Horoscop – Scorpionii ar trebui să vă pregătiţi de musafiri

spot_img

Horoscop – 29 ianuarie 2023 – surprize astăzi – vor apărea situaţii neaşteptate şi-o să fim prompţi în replică, să extragem profitul!

VĂRSĂTOR
O atmosferă destinsă în grupul de prieteni cu care ieşiţi pe afară, poate vă duceţi la mondenităţi, vedeţi un spectacol, sau vă duceţi la un party. Se poate să vă invite cineva într-o plimbare şi să vă prindă bine să faceţi câțiva pași pe afară. O întâlnire cu destul neprevăzut şi se ivesc oportunităţi de ascensiune în carieră, dacă vă daţi OK-ul pentru un proiect.

PEŞTI
Se poate să vă invite cineva la un spectacol, dar vă puteţi clăti privirea şi prin târg, pe la manifestările citadine şi o să vă încărcaţi frumos, sufleteşte. Aţi putea pleca într-o excursie de azi şi o să vă întoarceţi la noapte, dacă ajungeţi chiar şi în ţara vecină. Se poate să vă invite cineva la un prânz şi să puneţi la cale nişte evenimente personale, o aniversare, o cununie.

BERBEC
O să dispuneţi de nişte bani ca să-i luaţi pe ai voştri într-o plimbare, să uitaţi de toate grijile şi de supărare ca să fiţi fresh de mâine încolo. E posibil să faceţi nişte achiziţii online, c-or fi nişte promoţii şi poate nu o să vă puteţi abţine, dar vor fi cu folos. E un entuziasm care o să vă anime şi poate luaţi o decizie legată de viaţă de cuplu – să vă căsătoriţi.

TAUR
E cineva care vrea să vă vedeţi, poate vine chiar neanunţată persoana, şi o să vă bucuraţi c-o să aveţi la dispoziţie o zi întreagă să staţi la poveşti. Se poate să primiţi ceva în dar, cu un prilej anume, şi să începeţi săptămâna cu un tonus ridicat. O cină romantică ar aduce un plus de farmec poveştii voastre de dragoste şi aţi pluti în al nouălea cer.

GEMENI
O să vină cineva de la drum lung, poate. Va fi o surpriză plăcută şi poate împrumutaţi vreo idee pe care s-o puneţi apoi în practică fi la serviciu, fie în particular. O să vă bucuraţi de o veste, poate fi o invitaţie în alt oraş, poate plecaţi din ţară, c-aveţi treburi importante de rezolvat. Poate ajungeţi, totuşi, într-o staţiune de agrement pentru un strop de adrenalină pe o pârtie de schi, undeva.

RAC
Se poate să faceţi nişte cheltuieli care să nu vă afecteze bugetul lunar, c-or fi economii care or să vă ajungă să ieşiţi la masă, la distracţie. Se poate să vă duceţi la un eveniment festiv şi să revedeţi nişte oameni care v-au lipsit ca… aerul. E cineva care s-ar bucura să fiţi împreună şi o să vă faceţi timp să ieşiţi la plimbare, la masă, la spectacol.

LEU
O să vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vin cu idei de afaceri, pot fi şi colaborări şi o să vă gândiţi bine de tot dacă vă aventuraţi, sau nu. Se poate să vă dea cineva înapoi nişte bani şi să aveţi de ieşit la o cafea, la un film, un spectacol. Se poate să vi se propună o afacere care să vă aducă profit, dar trebuie să şi credeţi în aşa ceva.

FECIOARĂ
E cineva care vrea să fie în preajma voastră şi o să vă puteţi împleti destinele, dacă nu sunteţi implicaţi într-o relaţie, şi o să iasă ceva frumos. Poate daţi o fugă la rudele care locuiesc în altă zonă a ţării şi să vedeţi cum faceţi să vă şi întoarceți până diseară, la noapte. Se poate să vă apucaţi de pregătiri în vederea unui eveniment de familie şi să iasă totul la mare artă.

BALANŢA
În drumurile voastre aţi putea întâlni pe cineva care să vă stârnească admiraţie şi să se potrivească stilului vostru, dacă tot vă doreaţi un companion de viaţă. Se poate să vă duceţi la o ceremonie, se căsătoresc nişte prieteni, rude, îşi botează copilul, e o sărbătoare. Lumea vă curtează şi o s-aveţi de unde s-alegeţi pe cineva care să fie aşa cum aţi visat.

SCORPION
O să vă pregătiţi de musafiri, că poate aveţi un ceva special de arătat prietenilor, să primiţi felicitări pentru succesele, oricât de mici, din ultima vreme. O să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să vă cucerească instantaneu cu şarmul său, care o să vă seducă fără drept de apel. O apariţie care să vă lase muţi de uimire, că încă prezentaţi interes faţă de cineva pe care nu l-aţi putut uita.

SĂGETĂTOR
E posibil să întâlniţi pe la mondenităţile la care veţi ajunge pe cineva care să vă fascineze şi să începeţi o relaţie care să vă umple frumos viaţa. E momentul să daţi dovadă de sinceritate, să spuneţi lucrurilor pe nume ca să salvaţi o căsnicie, ori o relaţie sentimentală. O să le faceţi o surpriză prietenilor, dar se poate să vă ia şi ei prin surprindere cu un gest – care, pe care!

CAPRICORN
Or să vă invite nişte prieteni la un party şi o să fie distracţie, iar dacă sunteţi în căutarea unui partener de viaţă e posibil să-l întâlniţi acolo. Se observă un anturaj pe gustul vostru şi o să puteţi pleca şi în plimbare, dar şi ca să fiţi de faţă la un eveniment festiv prin ţară, pe undeva. O să vă străduiţi să nu cheltuiţi mai mult decât v-aţi propus şi o să reuşiţi – că sunteţi chivernisiţi.

Recomandăm și ..

Punct și de la capăt: Cererea de revizuire depusă de Vlad Filat la CSJ va fi reexaminată, după ce doi judecători au demisionat

Ședința Colegiului Penal al Curții Supreme de Justiție (CSJ) privind cererea de revizuire înaintată de Vladimir Filat și apărătorii acestuia a avut loc astăzi, 20 mai. Astfel, potrivit informațiilor pronunțarea soluției instanței asupra declarației de abținere a fost amânată pentru 27 mai 2024,...

Consiliul Europei a adoptat primul tratat internațional cu privire la Inteligența Artificială

Consiliul Europei(CE) a adoptat primul tratat internațional obligatoriu, din punct de vedere juridic, care vizează utilizarea responsabilă a sistemelor de inteligență artificială (IA), respectând drepturile omului, statul de drept și democrația, potrivit informațiilor publicate pe pagina CE. Acest tratat este deschis spre semnare și...

Detalii din cadrul ședinței CSJ privind cererea de revizuire înaintată de Vlad Filat

Astăzi, a avut loc o nouă ședință a Colegiului Penal al Curții Supreme de Justiție (CSJ) privind cererea de revizuire înaintată de Vlad Filat și apărătorii acestuia, informează Procuratura Anticorupție.

Sezonul estival 2024, deschis la „Teatrul de Vară”: „O seară magică pe melodiile lui Ion Aldea Teodorovici”

Primăria Municipiului Chișinău a dat start sezonului estival pe data de 19 aprilie 2024, la „Teatrul de Vară”, cu un concert memorabil și emoționant, în memoria lui Ion Aldea Teodorovici, sub genericul „Mi-a fost dorul, dor pribeag”, într-un recital susținut de Cristofor Aldea-Teodorovici,...

Mesajul dur a lui Zelenski către Occident: Deciziile sunt întârziate cu un an

Președintele Volodimir Zelenski a criticat aliații occidentali pentru întârzierea în luarea deciziilor privind sprijinul militar pentru Ucraina, conform unui interviu exclusiv acordat luni pentru Reuters la Kiev, informează Agerpres. El a descris livrarea sistemelor de apărare antiaeriană, cum ar fi Patriot, ca „un mare pas...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora