Horoscop 28 ianuarie 2023. Nativii care încep o viaţă nouă alături de cineva

spot_img

Horoscop 28 ianuarie – o zi condimentată. O să mai facem şi treabă pe acasă, o să ne şi distrăm, să simţim că e weekend şi c-avem şi noi nevoie de o recreaţie mare.

VĂRSĂTOR
Aşteptaţi un semn de viaţă din partea cuiva în care v-aţi pus mari speranţe să vă iubească, să fiţi împreună, să vă facă fericiţi şi o să apară persoana. O ieşire în oraş o să fie un bun prilej să cunoaşteţi un posibil partener de afaceri – într-un cerc de prieteni, undeva. O să vă bucuraţi de revederea unor oameni care au câte ceva să vă ofere şi o să fie reconfortant.

PEŞTI
Se poate să luaţi o decizie legată de viaţa voastră sentimentală şi petreceți mai mult timp de calitate – în doi, ca să daţi refresh relaţiei. Se poate să vă implicaţi în pregătirea unui eveniment şi să vă puneţi tot talentul la bătaie pentru a vă asigura că va fi pe placul celor prezenţi. Vizita cuiva drag o să vă facă bine sufleteşte că nu mai ştiaţi la ce să vă aşteptaţi – şi-o să fie o revelaţie.

BERBEC
Apare cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să faceţi o echipă nemaipomenită, o să vă completaţi frumos c-or să fie multe lucruri în comun. O să primiţi o invitaţie la ceremonie, or fi o nuntă, un botez, o aniversare şi mai treceţi şi voi în revistă prieteni mai vechi, mai noi. Începeţi o viaţă nouă alături de cineva care să vi se potrivește – e un an special pentru voi.

TAUR
Se poate să vă daţi întâlnire cu cineva din alt oraş, poate aveţi şi chestiuni de afaceri de luat în discuţie, şi o să vă şi destindeţi, vă plimbaţi, o oră, două. E cineva care vrea să petreceţi mare parte din zi împreună şi, dacă şi voi agreaţi ideea, o să fie grozav c-o să descărcaţi toate tensiunile. O să jonglaţi cu nişte bani, mai cumpăraţi ceva şi pentru casă, dar şi pentru voi, ca să ştiţi pentru ce aţi muncit.

GEMENI
Apare o promovare în sfera sentimentală şi, dac-o să găsiţi de cuviinţă, o să ieşiţi la cafea să vedeţi cu ce fel de om aveţi de-a face, o să vă şi lămuriţi. Vi se propune o ieşire la un spectacol, la plimbare, la o discuţie, un du-te vino în alt oraş, poate. Vă scoate cineva la o plimbare şi poate ajungeţi într-o staţiune de agrement, pentru un pic de distracţie.

RAC
Poate vă faceţi timp să ieşiţi la o discuţie de afaceri cu cineva care vrea să vă propună o formă de colaborare şi o să vă exprimaţi punctul de vedere, ca să se ţină cont de el. E posibil să apară cineva care să se-apropie din ce în ce de voi şi să vă facă plăcere să fiţi împreună. Se strâng nişte oameni în jurul vostru şi să petreceţi mare parte din zi împreună – poate sărbătoriţi ceva.

LEU
O invitaţie în oraş, poate are loc un eveniment şi o să faceţi şi voi act de prezenţa, şi o să vă bucuraţi de nişte noutăţi care or să vă prindă bine. O veste bună de la cineva care vrea să vă-ntâlniţi, vă scoate în oraş şi o să descoperiţi multe puncte comune. Apare cineva care o să vă răscolească, frumos, sufleteşte şi poate vă duce cu gândul la căsătorie.

FECIOARĂ
Se poate să vă duceţi la un botez sau o fi ziua de naştere a unui copil, ori o serbare în alt cadru decât la şcoală, la un club sportiv, undeva. E cineva tânăr care are nevoie de un sfat de la voi, poate v-a cerut ajutorul şi n-o să vă fie greu să-i veniţi cu experienţa voastră în ajutor. Poate-i chemaţi pe nişte prieteni pe la voi, dacă n-aveţi chef de ieşit pe-afară, şi o să vă priască statul la taclale.

BALANŢA
O să faceţi echipă cu nişte prieteni ca să plecaţi pe undeva în plimbare, să vă hrăniţi sufleteşte cu peisaje de vis, să respiraţi aer curat. O să întâlniţi pe cineva care vă poate deveni partener de cuplu şi o să vă completaţi frumos, o să fiţi fericiţi. Se poate să întâlniţi pe cineva care să fie aşa cum v-aţi dorit şi să construiţi o relaţie durabilă.

SCORPION
O să vă achitaţi de o obligaţie morală faţă de cineva din familia lărgită, c-or fi nişte probleme pe care doar voi le puteţi rezolva şi n-o să ziceţi nu. Aveţi toate şansele să vă intersectaţi drumurile cu cineva care v-ar putea suscita un interes pentru o relaţie de cuplu. E cineva care v-a dus dorul şi o să vă vedeţi ca să mai puneţi nişte lucruri la punct, să umpleţi un gol.

SĂGETĂTOR
Aveţi chef de plimbare, de văzut cu prietenii, să vă duceţi şi la un spectacol, ori la un party, să mai faceţi şi altceva decât muncă. Se poate să nimeriţi într-un mediu de afaceri pe la reuniunile voastre şi să vă treziţi cu o ofertă de job – vă gândiţi dacă vă convine, sau nu. Poate va căuta un investitor să vă implicaţi într-o afacere şi o să vă puneţi toată priceperea la bătaie, să reuşiţi.

CAPRICORN
O să vă cheme cineva la o festivitate şi o să puteţi întâlni oameni noi şi care să vă deschidă un alt orizont, să vă inspire, să faceţi o alegere inspirată legată de serviciu. Se poate să vă treziţi cu nişte musafiri, dacă nu plecaţi de acasă, şi să vă prindă bine să staţi la cafea, la un suc. E cineva care vă scoate la plimbare, vă mai dă şi câte o idee de afacere şi ro să aveţi la ce să vă gândiţi.

Recomandăm și ..

Enigma neelucidată a zborului MH370: o decadă de căutări și întrebări rămase fără răspuns

De aproape 10 ani, Jiang Hui a încercat să afle de ce avionul care o aducea pe mama lui înapoi din vacanța în Malaezia a dispărut fără urmă. Mama lui Jiang, Jiang Cuiyun, era una dintre cele 239 de persoane aflate la bordul avionului Malaysia...

Minciuna dăunează sănătății

Sinceritatea este dureroasă uneori pentru persoanele din jurul nostru, dar pentru noi este mult mai sănătoasă decît minciuna. Persoanele care spun lucrurilor pe nume au o sănătate fizică şi psihică mai bună decît cele care obişnuiesc să mintă, potrivit cercetătorilor Universităţii din Notre Dame, Indiana...

Cercetător: Grecii antici au prezis apariția roboților 

Istoricul Adrienne Major de la Universitatea Stanford, Dr. Adrienne Major, a lansat noua sa carte, Gods and Robots, în care susține că grecii antici au prezis în miturile lor apariția roboților și a altor inovații tehnologice. Profesorul Major susține că miturile lui Hefaistos conțin predicții...

Dacă vrei să conduci țara, atunci arată mai întîi cum conduci cu familia

Dacă ești copleșit de idei despre cum să conduci o întreprindere, un oraș sau chiar mai mult - un stat, arătați-mi familia ta. Lasă-mă să văd măcar o dată cum ai făcut ordine între cel puțin trei-patru persoane. Cît de fericită este soția ta, cît...

Oamenii de știință: controlul emoțiilor prelungește durata de viață

Controlul emoțiilor prelungește durata de viață, cred oamenii de știință britanici. Aceasta este concluzia la care au ajuns în rezultatul unui studiu la care au participat 6000 de voluntari. Colectînd și analizînd datele, oamenii de știință britanicii au descoperit că persoanele ccacapăstrează în mod constant...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora