Horoscop 11 februarie – Gemenii – o să vă faceţi program cu familia

spot_img

Horoscop 11 februarie – o zi cu de toate O să ne bucurăm de oamenii dragi care ne trec pragul, ori poate ne sună, ne dau veşti, care mai de care şi o să ne fie bine.

VĂRSĂTOR
Se poate să vă duceţi la un eveniment care să v-aducă o emoţie, parte şi la gândul că urmează să vă căsătoriţi, sau s-aduceţi pe lume un copil. Relaţia cu partenerul de cuplu are nevoie de prospeţime şi poate plecaţi într-un weekend romantic să daţi refresh stării de spirit. Sunteţi în formă şi o s-aveţi chef de plimbare, de făcut câţiva paşi pe-afară, la schi, la săniuş.

PEŞTI
O reuşită în planul comunicării – poate vă daţi întâlnire cu nişte oameni de afaceri să stabiliţi condiţiile, programul, banii pentru care veţi munci ca să aveţi timp, să nu vă preseze nimic. O să fiţi mult mai receptivi la interacţiunea cu colegii, cu prietenii şi o să aveţi preocupări comune, ori de câte ori o s-aveţi timp. Veştile sunt de toate culorile şi n-o să vă lăsaţi până n-o să faceţi tot ce vă convine şi vă prinde bine.

BERBEC
Se pare c-o să cheltuiţi nişte bani ca să ieşiţi împreună cu ai voştri pe la evenimente, sau într-o staţiune turistică, la schi, la săniuş ca să vă dezmorţiţi cu toţii. Se poate să vă fie recunoscut un merit şi să vă bucuraţi de felicitări, de un premiu, şi să fiţi acceptaţi într-un alt mediu social. Se aduna prietenii care au tot lipsit şi vor să strângeţi rândurile ca să aveţi energie şi inspiraţie.

TAUR
Poate vă implicaţi în organizarea unei competiţii şi o să puneţi mult suflet, c-o fi pentru cineva drag şi o să mobilizaţi şi altă lume să iasă totul la mare artă. Vine cineva neanunţat, dar o să vă facă mare bucurie că o să puteţi dezlega iţele unui mister. Se poate să fiţi puşi la loc de cinste, să vi se mulţumească pentru felul în care aţi muncit în ultima vreme.

GEMENI
O să vă faceţi program cu familia şi n-o să conteze cât o să coste să vă duceţi pe la munte, sau măcar să ieşiţi la masă în oraş, cu prietenii. Vi se confirmă nişte aşteptări şi o să vă duceţi la un tete a tete ca să spuneţi cum vedeţi voi, în perspectiva relaţia. Poate-i chemaţi pe socri pe la voi, oricum, s-ar putea s-aveţi musafiri, dacă nu plecaţi din oraş.

RAC
Se poate să vă intersectaţi paşii cu ai acelei persoane care se va apropia din ce în ce mai mult de voi, să intraţi într-o relaţie sentimentală, dacă n-aveţi pe nimeni. Vin nişte bani dintr-o datorie mai veche şi o să vă puteţi mişca, c-aţi descoperit o destinaţie de minivacanţa. Un semn de viaţă de la cineva care vă iubeşte şi care vrea să vadă dacă sentimentele voastre sunt încă vii pentru o relaţie.

LEU
O să vă caute multă lume că aţi lipsit din anturaj şi sunt diverse lucruri de făcut, pe care le-ați tot amânat că aţi fost prinşi cu alte treburi şi s-a pierdut conectarea. E cineva care speră să vă convingă să ieşiţi la un tete a tete să vă demonstreze că e cea mai potrivită persoană pentru voi. Poate vine cineva de departe să schimbaţi o vorbă, o emoţie, să puneţi la cale un eveniment care va avea loc în curând.

FECIOARĂ
V-au rămas nişte aspecte de vorbit cu ai voştri şi poate, la un prânz împreună, o să luaţi în discuţie bugetul familiei şi ce să faceţi cu el. E o persoană de suflet, care vrea să dea o mână de ajutor ca să scăpaţi de nişte obligaţii şi să vă puteţi relaxa şi voi, cât de cât. Se poate să vă treziţi cu musafiri care să vă ţină companie pe durata weekend-ului şi chiar şi după.

BALANŢA
Apare cineva care o să fie trup şi suflet alături de voi pentru că vă apreciază şi spera să fiţi împreună, totul e să nu fiţi într-o altă relaţie. O întâlnire cu rudele v-ar pune în temă cu ce-aveţi de făcut în vederea evenimentului care va avea loc în curând. O veste bună de la cineva care vă aşteptaţi cel mai puţin şi o să fie o surpriză plăcută, revigorantă.

SCORPION
O zi condimentată pentru voi, o s-aveţi parte de surprize care să vă dea idei atât de viaţă personală cât şi de afaceri şi o să faceţi alegeri înţelepte. Revine cineva după o perioadă de absentă şi o să vedeţi ce mai simţiţi pentru această persoană și dacă mai vreţi să fiţi împreună sau nu. O să ieşiţi pe la evenimentele mondene să vă luaţi acel vibe de zile mari, de-acolo.

SĂGETĂTOR
Se observă o cheltuială care o să vă destabilizeze oarecum bugetul, dar n-o să vă lăsaţi până n-o să le faceţi pe plac alor voştri, că vă doriţi ce e mai bun pentru ei. Sfera sentimentală e incandescentă şi se poate naşte o nouă dragoste, dacă n-aveţi pe nimeni. O să o porniţi la drum, fie şi pentru dus-întors, ca să luaţi aer şi să vedeţi figuri noi, să vă spălaţi gândurile.

CAPRICORN
O să dispuneţi de nişte bani şi o să ieşiţi cu ai voştri pe la mondenităţi şi o să plecaţi şi prin ţară, pe undeva, dacă se poate. Vi se lansează invitaţia să mergeţi la un film, un spectacol, să vă bucuraţi şi de prezenţa persoanei care vă invită. Păreţi mai cooperanţi şi o să vă duceţi cu grupul pe undeva în plimbare, la distracţie, poate pentru copii.

Recomandăm și ..

(VIDEO) Studenții care trăiesc în căminul numărul 5 al USM sunt terorizaţi de câinii vagabonzi

O haită de câini fără stăpân a băgat frica în oamenii care pășesc pe teritoriul căminului studențesc numărul 5 al Universității de Stat din Moldova. Mulți au fost atacați și mușcați, iar această problemă rămâne nerezolvată de ani de zile. Șeful Departamentului social al...

Ministerul Apărării: unități de tehnică militară se vor deplasa pe drumurile naționale. „Nu are tangență cu situația de securitate din regiune”

În perioada mai-iulie, curent, tehnica militară din dotarea unor unități ale Armatei Naționale se va deplasa din locurile de dislocare permanentă spre cele temporare, informează luni, 20 mai, Ministerul Apărării (MA). Potrivit reprezentanților MA, acțiunea are loc în legătură cu procesul de renovare a unor unități militare ale Armatei Naționale și în acest context,...

Peste 30 de mii de oameni au participat la „Festivalul Prieteniei între Popoare”, organizat de blocul „Victorie”

Blocul politic „Victorie” a organizat la Orhei, Bălți, Taraclia și Comrat „Festivalul Prieteniei între Popoare”, marcat de unitatea poporului care are dreptul de a alege. Numeroși locuitori s-au adunat pe străzile centrale ale orașelor, venind în familii numeroase - cu copii, bunici și...

Jurnalista NewsMaker Alina Mihalchina, premiată la concursul Tulip Press Awards

Corespondenta NewsMaker Alina Mihalchina a fost apreciată cu Tulip Press Award, un trofeu care premiază eforturile jurnaliștilor de a explora subiectul drepturilor omului în materialele lor. Alina Mihalchina a câștigat premiul la secțiunea „Presa online/Presa scrisă”. Ceremonia de decernare a avut loc pe 20...

FOTO // La Orhei, Bălți, Taraclia și Comrat au fost organizate evenimente cu genericul “Festivalul Prieteniei între Popoare”

Blocul politic “Victorie” a organizat la Orhei, Bălți, Taraclia și Comrat “Festivalul Prieteniei între Popoare”, marcat de unitatea poporului care are dreptul de a alege. Numeroși locuitori s-au adunat pe străzile centrale ale orașelor, venind în familii numeroase – cu copii, bunici și prieteni...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora