Ce înseamnă când visezi pisici

spot_img

Ce înseamnă când visezi pisici. Când visezi pisici, iese la lumina latura ta feminină, indiferent dacă ești femeie sau bărbat.

Ce înseamnă când visezi pisici. Când visezi pisici, intervine latura ta feminină. Pisicile reprezintă feminitatea dintr-un om, indiferent că este femeie sau bărbat.

Faptul că visezi pisici poate avea legătură cu nevoia ta de independența, dar poate fi, totodată și un semn rău. Pisicile sunt vânători și obișnuiesc să pândească pradă. Așa că visul poate fi un semn de avertizare. De asemenea, poate fi mesajul unei perioade confuze și ai nevoie de o analiză amănunțită pentru a înțelege ce se petrece de fapt.

Dacă visezi o pisica domestică sau propriul animal de companie, poate fi semnul unor emoții puternice. Sigmund Freud și Carl Gustav Jung asociau visele cu și despre pisici cu subcontientul uman.

Ce înseamnă când visezi pisici. Interpretări detaliate

Ai pisică? Îți plac pisicile? Dacă visezi pisici, cel mai probabil primești mesaje de la subconștient. Pisicile sunt asociate cu abilitatea de a vedea ceea ce este ascuns. Asocierea este datorată faptului că pisicile pot vedea noaptea.

Dacă visezi un copil care ține în brațe o pisica, poate însemna că urmează să se întâmple ceva foarte important pentru ține în viitor.

Dacă visezi că adopți o pisica, înseamnă că urmează să împărtășeșți cuiva niște idei, gânduri. Dacă visezi o pisica agresivă, poate însemna că cineva din viață ta nu este de încredere sau te-a trădat (te va trăda).

Dacă pisica este blănoasă, înseamnă că eșți în căutarea confortului în viață ta și poate fi un mesaj să ai multă grijă de ține. Dacă visezi că te zgârie o pisica, s-ar putea să ai probleme cu o persoană de sex feminin.

Ce înseamnă când visezi pisici. Alergi după o felină sau vezi că se bate

Dacă alergi după o pisică, poate însemna că se anunță obstacole în punerea în practică a unui proiect.

Dacă visezi că pisica se bate, poate simboliza acțiunea cuiva care îți poate afecta reputația sau situația materială.

Dacă visezi că dispare o pisica, poate simboliza faptul că cineva dispare din anturajul tău, se îndepărtează sau că ar trebui să lași pe cineva să plece de lângă ține, să îl eliberezi.

Dacă pisica miaună, poate însemna că ai prin preajma un prieten fals. Iar dacă “țipă” poate simboliza că cineva care te-a rănit prin vorbele sale merită să fie iertat. Dacă pisica vorbește, este un mesaj că e nevoie să-ți accepți latura feminină sau să schimbi ceva legat de viață profesională.

Dacă visezi o pisica ce a murit în viață de zi cu zi, este un mesaj că trebuie să-ți asculți sentimentele profunde, din adâncul sufletului tău. Este timpul să-ți eliberezi emoțiile.

Ce înseamnă când visezi pisici. Culoare, formă și mărime

Când visezi o pisica albă, s-a putea să apară situații dificile, în timp ce pisica neagră poate simboliza o situație în care eziți să iei decizii. Dacă pisica are și alb și negru, poate însemna că simți o oarecare tristețe cu privire la un eveniment va urmează să aibă loc. Dacă pisica are mai multe culori, poate simboliza o acțiune la care vor lucra, în echipa, mai multe persoane.

Ce înseamnă când visezi pisici. Cele mai importante semne

Dacă pisica este murdară, poate simboliza că cineva din anturajul tău se va vindecă după o îndelungă suferință, fizică sau sufletească.

Dacă visezi o pisică în miniatură, poate simboliza că a venit momentul să îți asculți vocea interioară. Dacă visezi un pisoi, simbolul este că poți fi înșelat de cei din jurul tău. Dacă ești om de afaceri, poate însemna că se apropie de ține concurenții.

Dacă pisica nu are coadă, înseamnă că îți este teamă să nu pierzi controlul asupra unei situații.

Dacă visezi o pisică sălbatică, înseamnă că ai nevoie de o nouă perspectiva în viață. Pisica sălbatică înseamnă libertate, ceea ce tu apreciezi la alții, însă îți este frică să experimentezi.

Recomandăm și ..

Cercetător: Grecii antici au prezis apariția roboților 

Istoricul Adrienne Major de la Universitatea Stanford, Dr. Adrienne Major, a lansat noua sa carte, Gods and Robots, în care susține că grecii antici au prezis în miturile lor apariția roboților și a altor inovații tehnologice. Profesorul Major susține că miturile lui Hefaistos conțin predicții...

Dacă vrei să conduci țara, atunci arată mai întîi cum conduci cu familia

Dacă ești copleșit de idei despre cum să conduci o întreprindere, un oraș sau chiar mai mult - un stat, arătați-mi familia ta. Lasă-mă să văd măcar o dată cum ai făcut ordine între cel puțin trei-patru persoane. Cît de fericită este soția ta, cît...

Oamenii de știință: controlul emoțiilor prelungește durata de viață

Controlul emoțiilor prelungește durata de viață, cred oamenii de știință britanici. Aceasta este concluzia la care au ajuns în rezultatul unui studiu la care au participat 6000 de voluntari. Colectînd și analizînd datele, oamenii de știință britanicii au descoperit că persoanele ccacapăstrează în mod constant...

În SUA, marea aduce la țărm sticle ciudate, care nu trebuie să le deschizi

Pe plajele din Texas au început să se găsească vase ciudate, cu un conținut neobișnuit, cunoscute sub numele de «sticlele vrăjitoarelor». Acestea sînt cu adevărat periculoase, dar nicidecum din cauza vrăjitoriei, transmite gismeteo.ro În vechime, aceste artefacte erau considerate o protecție destul de puternică împotriva vrăjitoriei...

Aveți grijă la ce vă gîndiți

Majoritatea oamenilor dau vina pentru nenorocirile lor pe alții sau pe soartă, este mai ușor decît să-și asume responsabilitatea pentru viața lor, pentru succesele și insuccesele lor. Soarta ta este în mîinile tale. Dumnezeu nu are alte mîini decît ale tale. Citiți acest articol pentru...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora