Horoscop 15 ianuarie – zi cu scântei

spot_img

Horoscop 15 ianuarie – zi cu scântei. Apare cineva care ne aprinde imaginația, primim o invitație undeva, și starea noastră de spirit se poate schimba, într-o clipă, în bine, și o să avem parte de surprize.

Capricorn
Aveți chef de socializare, poate vă duceți la o nuntă, la un botez, vă invită cineva la un spectacol ori la plimbare și o să vă dezmorţiţi cu ocazia asta. Se poate să aveți un tete-a-tete cu ființa iubită, să lămuriți un aspect care vă tensiona, și să vă relaxați. O să vă bucurați de prezența unor oameni tineri, și poate plecați într-o excursie sau vă duceți la un spectacol.

Vărsător
Sunt câteva lucruri care depind de voi să fie rezolvate și o să vă străduiți să vă achitați de obligațiile morale față de ai voștri, în primul rând, și apoi de ceilalți. O să dați o raită prin împrejurimi să le faceți o vizită unor cunoscuți și să mai schimbați peisajul, că e o energie de luat. O cheltuială în plus, dar nu o să vă dea bugetul peste cap, și o să le faceți pe plac prietenilor, îi scoateți la un restaurant.

Pești
Poate ieșiți la o întâlnire cu cineva pe care abia l-ați cunoscut și o să vă facă impresie bună, începutul e promițător și puteți începe o relație care să vă întregească. Poate faceți un consiliu de familie să vedeți ce faceți cu casa, o vindeți sau faceți niște lucrări de reamenajare, zugrăvit etc. E cineva care nu mai poate de dorul vostru și vă faceți timp să vedeți ce eforturi ar fi de ambele părți.

Berbec
Se poate să vă duceți la un eveniment festiv și să mai cunoașteți și alți oameni pe acolo, să vă lansați în niște proiecte care să-i implice și pe acești cunoscuți. O să cheltuiți niște bani cu cadourile, daca vă duceți într-o vizită, dar vă face plăcere să revedeți aceşti prieteni, rude. E un suflu nou, un sentiment, un entuziasm de zile mari, că poate apare cineva care vă promite o viață fericită.

Taur
Apare cineva care s-a ținut de capul vostru să vă întâlniți și o să iasă la iveală un adevăr care poate schimba multe în relația voastră de cuplu. Se poate să dați o fugă în alt oraș, să luați masa cu cineva drag și să puneți la cale o strategie de afaceri pentru viitorul apropiat. Întrevedere cu cineva care vrea să vă propună o colaborare și deschidere pentru așa ceva aveți în perioada asta.

Gemeni
Poate vă dă cineva o datorie înapoi, virează cineva niște bani în contul vostru și o să vă puteți mișca, să luați masa în oraș, să vă duceți la distracție. E cineva care v-a dus dorul și vă scoate la întâlnire, că sunt multe de discutat, și poate se consolidează relația voastră. O să dați uitării niște neînțelegeri din relația sentimentală și o să vă continuați povestea de dragoste nestingheriți.

Rac
V-au rămas prieteni de trecut în revistă, să vă vedeți și să vă povestiți ce ați mai făcut și ce v-ați propus pentru anul în curs. Poate v-ați hotărât să ajungeți la ofițerul stării civile să vă căsătoriți că, în sfârșit, e momentul. Poate vă repeziți la cineva din altă localitate că ați fost invitat la o zi de naștere și o să vă prinde bine ieșirea.

Leu
Întâlnire neașteptată cu cineva care vine cu gânduri bune pentru că vrea, probabil, să repare o relație care poate însemna garanția fericirii și pe care nu vrea s-o rateze. Noutăți, oameni, situații care vă pot schimba viața în bine, și să vă propulseze în carieră, printre altele. Puteți amâna niște întâlniri să revedeți o persoană care e scumpă la vedere și o să vă puteți exprima sentimentele.

Fecioară
Poate vă lăsați curtați de cineva care va fi chiar mai tânăr decât voi și o să vă dea speranța că o să puteți fi fericiți împreună, că se poate. O să reluați o preocupare care v-a adus o stare de bine, și mai vreți așa ceva. E cineva care încearcă să revină în relație și o să ajungeți la căsătorie, dacă se poate. Vedeți ce simțiți.

Balanță
O să faceți niște cheltuieli, că nu o să se poate fără, și o să fiți împreună cu prietenii mare parte din zi, că aveți nevoie de vibe-ul lor pozitiv. E o căldură sufletească din partea cuiva care de mult vrea să fie în preajma voastră, ca să facă dovada dragostei pe care v-o poartă. Semne bune si la voi în sfera sentimentală, și poate vă iese în cale cineva care vă poate face fericiți.

Scorpion
O întâlnire care o să vă răscolească frumos pe dinăuntru și poate relația de cuplu va intra în altă etapă, și o să vă simțiți împlinit sufletește. O să vă duceți poate în vizită la rude și poate o să vă oferiți ajutorul, dacă o fi nevoie. E cineva care v-a rămas dator cu o explicație și o să cereți să vi se spună purul adevăr.

Săgetător
Anturajul o să vă însoțească la plimbare, la cafea, poate vă duceți la un spectacol și o să fie o zi reușită pentru că o să revedeți oameni dragi, care au o vorbă bună pentru voi. E cineva care vrea să vă capteze atenția și, dacă nu aveți pe nimeni, poate o să ieșiți la o cină romantică. Poate o să luați o decizie referitoare la relația de cuplu și o să petreceți mai mult timp liber în doi.

Recomandăm și ..

Expert: Guvernul R. Moldova se confruntă cu probleme majore în cea ce privește încasările bugetare, în special din TVA

Expertul în politici economice la Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul”, Veaceslav Ioniță, spune că în acest an, Guvernul Republicii Moldova se confruntă cu probleme majore în cea ce privește încasările bugetare, în special din TVA. Potrivit expertului economic, în anul curent,...

Alți 250 de copii instruiți de polițiștii de patrulare din nord în…

Alți 250 de copii instruiți de polițiștii de patrulare din nord în două zile. Colegii le-au vorbit micuților despre siguranța lor în stradă, acasă, în mediul online, dar și cum ar trebui să se comporte în calitate de pietoni sau pasageri❗

A fost lansat concursul, „Promotor al integrității în sănătate”. Ce trebuie să facă instituțiile medicale

Ministerul Sănătății (MS) și Centrul Național Anticorupție (CNA) au lansat astăzi, 28 noiembrie 2023, concursul „Promotor al integrității în sănătate”. În cadrul unui eveniment, organizat la Chișinău, au fost oferite detalii despre acest proiect. „Pentru a participa la concurs, instituțiile medicale trebuie să depună pachetul...

A treia zi pe întuneric: 24 de localități rămân în continuare fără lumină

Încă 24 de localități din R. Moldova au rămas parțial sau în totalitate deconectate de la energia electrică, urmare a condițiilor meteorologice din ultimele zile, informează compania Premier Energy. Potrivit instituției, serviciile specializate continuă lucrările de realimentare cu energie electrică a consumatorilor afectați de...

ULTIMA ORĂ! Socialistul Iurie Popa a fost ales președinte al raionului Ocnița.

ULTIMA ORĂ! Socialistul Iurie Popa a fost ales președinte al raionului Ocnița.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora