Horoscop 23 ianuarie 2023. Zodia care își împlinește un vis

spot_img

Horoscop 23 ianuarie – o să ne dăm osteneala să lichidăm toate acele lucruri care nu ne plac să ne putem bucura de ce-o să realizăm de-acum înainte.

VĂRSĂTOR
Vești bune, pot fi și bani, o atenție din partea cuiva care v-a dus dorul și o să căpătați un echilibru emoțional, c-or să fie niște situații care să v-atingă sufletește. O să vă scoată cineva la cafea, c-aveți de luat în discuție o colaborare care o să vă țină în priză. Noutăți care să vă asigure un bun demaraj în lumea afacerilor, cu șanse mari de câștiguri.

PEȘTI
O să faceți rost de bani, poate pentru că o să munciți mai mult la serviciu, o să vă dublați eforturile și atunci și banii vor fi mai mulți. Vi se poate împlini un vis mai vechi, să vă luați o casă, ori o mașină, să vă schimbați serviciul. E cineva căruia îi pasă de voi și să vă bucurați de protecția acestei persoane, că va fi un gest salvator.

BERBEC
E momentul marilor reușite și o să investiți toate resursele ca să vă atingeți un obiectiv pe care vi l-ați propus mai demult, dar n-au fost condiții propice. O să puteți continua niște cursuri, să dați examene, poate vă pregătiți și pentru luat carnetul de conducere. O să vă relansați pe scena socială și lucrurile or să ia o întorsătură fericită pentru voi. Se-anunță succes.

TAUR
Or să apară niște compensații, c-ați muncit în plus, ați avut succes și v-au fost apreciate eforturile, și poate urmează o promovare – că vine anul vostru special. Se observă o cheltuială c-ați avut, probabil, niște restanțe și s-au dus acolo niște sume, dar vă echilibrați voi bugetul. Se poate să vă treziți cu niște bani care or să v-ajute să rezolvați problema ratelor, a facturilor.

GEMENI
S-ar putea să plecați pe undeva în weekend și faceți o rezervare, iar în cel mai bun caz o să vă facă o surpriză partenerul de cuplu și vă spune în ultima clipă unde-o să mergeți. Relația cu partenerul de cuplu are un tempo cam alert și e bine să mențineți un ritm constant, să nu vă destabilizați. Poate dați o fugă în străinătate să rezolvați probleme de serviciu, ori poate cu școala, să încheiați o situație.

RAC
O să recuperați o sumă de bani pentru care ați tot făcut intervenții și o să mai achitați din taxele de început de an, impozite, lucrurile suplimentare care „înghit bani”. O să vi se propună o funcție, să vă ocupați de un departament anume și să vă lansați pe o nouă orbită profesională. O să faceți demersurile necesare ca să obțineți un act fără de care nu puteți face o investiție, să vă mutați, să vă luați alt serviciu.

LEU
E multă lume care vă solicită, vi se propun și diverse joburi, dar se și oferă să vă ajute cu câte ceva că țin la voi, vă apreciază și o să vă scutească de niște eforturi. Sfera sentimentală se nuanțează frumos și o să fiți mai receptivi la semnele din jurul vostru. E cineva care vă curtează. Vine cineva cu gânduri bune, să reparați o căsnicie, o relație sentimentală, o prietenie, sau un parteneriat de afaceri.

FECIOARĂ
Cu un pic mai multă insistență o să vă puteți lua banii pe care-i meritați și o să acoperiți toate cheltuielile acestei perioade. Vă mai gândiți, îi întrebați și pe ai voștri dacă sunt de acord cu un împrumut bancar, sau mai amânați, să vedeți ce bani strângeți. Banii se adună în cont dacă o s-aveți grijă să-i cereți de pe la datornici, ca să vă luați tot ce-aveți nevoie.

BALANȚĂ
O să se vadă, mai clar, în ce măsură vă armonizați cu partenerul de cuplu și dacă o să fie confort afectiv o să vă doriți, probabil, să vă căsătoriți. E posibil să vă contacteze un partener de afaceri care vrea să lucrați împreună dacă și voi o să fiți de acord. O reușită în planul comunicării – poate veți atinge un alt nivel emoțional și relația de cuplu va avea de câștigat.

SCORPION
Se observă cheltuieli legate de casă, poate dați refresh interiorului și o să vă bucurați de un confort sporit care va fi apreciat și de musafiri. Poate vă convinge un angajator să lăsați totul și să vă duceți la firma lui, c-o să câștigați mai mulți bani – vedeți dacă e serioasă persoana. Poate angajați o firmă să vă repare ce s-a deteriorat pe-acasă și o să fie casa lună!

SĂGETĂTOR
Poate v-apucați, serios, de studii, vă dați examenele, mai faceți un transfer spre altă disciplină opțională, trebuie reglată situația școlară. Întâlnire cu cineva care vrea să desfășurați activități recreative împreună și poate vă faceți timp ca să vă deconectați. Vin bani, dar sunt, ce-i drept, și cheltuieli și o să vă ocupați de ce vă cer copiii, nepoții, că ei sunt prioritari.

CAPRICORN
La voi, sfera financiară se colorează frumos și o să luați bani c-aveți proiecte serioase la orizont, și o să aveți asigurată baza financiară. Poate o să vă puneți casa la punct, vă bucurați și de ajutor din partea alor voștri, și o să vă oferiți un alt decor, o ambianță plăcută, un mediu atrăgător. Poate vi se plătesc niște activități suplimentare și o să fiți și voi mai degajați din punct de vedere financiar, fără stres.

Recomandăm și ..

Mama Mădălinei Cojocari şi-a recunoscut vina în faţa instanţei. Riscă să fie deportată din Carolina de Nord

Mama Mădălinei Cojocari, fetiţa dispărută la sfârşitul anului 2022, în Carolina de Nord, a pledat vinovată luni în faţa instanţei. Aceasta își recunoște vina pentru că nu a raportat la timp dispariția, iar acum riscă deportarea, după ce anterior pledase nevinovată, scrie libertate.ro cu...

LIVE TEXT/ Secretarul american al Apărării: „Vom continua să ne asigurăm că Ucraina are controlul asupra cerului”. Rezultatele celei de-a 22-a întruniri a Grupului de Contact pentru Apărarea Ucrainei....

UPDATE 21: 55 Secretarul american al Apărării: „Vom continua să ne asigurăm că Ucraina are controlul asupra cerului” Secretarul american al Apărării a subliniat unitatea tuturor membrilor Grupului de Contact pentru Apărarea Ucrainei și a subliniat determinarea acestora de a face față amenințărilor din...

Punct și de la capăt: Cererea de revizuire depusă de Vlad Filat la CSJ va fi reexaminată, după ce doi judecători au demisionat

Ședința Colegiului Penal al Curții Supreme de Justiție (CSJ) privind cererea de revizuire înaintată de Vladimir Filat și apărătorii acestuia a avut loc astăzi, 20 mai. Astfel, potrivit informațiilor pronunțarea soluției instanței asupra declarației de abținere a fost amânată pentru 27 mai 2024,...

Consiliul Europei a adoptat primul tratat internațional cu privire la Inteligența Artificială

Consiliul Europei(CE) a adoptat primul tratat internațional obligatoriu, din punct de vedere juridic, care vizează utilizarea responsabilă a sistemelor de inteligență artificială (IA), respectând drepturile omului, statul de drept și democrația, potrivit informațiilor publicate pe pagina CE. Acest tratat este deschis spre semnare și...

Detalii din cadrul ședinței CSJ privind cererea de revizuire înaintată de Vlad Filat

Astăzi, a avut loc o nouă ședință a Colegiului Penal al Curții Supreme de Justiție (CSJ) privind cererea de revizuire înaintată de Vlad Filat și apărătorii acestuia, informează Procuratura Anticorupție.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora