Horoscop – GEMENI – vi se fac oferte de colaborare

spot_img

Horoscop 15 februarie – o zi a visării. Avem ceva frumos la care să visăm şi să transpunem acel vis în realitate – asta putem face într-o astfel de zi.

VĂRSĂTOR
O să vă daţi întâlnire cu nişte oameni care se bucură c-o să aveţi o colaborare de pe urma căreia o să câştigaţi bani şi o experienţă comună. O s-aveţi ceva de spus şi de făcut şi găsiţi voi o tribună, o scenă, de la care să vă spuneţi părerea.

PEŞTI
Se poate să luaţi nişte bani şi o s-aveţi cu ce să daţi o raită pe la cumpărături, chiar şi online, c-aţi tot amânat achiziţionarea unor lucruri esenţiale – alimente, de exemplu. O stare de bine, vine cineva care vă iubeşte, vă apreciază şi o să faceţi o echipă de succes!

BERBEC
O să vă asociaţi cu nişte oameni care vor să faceţi echipa că au nevoie de talentul vostru, de energia voastră şi o să găsiţi o preocupare comună, un proiect. O să vă relansaţi pe o nouă orbita profesională, c-aveţi de explorat un nou orizont.

TAUR
Se poate să primiţi nişte bani în plus şi o să le faceţi nişte surprize alor voştri, că o fi un motiv special zilele astea – poate în weekend. Aţi putea intra într-o echipă care să facă performanță şi să v-alegeţi cu nişte câştiguri certe.

GEMENI
Vi se fac oferte de colaborare, dar sunteţi prinşi cu diverse alte treburi şi numai dacă găsiţi o portiţă o să vă strecuraţi să mai lucraţi ceva în plus. E cineva care vrea să fiţi împreună şi o să vă sondaţi inimioara să ştiţi dacă vă regăsiţi în această relaţie, sau nu.

RAC
Faceţi monetarul ca să vedeţi câţi bani se duc pe rate, impozite, facturi şi ce vă mai rămâne pentru o ieşire cu prietenii la sfârşit de săptămână. O să vă recuperaţi banii pentru care aţi muncit şi datornicii se fac că plouă Dar nu-i lăsaţi.

LEU
Se poate să fiţi convocaţi la o şedinţă şi să luaţi nişte decizii legate de serviciu, c-or fi nişte schimbări şi vi se cere şi vouă părerea. V-aţi putea aranja o plecare la sfârşit de săptămână şi să faceţi rezervări, să aveţi tot ce vă trebuie.

FECIOARĂ
Vi se propune ceva nou de lucru şi de-aici or să vină banii, că poate fi ceva în paralel cu serviciul, o fi chiar un proiect particular. O să daţi de lume serviabilă şi o să luaţi semnături, o să vă pregătiţi de un eveniment festiv în weekend.

BALANŢA
E an bun de mariaj, dacă nu sunteţi căsătoriți deja, puteţi întâlni pe cineva cu care să fiţi compatibili, iar dacă aveţi o căsnicie o să vă meargă şi mai bine în relaţie. E cineva tânăr care vrea să vă cunoaşteţi mai bine, poate are nevoie de o îndrumare de la voi.

SCORPION
Se adună ceva bani în cont şi o să vă bucuraţi de o lejeritate în mişcare, c-aveţi o rezervă că să-i scoateţi pe ai voştri în oraş. Se conturează o sumă de bani care-o să vă scoată dintr-o încurcătură şi o să vă echilibraţi financiar.

SĂGETĂTOR
Sufleteşte, se întâmplă ceva care să vă transporte în al nouălea cer şi chiar aveaţi nevoie de aşa ceva, dac-aţi tot fost singuri. O vizită neaşteptată şi o să vă spuneţi părerea în privinţa relaţiei sentimentale, de la care aşteptaţi mult mai mult.

CAPRICORN
E posibil să mai faceţi rost de nişte bani cu care să vă puneţi casa la punct şi să şi achitaţi dările de tip imobiliar. Vă puteţi găsi de lucru în particular şi să vă rotunjiţi veniturile c-aveţi atâtea de plătit, posibil şi ceva restanțe.

Recomandăm și ..

Minciuna dăunează sănătății

Sinceritatea este dureroasă uneori pentru persoanele din jurul nostru, dar pentru noi este mult mai sănătoasă decît minciuna. Persoanele care spun lucrurilor pe nume au o sănătate fizică şi psihică mai bună decît cele care obişnuiesc să mintă, potrivit cercetătorilor Universităţii din Notre Dame, Indiana...

Cercetător: Grecii antici au prezis apariția roboților 

Istoricul Adrienne Major de la Universitatea Stanford, Dr. Adrienne Major, a lansat noua sa carte, Gods and Robots, în care susține că grecii antici au prezis în miturile lor apariția roboților și a altor inovații tehnologice. Profesorul Major susține că miturile lui Hefaistos conțin predicții...

Dacă vrei să conduci țara, atunci arată mai întîi cum conduci cu familia

Dacă ești copleșit de idei despre cum să conduci o întreprindere, un oraș sau chiar mai mult - un stat, arătați-mi familia ta. Lasă-mă să văd măcar o dată cum ai făcut ordine între cel puțin trei-patru persoane. Cît de fericită este soția ta, cît...

Oamenii de știință: controlul emoțiilor prelungește durata de viață

Controlul emoțiilor prelungește durata de viață, cred oamenii de știință britanici. Aceasta este concluzia la care au ajuns în rezultatul unui studiu la care au participat 6000 de voluntari. Colectînd și analizînd datele, oamenii de știință britanicii au descoperit că persoanele ccacapăstrează în mod constant...

În SUA, marea aduce la țărm sticle ciudate, care nu trebuie să le deschizi

Pe plajele din Texas au început să se găsească vase ciudate, cu un conținut neobișnuit, cunoscute sub numele de «sticlele vrăjitoarelor». Acestea sînt cu adevărat periculoase, dar nicidecum din cauza vrăjitoriei, transmite gismeteo.ro În vechime, aceste artefacte erau considerate o protecție destul de puternică împotriva vrăjitoriei...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora