Horoscop – Gemenilor li se recunosc niște merite și o să luați un premiu

spot_img

O zi lejeră. O să avem grijă și de noi, să ne mai tragem sufletul înainte de a porni iar într-un tur de forță, de luni încolo.

VĂRSĂTOR
O să vă implicați în treburi extraprofesionale și în cele care țin de viața personală și o să fie intens totul, că aveți un entuziasm care vă dă putere de muncă. O să vă spuneți părerea cu privire la un proiect în public, poate fi și online și o să fie un bun exercițiu de comunicare. Banii vin mai ușor și o să vă străduiți să-i țineți în cont, ba chiar să faceți o rezervă, dacă s-ar putea.

PEȘTI
Se poate să vă mai îngrijiți și de voi că aveți nevoie de odihnă, de un control medical, poate vă duceți la o sală de sport, la SPA, la înot. V-ați putea încumeta la un credit bancar și să luați suma necesară cu care să achiziționați o casă, ori o mașină. O să vă puteți implica într-un nou proiect și să-l duceți la bun sfârșit ca să vă împliniți un obiectiv important.

BERBEC
O să ieșiți în evidență prin ceva care vă dă speranțe de mai bine în plan financiar, o să vă lărgiți și aria de influență și o să fie un succes. Se poate să plecați cu prietenii pe undeva și să vă deconectați, că ați acumulat prea mult stres. Vă luați avânt să explorați noi teritorii și să vă etalați toate competențele și or să fie sponsori care să investească în voi.

GEMENI
Vouă vi se recunosc niște merite și o să luați un premiu, o recompensă, vi se deschide o altă perspectivă profesională, în carieră și o să fie un crescendo, de aici încolo. Vă intră bani și o să aveți de ieșit pe undeva cu prietenii, să faceți mișcare, să lăsați deoparte grijile de tot felul. O să luați bani și o să aveți de buzunar să ieșiți cu prietenii într-una din zile, să stați la taclale că să descărcați tensiunile.

Horoscop 3 februarie 2023 – TAUR
Vi se lansează invitația să o porniți la drum, poate se ocupă altcineva de organizare și o să vă priască sejurul pe acolo pe unde veți ajunge. Se poate să ieșiți la rampă cu ceva nou care să aibă impact la un public țintă și să vă bucurați de succes. Ați putea pleca pe undeva să vă mai recreați. Poate aveți o căsuță pe la munte și vă duceți o zi, două la relaxare.

RAC
O reușită, poarte vi se dă acceptul pentru o preocupare care v-ar dezmorți și o să vă petreceți timpul liber cu prietenii, acolo unde vă simțiți cel mai bine. Poate vă scoate cineva la plimbare și vă scuturați de toată monotonia, ca să dați refresh vieții voastre. O întâlnire importantă și poate va trebui să luați o decizie, dar nu înainte de a vă consulta cu cineva de încredere.

LEU
O să interacționați cu niște oameni care au nevoie de talentul vostru și o să lansați la apă un proiect care să vă aducă satisfacții profesionale și bani. Se adună bani în cont și o să vă permiteți și o escapadă turistică la munte, undeva, sau în afara țării, într-un city break. Se poate să primiți o ofertă de lucru și să fiți încântați de condiții și să vă și înțelegeți în privința banilor.

FECIOARĂ
Vă puteți interesa de soarta unor bani pe care trebuia să-i luați mai demult și o să primiți o siguranță că în cel mai scurt timp posibil or să aterizeze în contul vostru. Un ajutor feminin din partea cuiva căreia i-a fost dor de voi și o să vă bucurați că vi se iau niște greutăți de pe umeri. Poate vă pregătiți de un eveniment în familie, o nuntă, un botez ori o aniversare cu multă lume și e tevatură.

BALANȚĂ
E cineva care vrea să formați un cuplu și vă scoate la plimbare, la cafea și o să luați în serios ce o să simțiți că poate fi ceva frumos, dacă nu sunteți căsătoriți. Poate reînnoiește cineva oferta de job și dacă aveți vreo nemulțumire la actualul serviciu poate vă dați acceptul. Vi se face curte și dacă n-aveți pe nimeni o să vă lăsați purtați de val, ca să vă simțiți împliniți sufletește.

SCORPION
Vă puteți deplasa cu ușurință, să plecați de azi spre alte zări, într-o excursie ca să vă spălați gândurile, că s-au adunat cam multe săptămână asta. E cineva care speră să vă capteze interesul și să vă evaluați și voi sentimentele să vedeți cum stați. E de lucru la serviciu, dar vă mai gândiți și la voi să plecați pe undeva într-o excursie de o zi, două.

SĂGETĂTOR
Poate vă scoate la o discuție de afaceri cineva care vrea să lucrați împreună și o să vă exprimați dorințele și dacă or să vă fie respectate, poate ziceți „da”. Se poate să întâlniți pe cineva cu care să fiți compatibil și să vă umple frumos viața, și voi chiar știți să vă bucurați. E animație la voi, poate sunt ceva mondenități la care o să vă duceți și o să vă faceți noi cunoștințe și relații.

CAPRICORN
O să puteți găsi un anturaj pe gustul vostru dacă vreți să plecați pe undeva în excursie și o să vă întoarceți revigorați, mâine, poimâine. Poate le faceți o surpriză unor prieteni și vă duceți în vizită, că aveți și ceva de făcut, o fi vreo preocupare comună. Vă invită cineva în oraș să schimbați impresii, poate puneți la cale un proiect particular și o să vă puneți de acord.

Recomandăm și ..

Oamenii de știință: controlul emoțiilor prelungește durata de viață

Controlul emoțiilor prelungește durata de viață, cred oamenii de știință britanici. Aceasta este concluzia la care au ajuns în rezultatul unui studiu la care au participat 6000 de voluntari. Colectînd și analizînd datele, oamenii de știință britanicii au descoperit că persoanele ccacapăstrează în mod constant...

În SUA, marea aduce la țărm sticle ciudate, care nu trebuie să le deschizi

Pe plajele din Texas au început să se găsească vase ciudate, cu un conținut neobișnuit, cunoscute sub numele de «sticlele vrăjitoarelor». Acestea sînt cu adevărat periculoase, dar nicidecum din cauza vrăjitoriei, transmite gismeteo.ro În vechime, aceste artefacte erau considerate o protecție destul de puternică împotriva vrăjitoriei...

Aveți grijă la ce vă gîndiți

Majoritatea oamenilor dau vina pentru nenorocirile lor pe alții sau pe soartă, este mai ușor decît să-și asume responsabilitatea pentru viața lor, pentru succesele și insuccesele lor. Soarta ta este în mîinile tale. Dumnezeu nu are alte mîini decît ale tale. Citiți acest articol pentru...

Vitalie Dragancea, despre refuzul Maiei Sandu de a o desemna pe Evghenia Guțul ca membru al guvernului: Urmărim un război între PAS și cei care nu votează PAS

În R. Moldova poate fi urmărit un război între PAS și cei care nu votează PAS, iar cea mai aprigă bătălie este dusă acum cu autonomia Găgăuză. O spune ex-consilierul prim-ministrului Ion Chicu, Vitalie Dragancea, referindu-se la faptul că nici până astăzi, bașcanul ales...

Nicolae Ciubuc: Este o crimă să nu permiți intrarea pe piața R. Moldova a unui gaz mai ieftin

Livrarea gazului la preț de 10 lei este posibilă, iar piedicile puse de guvernare fac parte dintr-o luptă politică. De această părere este fostul ministru al Agriculturii, Nicolae Ciubuc. În cadrul emisiunii PULS de la Orizont TV, acesta a reamintit că R. Moldova este...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora