Horoscop – Săgetătorii vor fi mai convingători când vine vorba să vă salvaţi o cauză

spot_img
spot_img

Horoscop 13 februarie – provocări azi. Să fim receptivi la nou, să lăsăm opoziţionismul la o parte, să putem avansa, să ne croim drum spre ţelul pe care ni l-am ales.

VĂRSĂTOR
Se pare că v-au rămas treburi mai complicate de rezolvat şi nu e cazul să le lăsaţi în coadă de peşte, că n-o să puteţi avansa cu celelalte demersuri. Cel mai bine vă puteţi exprima ideile de la o tribună, daţi interviuri, scrieţi pe o platformă online, să se ştie ce credeţi. Iniţiativele vă reuşesc, o să vă ghidaţi după fler, ca de obicei, şi o să fie o upgradare profesională.

PEŞTI
Se vine cu o ofertă de muncă şi, dacă sunt condiţii mai bune, poate vă duceţi. Dar mai e şi latura emoţională de luat în calcul – că n-o să vă fie uşor să vă desprindeţi. Se poate să vă găsiţi ceva de lucru în particular şi să vă placă, să vă asiguraţi un ban în plus, c-aveţi nevoie. E cineva care vă duce dorul şi poate îi faceţi promisiunea c-o să vă duceţi în weekend să-i faceţi o vizită.

BERBEC
E momentul să vă reinventaţi, să vă demonstraţi adevărata valoare şi să vă depăşiţi pe voi înşivă, că aţi atins un alt nivel profesional, dar şi de viaţă personală. Se poate să faceţi nişte achiziţii pentru casă, şi să vă creaţi un confort sporit, că asta îşi doresc ai voştri. Începeţi o viaţă nouă şi o să bifaţi nişte succese în sfera profesională, să fiţi apreciaţi.

TAUR
O să vă coopteze cineva într-o activitate care o să scoată la iveală calităţile ascunse, şi o să atrageţi atenţia unor investitori, clienţi. Vi se dă ceva nou de lucru, dar se poate să vă şi premieze conducerea pentru ce aţi muncit în ultima vreme. Se reglează o situaţie contractuală, şi o să vă puteţi primi banii, posibil restanțe, bani din colaborări.

GEMENI
Se poate să plecaţi, chiar şi cu treabă pe undeva, e posibil şi în străinătate să rezolvaţi diverse treburi, dar să vă şi relaxaţi, că e nevoie. Vă puteţi primi înapoi nişte bani, şi să vă descurcaţi cu cheltuielile acestei perioade. O să puteţi trece peste nişte neînţelegeri, şi să reparaţi o relaţie de cuplu care poate fi şansa voastră de a fi fericiţi.

RAC
E posibil să se adune bani din surse colaterale şi să luaţi diverse lucruri pentru casă şi ai voştri, să le împliniţi nişte dorinţe, în special copiilor. O chestiune de ordin financiar se poate rezolva, şi o să deblocaţi un traseu bancar. Se poate să câştigaţi un premiu şi să fiţi puşi la loc de cinste, pentru că viaţa e darnică cu voi în perioada asta.

LEU
E posibil să reluaţi nişte negocieri cu un angajator şi să ajungeţi la o înţelegere, ca să vă şi apucaţi de treabă, că e zor, e un proiect care “arde”. La voi, sfera străinătăţii e activată, şi vă puteţi oferi vacanţe, excursii mai multe, ca în alţi ani, şi e de profitat. E posibil să primiţi nişte bani, o fi vreo datorie mai veche, şi o să aveţi de ieşit în oraş cu ai voştri, cu prietenii.

FECIOARĂ
Vă puteţi întâlni cu colegi, foşti, actuali, şi poate organizaţi ceva care să vă pună talentul la un loc, şi să construiţi ceva de calitate – extra. O să primiţi ajutor din partea cuiva care apreciază toate eforturile pe care le faceţi, şi o să vă rămână timp şi pentru voi. Poate vă îngrijiți mai mult de familie, de copii, c-aveţi multe pe lista de responsabilităţi, şi n-o să rămâneţi cu restanțe.

BALANŢA
Se observă o cheltuială, poate e ceva neprevăzut, şi o să vă redresaţi, în curând, în zona asta financiară, c-or să mai intre nişte bani. E cineva care vrea să formaţi un cuplu, ori poate relație avansată, şi vrea să vă căsătoriţi. O să vă meargă mai bine din punct de vedere sentimental, că v-aţi găsit drumul spre inima partenerului de cuplu.

SCORPION
Solicitări – cât cuprinde – la serviciu, e ceva pe care trebuie să-l faceţi contracronometru, printre altele, că sunt mai multe sarcini. Vă scoate cineva la o discuţie între patru ochi, pentru că sunt aspecte neclare, şi relaţia voastră e valoroasă, nu trebuie pierdută. Întâlnire cu nişte oameni care vă invită să luaţi parte la o activitate de grup, şi care v-ar destinde.

SĂGETĂTOR
O să fiţi şi mai convingători când vine vorba să vă salvaţi o cauză, să vă faceţi reclamă, autopromovare, şi o să vă puneţi la adăpost. E cineva care vă face ochi dulci, şi n-o să rămâneţi de piatră, dacă n-aveţi partener de viaţă – vă analizaţi sentimentele. Poate vă luaţi o mică vacanţă şi vă duceţi într-o staţiune de agrement, să vă recreaţi, să schiaţi, poate.

CAPRICORN
Se vine cu oferte de colaborări şi s-ar putea să alegeţi ceva, că se încadrează în programul vostru, şi o să vă suplimentaţi veniturile, plus ce mai aduce partenerul. Vin ceva bani din urmă, şi poate-i puneţi deoparte să plecaţi într-o excursie la sfârşit de săptămână. O să primiţi un răspuns favorabil de la un angajator, şi vă pregătiţi de o relansare pe o nouă orbită profesională.

Recomandăm și ..

Curtea Constituțională: Sesizarea comuniștilor privind decretul prin care a fost demis Stoianoglo este inadmisibilă

Curtea Constituțională a declarat inadmisibilă sesizarea deputaților comuniști Diana Caraman, Constantin Starîș, Vladimir Voronin, Oleg Reidman și Nicolai Rusol, care au solicitat controlul constituționalității decretului de demitere a lui Alexandr Stoianoglo. Documentul a fost semnat de Maia Sandu pe 26 septembrie 2023. Conform parlamentarilor, decretul ar încălca principiul de separare a puterilor în stat, notează...

Ucraina strânge probe pentru CPI privind victimele civile ale minelor terestre lăsate de ruşi

Ucraina a documentat moartea a aproape 300 de civili din cauza minelor terestre lăsate de forţele ruse şi strânge probe pentru Curtea Penală Internaţională (CPI), a anunţat vineri Serviciul ucrainean de securitate (SBU), transmite Reuters.

Premierul Poloniei îl acuză pe fostul ambasador al ţării sale la NATO de contacte cu servicii de informaţii străine

Prim-ministrul polonez Donald Tusk l-a acuzat vineri pe fostul ambasador al Poloniei la NATO, numit în 2019 de fosta putere naţionalistă şi rechemat la sfârşitul lui mai, că a întreţinut contacte cu servicii de informaţii străine şi a obţinut avantaje financiare neautorizate, informează Agerpres.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora