Horoscop – PEȘTI – să descoperiți o nouă sursă de bani

spot_img

Horoscop 31 ianuarie – o zi cu energie. Lucrurile se însăilează ușor și o să ne alegem cu câștiguri, care chiar dacă sunt mici, sunt muncite de cu mult timp înainte.

VĂRSĂTOR
O să puneți umărul la tot felul de proiecte și o să vă croiți alt drum, o să fie o deschidere spre alt orizont profesional, o să vedeți. Se anunță o reușită în plan financiar. Bateți palma pentru un contract care v-ar aduce bani și se poate să și vindeți ceva ca să faceți rost de bani. O să ieșiți la socializare să vă faceți noi cunoștințe, relații, să lărgiți aria de influență, să aveți popularitate.

PEȘTI
O să descoperiți o sursă de bani și poate vă angajați într-o nouă aventură profesională, că aveți nevoie de stimulente noi ca să scoateți la iveală creativitatea. O să vă bucurați de o prezență agreabilă care vă poate face viața mai frumoasă, dacă o să o luați mai în serios pe această persoană. Se poate să vă fie aprobat un împrumut și se mai poate să fie și o mărire de salariu.

BERBEC
Noi provocări care or să vă țină în priză și o să luați cu asalt obiective care să vă pună în lumina reflectoarelor și să câștigați un titlu. Apar noutăți incitante și o să dați dovadă de curaj să începeți niște afaceri care să vă aducă beneficii certe. Se poate să vă coopteze cineva din străinătate să lucrați împreună și o să aveți succes dacă vă încumetați.

TAUR
Mai vin de pe undeva niște bani și o să puteți face achiziții scumpe, că ați tot acaparat sumele restante și nu mai sunteți în pană de bani. Poate vă asociați cu niște parteneri de afaceri să lucrați pe o perioadă determinată și or să mai urmeze niște proiecte dacă totul merge bine. O să aveți rezultate bune la activitățile de tip intelectual la școală și se anunță, în rest, câștiguri.

GEMENI
Poate vă faceți curaj să le cereți șefilor un salariu în avans, ori poate o mărire de salariu pe baza unor treburi în plus pe care o să le faceți. Se precipită niște lucruri și poate vă mutați la alt serviciu sau în altă casă. O energie debordantă și vă apucați de proiecte noi care să vă aducă un succes garantat.

RAC
O să dați drumul unui proiect nou la serviciu, iar acasă o să mai luați una alta, că sunt câteva lucruri pe care le-ați amânat pentru că n-ați avut suficienți bani. Poate vine cineva care v-a rămas dator cu o informație sau cu o ieșire la masă ori la plimbare. E bine să reactualizați actele care or fi expirate, ca să nu aveți probleme dacă vă deplasați sau vreți să luați bani.

LEU
O să încercați lucruri noi, poate un hobby care să vă pună creativitatea în mișcare, și o să vă revigorați, o să adaptați un stil nou. E un moment bun de succes în plan personal, la slujbă, la școală, poate primiți o funcție. Se poate să începeți o activitate de grup și o să vă implicați trup și suflet ca să fie și cu beneficii.

FECIOARĂ
O să primiți ajutor din partea unor oameni care vă apreciază și o să vă rămână timp și pentru voi, că ați muncit destul și e nevoie de un pic de relaxare. Se poate să aveți un șef nou și care să vă remarce calitățile și cu care să faceți echipă bună la treabă. Se poate să aveți alt șef, să vi se ceară ceva în plus la serviciu și să vă achitați onorabil de obligații.

BALANȚĂ
Sfera partenerială se activează frumos și o să găsiți și voi pe cineva care să vă înțeleagă, să vă iubească, să petreceți, frumos viața împreună. Se poate să vă spuneți părerea în privința unei colaborări cu care or să vă tenteze niște parteneri de afaceri. Poate luați o decizie referitoare la viață de cuplu pentru că v-ați maturizat și sunteți pregătiți pentru viață în doi.

SCORPION
O să vă puteți repune în valoare, că aveți oportunități, nu glumă și o să vă bucurați de apreciere din partea celor care contează pentru voi. Se observă o achiziție de valoare, poate vă luați mașină ori dați avansul pentru o casă. Faceți rost de bani dintr-o sursă colaterală, dar e posibil să aducă și altcineva din familie mai mulți bani în casă.

SĂGETĂTOR
Voi o să atrageți toate privirile, că aveți un reflector pe față și un magnet și sfera sentimentală e fierbinte în perioada asta, până prin mai. Inventați lucruri noi, se poate să luați și un premiu sau să primiți felicitări pentru inspirație. O să întâlniți și voi omul potrivit și o să vă fie bine în formula de doi, că știți să împărtășiți.

CAPRICORN
Un accent serios pe profesie, zilele astea și o să fie și muncă, dar și o recompensă financiară, că eforturile voastre n-au trecut neobservate. O să fiți mult mai expeditivi cu treburile de tot felul și poate vă rămâne timp să ieșiți la plimbare, la un spectacol. O să faceți niște achiziții, pot fi diverse lucruri pentru casă, dar și pentru copii în mare parte, că v-au cerut.

Recomandăm și ..

Dacă vrei să conduci țara, atunci arată mai întîi cum conduci cu familia

Dacă ești copleșit de idei despre cum să conduci o întreprindere, un oraș sau chiar mai mult - un stat, arătați-mi familia ta. Lasă-mă să văd măcar o dată cum ai făcut ordine între cel puțin trei-patru persoane. Cît de fericită este soția ta, cît...

Oamenii de știință: controlul emoțiilor prelungește durata de viață

Controlul emoțiilor prelungește durata de viață, cred oamenii de știință britanici. Aceasta este concluzia la care au ajuns în rezultatul unui studiu la care au participat 6000 de voluntari. Colectînd și analizînd datele, oamenii de știință britanicii au descoperit că persoanele ccacapăstrează în mod constant...

În SUA, marea aduce la țărm sticle ciudate, care nu trebuie să le deschizi

Pe plajele din Texas au început să se găsească vase ciudate, cu un conținut neobișnuit, cunoscute sub numele de «sticlele vrăjitoarelor». Acestea sînt cu adevărat periculoase, dar nicidecum din cauza vrăjitoriei, transmite gismeteo.ro În vechime, aceste artefacte erau considerate o protecție destul de puternică împotriva vrăjitoriei...

Aveți grijă la ce vă gîndiți

Majoritatea oamenilor dau vina pentru nenorocirile lor pe alții sau pe soartă, este mai ușor decît să-și asume responsabilitatea pentru viața lor, pentru succesele și insuccesele lor. Soarta ta este în mîinile tale. Dumnezeu nu are alte mîini decît ale tale. Citiți acest articol pentru...

Vitalie Dragancea, despre refuzul Maiei Sandu de a o desemna pe Evghenia Guțul ca membru al guvernului: Urmărim un război între PAS și cei care nu votează PAS

În R. Moldova poate fi urmărit un război între PAS și cei care nu votează PAS, iar cea mai aprigă bătălie este dusă acum cu autonomia Găgăuză. O spune ex-consilierul prim-ministrului Ion Chicu, Vitalie Dragancea, referindu-se la faptul că nici până astăzi, bașcanul ales...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora