Horoscop 1 februarie 2023. Vă intră bani și o să vă bucurați cu toții de o armonie în familie

spot_img

Horoscop 1 februarie 2023 – Definitivări azi. E bine să ducem până la capăt ce am început, ca să fim de încredere, dacă vrem să jucăm în parteneriat.

VĂRSĂTOR
O să vă implicați într-o serie de activități care să vă aducă, pe lângă satisfacții profesionale și bani, că o să vă fie apreciată munca. O să duceți comunicarea la alt nivel, că o să știți cum să transmiteți o informație și cum să vă faceți înțeleși. Vine cineva cu o ofertă de lucru și o să vă dați acceptul, că poate aveți ceva mai mare nevoie de bani.

PEȘTI
O reușită după mai multe încercări, și o să intrați într-o altă ligă profesională, poate urmează o ascensiune în carieră și o să vă bucurați de prestigiu. E un anturaj care o să vă sprijine, o să vă fie o bună companie, atât la treabă, cât și la distracție în perioada asta. Poate vi se aprobă un credit bancar să dați avansul pentru o casă, ori să vă puteți lua altă mașină.

BERBEC
Sunteți într-un plin de formă și o să începeți proiecte noi care să vă aducă bani și glorie, că îl aveți pe marele benefic de partea voastră până în mai. O să lansați la apă proiecte noi cu ajutor din partea unor oameni care cred în voi, sponsori, oameni de afaceri și o să fiți în top. Ați putea începe proiecte noi și să vă reinventați, că lucrurile sunt promițătoare, se anunță succes.

TAUR
E mult de lucru la serviciu, dar o să meargă totul strună, că aveți putere de muncă și e ceva la care vă pricepeți, că ați acumulat experiență. Poate vă face cineva un cadou, vă întoarce un gest frumos făcut cândva și o să fie ceva inedit. Vin bani, apar și datorii, e bine să păstrați un echilibru financiar să nu trebuiască să vă împrumutați.

GEMENI
Intrați la cheltuială că aveți o listă lungă de lucruri obligatorii la care visați de multă vreme și pe care nu vi le-ați putut permite. Se poate să vă perfecționați într-un domeniu, poate vă luați și carnet de conducere, printre altele. O să aveți curaj să abordați un alt stil la serviciu, poate vă găsiți altceva de lucru.

RAC
Se poate să vi se propună ceva nou la serviciu, poate fi o funcție și să faceți față solicitărilor, că a sosit și momentul vostru de excelență și e de profitat la maximum. O să echilibrați relația cu un partener de afaceri care vă cere și mai multă implicare, dar banii nu par să fie pe măsură. Negociați. Poate definitivați niște acte, le autentificați la notar, se încheie un proces și o să aveți câștig de cauză.

LEU
Se poate să cheltuiți mulți bani în perioada asta, dar sunt șanse mari să și câștigați din surse colaterale și să completeze și partenerul de cuplu bugetul familiei. Se poate să luați o decizie referitoare la relația partenerială și să vă așezați la casa voastră. Vă bucurați de aprecieri din partea unor oameni de afaceri și o să vă arătați interesați de o nouă colaborare.

FECIOARĂ
Poate vă invită cineva într-o minivacanță prin țară pe undeva, și dacă vă faceți timp în weekend, o să fie o binemeritată odihnă, ca să fiți în formă în perioada următoare. Cineva care v-a promis mai demult că vă ajută o să o facă și o să vă deschidă o nouă perspectivă în plan profesional. Vă curtează cineva, și dacă nu e nimeni în viața voastră sentimentală, poate ieșiți la cafea, la plimbare.

BALANȚĂ
Sunteți dispuși să mai lăsați de la voi în relația cu partenerul de cuplu și lucrurile or să stea mai bine de aici încolo, dar trebuie avut mereu grijă să păstrați echilibrul. O să vă puteți face noi prieteni și o relație cu prilejul unui eveniment monden și să tot primiți invitații pe la mondenități. O întâlnire între patru ochi cu ființa iubită ar scoate la iveală acea problemă care erodează relația.

SCORPION
Vă intră bani și poate le luați mici atenții copiilor voștri, organizați ceva și pentru weekend și o să vă bucurați cu toții de o armonie în familie, după o perioadă tensionată. Se poate să primiți un semn de viață de la cineva care e interesat de ce se mai întâmplă cu voi și poate o să fiți împreună. Stați bine la capitolul studii și o să vă descurcați la teste, la examene, o să treceți cu brio.

SĂGETĂTOR
Întrevedere în scop de afaceri, vă contactează cineva care vrea să vă implicați într-un proiect și vedeți cum faceți să vă puneți de acord, dacă vă place tema. O invitație în străinătate și o să vă găsiți câteva zile libere să vă duceți, că doar așa v-ați remonta. Apare cineva care vede în voi un posibil partener de cuplu și e de văzut dacă există compatibilitate.

CAPRICORN
E posibil să aveți de făcut plăți legate de casă, rate, vreo taxă, un impozit, diverse alte lucruri care or să înghită bani, dar nu se poate altfel. Sunteți pe punctul de a semna un contract, poate fi și un proiect particular și să faceți o alegere bună. Or să vi se aprobe niște cereri, vă reglați niște situații cu banca, cu asigurările, cu școala.

Recomandăm și ..

Minciuna dăunează sănătății

Sinceritatea este dureroasă uneori pentru persoanele din jurul nostru, dar pentru noi este mult mai sănătoasă decît minciuna. Persoanele care spun lucrurilor pe nume au o sănătate fizică şi psihică mai bună decît cele care obişnuiesc să mintă, potrivit cercetătorilor Universităţii din Notre Dame, Indiana...

Cercetător: Grecii antici au prezis apariția roboților 

Istoricul Adrienne Major de la Universitatea Stanford, Dr. Adrienne Major, a lansat noua sa carte, Gods and Robots, în care susține că grecii antici au prezis în miturile lor apariția roboților și a altor inovații tehnologice. Profesorul Major susține că miturile lui Hefaistos conțin predicții...

Dacă vrei să conduci țara, atunci arată mai întîi cum conduci cu familia

Dacă ești copleșit de idei despre cum să conduci o întreprindere, un oraș sau chiar mai mult - un stat, arătați-mi familia ta. Lasă-mă să văd măcar o dată cum ai făcut ordine între cel puțin trei-patru persoane. Cît de fericită este soția ta, cît...

Oamenii de știință: controlul emoțiilor prelungește durata de viață

Controlul emoțiilor prelungește durata de viață, cred oamenii de știință britanici. Aceasta este concluzia la care au ajuns în rezultatul unui studiu la care au participat 6000 de voluntari. Colectînd și analizînd datele, oamenii de știință britanicii au descoperit că persoanele ccacapăstrează în mod constant...

În SUA, marea aduce la țărm sticle ciudate, care nu trebuie să le deschizi

Pe plajele din Texas au început să se găsească vase ciudate, cu un conținut neobișnuit, cunoscute sub numele de «sticlele vrăjitoarelor». Acestea sînt cu adevărat periculoase, dar nicidecum din cauza vrăjitoriei, transmite gismeteo.ro În vechime, aceste artefacte erau considerate o protecție destul de puternică împotriva vrăjitoriei...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora