premiată cu Ig Nobel a fost pusă în vânzare

Gigantul japonez al băuturilor Kirin Holdings a început să vândă o lingură electrică despre care cercetătorii susțin că poate promova o alimentație mai sănătoasă prin accentuarea gustului sărat fără adăugarea de sare, informează Reuters. Lansarea de luni a produsului marchează prima comercializare a tehnologiei care...

Ce salariu are Macron; Fișa cu venitul lunar al președintelui Franței a fost publicată într-un gest fără precedent

Emmanuel Macron a fost nevoit să facă public salariul lunar pe care îl câștigă în calitate de președinte al Franței, scrie 7sur7. Dacă remunerația șefului statului era deja cunoscută, publicarea acestei fișe de salariu este fără precedent, relatează presa franceză.

Moartea președintelui iranian: Erdogan anunță o zi de doliu național în Turcia

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu național după moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi într-un accident de elicopter, relatează AFP, citată de Agerpres.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora