Horoscop – Scorpionii ar trebui să vă pregătiţi de musafiri

spot_img

Horoscop – 29 ianuarie 2023 – surprize astăzi – vor apărea situaţii neaşteptate şi-o să fim prompţi în replică, să extragem profitul!

VĂRSĂTOR
O atmosferă destinsă în grupul de prieteni cu care ieşiţi pe afară, poate vă duceţi la mondenităţi, vedeţi un spectacol, sau vă duceţi la un party. Se poate să vă invite cineva într-o plimbare şi să vă prindă bine să faceţi câțiva pași pe afară. O întâlnire cu destul neprevăzut şi se ivesc oportunităţi de ascensiune în carieră, dacă vă daţi OK-ul pentru un proiect.

PEŞTI
Se poate să vă invite cineva la un spectacol, dar vă puteţi clăti privirea şi prin târg, pe la manifestările citadine şi o să vă încărcaţi frumos, sufleteşte. Aţi putea pleca într-o excursie de azi şi o să vă întoarceţi la noapte, dacă ajungeţi chiar şi în ţara vecină. Se poate să vă invite cineva la un prânz şi să puneţi la cale nişte evenimente personale, o aniversare, o cununie.

BERBEC
O să dispuneţi de nişte bani ca să-i luaţi pe ai voştri într-o plimbare, să uitaţi de toate grijile şi de supărare ca să fiţi fresh de mâine încolo. E posibil să faceţi nişte achiziţii online, c-or fi nişte promoţii şi poate nu o să vă puteţi abţine, dar vor fi cu folos. E un entuziasm care o să vă anime şi poate luaţi o decizie legată de viaţă de cuplu – să vă căsătoriţi.

TAUR
E cineva care vrea să vă vedeţi, poate vine chiar neanunţată persoana, şi o să vă bucuraţi c-o să aveţi la dispoziţie o zi întreagă să staţi la poveşti. Se poate să primiţi ceva în dar, cu un prilej anume, şi să începeţi săptămâna cu un tonus ridicat. O cină romantică ar aduce un plus de farmec poveştii voastre de dragoste şi aţi pluti în al nouălea cer.

GEMENI
O să vină cineva de la drum lung, poate. Va fi o surpriză plăcută şi poate împrumutaţi vreo idee pe care s-o puneţi apoi în practică fi la serviciu, fie în particular. O să vă bucuraţi de o veste, poate fi o invitaţie în alt oraş, poate plecaţi din ţară, c-aveţi treburi importante de rezolvat. Poate ajungeţi, totuşi, într-o staţiune de agrement pentru un strop de adrenalină pe o pârtie de schi, undeva.

RAC
Se poate să faceţi nişte cheltuieli care să nu vă afecteze bugetul lunar, c-or fi economii care or să vă ajungă să ieşiţi la masă, la distracţie. Se poate să vă duceţi la un eveniment festiv şi să revedeţi nişte oameni care v-au lipsit ca… aerul. E cineva care s-ar bucura să fiţi împreună şi o să vă faceţi timp să ieşiţi la plimbare, la masă, la spectacol.

LEU
O să vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vin cu idei de afaceri, pot fi şi colaborări şi o să vă gândiţi bine de tot dacă vă aventuraţi, sau nu. Se poate să vă dea cineva înapoi nişte bani şi să aveţi de ieşit la o cafea, la un film, un spectacol. Se poate să vi se propună o afacere care să vă aducă profit, dar trebuie să şi credeţi în aşa ceva.

FECIOARĂ
E cineva care vrea să fie în preajma voastră şi o să vă puteţi împleti destinele, dacă nu sunteţi implicaţi într-o relaţie, şi o să iasă ceva frumos. Poate daţi o fugă la rudele care locuiesc în altă zonă a ţării şi să vedeţi cum faceţi să vă şi întoarceți până diseară, la noapte. Se poate să vă apucaţi de pregătiri în vederea unui eveniment de familie şi să iasă totul la mare artă.

BALANŢA
În drumurile voastre aţi putea întâlni pe cineva care să vă stârnească admiraţie şi să se potrivească stilului vostru, dacă tot vă doreaţi un companion de viaţă. Se poate să vă duceţi la o ceremonie, se căsătoresc nişte prieteni, rude, îşi botează copilul, e o sărbătoare. Lumea vă curtează şi o s-aveţi de unde s-alegeţi pe cineva care să fie aşa cum aţi visat.

SCORPION
O să vă pregătiţi de musafiri, că poate aveţi un ceva special de arătat prietenilor, să primiţi felicitări pentru succesele, oricât de mici, din ultima vreme. O să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să vă cucerească instantaneu cu şarmul său, care o să vă seducă fără drept de apel. O apariţie care să vă lase muţi de uimire, că încă prezentaţi interes faţă de cineva pe care nu l-aţi putut uita.

SĂGETĂTOR
E posibil să întâlniţi pe la mondenităţile la care veţi ajunge pe cineva care să vă fascineze şi să începeţi o relaţie care să vă umple frumos viaţa. E momentul să daţi dovadă de sinceritate, să spuneţi lucrurilor pe nume ca să salvaţi o căsnicie, ori o relaţie sentimentală. O să le faceţi o surpriză prietenilor, dar se poate să vă ia şi ei prin surprindere cu un gest – care, pe care!

CAPRICORN
Or să vă invite nişte prieteni la un party şi o să fie distracţie, iar dacă sunteţi în căutarea unui partener de viaţă e posibil să-l întâlniţi acolo. Se observă un anturaj pe gustul vostru şi o să puteţi pleca şi în plimbare, dar şi ca să fiţi de faţă la un eveniment festiv prin ţară, pe undeva. O să vă străduiţi să nu cheltuiţi mai mult decât v-aţi propus şi o să reuşiţi – că sunteţi chivernisiţi.

Recomandăm și ..

Cercetător: Grecii antici au prezis apariția roboților 

Istoricul Adrienne Major de la Universitatea Stanford, Dr. Adrienne Major, a lansat noua sa carte, Gods and Robots, în care susține că grecii antici au prezis în miturile lor apariția roboților și a altor inovații tehnologice. Profesorul Major susține că miturile lui Hefaistos conțin predicții...

Dacă vrei să conduci țara, atunci arată mai întîi cum conduci cu familia

Dacă ești copleșit de idei despre cum să conduci o întreprindere, un oraș sau chiar mai mult - un stat, arătați-mi familia ta. Lasă-mă să văd măcar o dată cum ai făcut ordine între cel puțin trei-patru persoane. Cît de fericită este soția ta, cît...

Oamenii de știință: controlul emoțiilor prelungește durata de viață

Controlul emoțiilor prelungește durata de viață, cred oamenii de știință britanici. Aceasta este concluzia la care au ajuns în rezultatul unui studiu la care au participat 6000 de voluntari. Colectînd și analizînd datele, oamenii de știință britanicii au descoperit că persoanele ccacapăstrează în mod constant...

În SUA, marea aduce la țărm sticle ciudate, care nu trebuie să le deschizi

Pe plajele din Texas au început să se găsească vase ciudate, cu un conținut neobișnuit, cunoscute sub numele de «sticlele vrăjitoarelor». Acestea sînt cu adevărat periculoase, dar nicidecum din cauza vrăjitoriei, transmite gismeteo.ro În vechime, aceste artefacte erau considerate o protecție destul de puternică împotriva vrăjitoriei...

Aveți grijă la ce vă gîndiți

Majoritatea oamenilor dau vina pentru nenorocirile lor pe alții sau pe soartă, este mai ușor decît să-și asume responsabilitatea pentru viața lor, pentru succesele și insuccesele lor. Soarta ta este în mîinile tale. Dumnezeu nu are alte mîini decît ale tale. Citiți acest articol pentru...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora