Horoscop – unii Taurii vor primi oferte bănoase de lucru

spot_img

Horoscop 16 februarie – o zi cu rezolvări. O să ne orientăm spre lucrurile cu adevărat valoroase ca să atingem esenţă, să căpătăm stabilitate.

VĂRSĂTOR
E posibil să semnaţi pentru un contract de muncă, sau poate vindeţi ceva care o să v-aducă un câştig consistent. Se anunţă o definitivare. Se poate să vi se mulţumească pentru felul în care aţi muncit şi să urmeze o promovare, o premiere. Vi se propune o colaborare, deşi ar putea fi şi un job permanent, dacă o să fiţi de acord.

PEŞTI
Se poate să fiţi înconjuraţi de oameni care să se intereseze de binele vostru şi să vă întrebe şi de sănătate – şi chiar ar fi bine să faceţi nişte analize medicale. O să dispuneţi de nişte bani şi vă puneţi garderoba la punct și mai luaţi ceva şi pentru casă. E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care e interesat de voi şi o să ştiţi dacă sunteţi compatibili, sau nu.

BERBEC
Întrevedere cu cineva care v-a propus ceva de lucru şi aveţi energia necesară să v-apucaţi, mai ales dacă se-anunţă bani frumoşi. E cineva care vrea să faceţi echipa şi la treabă, dar şi-n timpul liber dacă se poate, că vă înţelegeţi de minune. Iniţiativele vă reuşesc şi o să vă puteţi mişca cu lejeritate că or să tot apară oameni care să vă susţină.

TAUR
Se poate să primiţi o ofertă de job, poate fi şi în particular şi să vă captiveze munca, o să cunoaşteţi şi alţi oameni şi o să vă extindeţi aria de influenţă. O să luaţi bani şi o să tot aveţi de dat că sunt multe de plătit şi poate organizaţi vrun party în weekend. Voi vă puteţi spori veniturile, să lucraţi în particular ceva, sau să valorificaţi nişte produse.

GEMENI
Lucrurile s-au mai aşezat la voi şi o să fie o atmosferă mai bună acasă. E timpul să vă îngrijiti şi de starea sănătăţii, să fiţi cu toţii buni – zdraveni. Apare cineva care vrea cu tot dinadinsul să vă cucerească şi, dacă găsiţi elemente comune şi nu sunteţi într-o relaţie, vedeţi ce-i ziceţi. Se poate să ieşit la rampă cu ceva nou care să fie apreciat de nişte beneficiari şi să luaţi bani.

RAC
Se poate să primiţi ok-ul pentru un credit bancar, vreo autorizaţie de construcţie şi să vă ocupaţi de o casă, aşa cum vreţi. E cineva de departe care vă cheamă şi vă duceţi de mâine sau când o să vă luaţi concediu. Se pare c-or să vină nişte bani care să vă scoată dintr-un impas şi în scurt timp vă redresaţi financiar.

LEU
Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu şi să luaţi o decizie, pe viaţă, poate să vă căsătoriţi. Poate reînnoiţi un contract de muncă, dacă sunteţi de acord cu condiţiile, şi o să vă puneţi iarăşi pe treabă, că e mult de lucru. Poate vine cineva în vizită şi o să primiţi răspunsuri la întrebările puse cu ceva timp în urmă.

FECIOARĂ
Poate vin piesele comandate pentru casă şi o să vă ocupaţi de reamenajarea interiorului ca să fie totul frumos, elegant până la primăvară. O prietenă care se pierduse pe drum revine cu forţe proaspete şi o să vă fie un foarte bun suport. O să puteţi funcţiona în cadrul unei echipe care să vă fie suport să câştigaţi un titlu, bani.

BALANŢA
Relaţia voastră sentimentală se poate stabiliza şi să vă gândiţi, serios, la căsătorie dacă n-aţi făcut planul până acum. O chestiune de suflet vă macină şi poate staţi de vorbă la cafea cu persoana în cauză. O să strângeţi relaţiile cu diverse persoane care vor să lucraţi împreună fie la serviciu, fie în particular.

SCORPION
O să vă mobilizaţi ca să le daţi de capăt tuturor problemelor presante şi o să vă oferiţi şansă de a începe lucruri noi, care să vă pună în valoare. Poate faceţi un consiliu de familie să ştiţi ce are fiecare de făcut cu ocazia evenimentului din weekend pentru că e nevoie de organizare. Se poate să vă implicaţi într-o afacere care să v-aducă profit şi o să vă propulseze în carieră.

SĂGETĂTOR
Se pare c-o să vi se mulţumească pentru ce aţi realizat în ultima vreme şi poate vi se propune o funcţie, o să fie o promovare, fără niciun concurs. Apar nişte confirmări şi o să puneţi ordine în lucrurile pe care le-aveţi de facut că e deja trasat drumul. Apare acel cineva care e alesul inimii voastre, dar mai trebuie să fie un accept şi din partea lui, a ei.

CAPRICORN
Noutăţi care să vă suscite interesul şi să vă puneţi mintea la contribuţie să puneţi în operă o idee de proiect care să v-ajute să câştigaţi bani. E cineva care se întoarce după ce a lipsit o vreme din viaţa voastră şi o să faceţi tot posibilul ca relaţia să funcţioneze. Se anunţa bani şi o să puteţi pune deoparte o sumă ca să nu mai duceţi grija zilei de mâine, s-aveţi o rezervă.

Recomandăm și ..

Oamenii de știință: controlul emoțiilor prelungește durata de viață

Controlul emoțiilor prelungește durata de viață, cred oamenii de știință britanici. Aceasta este concluzia la care au ajuns în rezultatul unui studiu la care au participat 6000 de voluntari. Colectînd și analizînd datele, oamenii de știință britanicii au descoperit că persoanele ccacapăstrează în mod constant...

În SUA, marea aduce la țărm sticle ciudate, care nu trebuie să le deschizi

Pe plajele din Texas au început să se găsească vase ciudate, cu un conținut neobișnuit, cunoscute sub numele de «sticlele vrăjitoarelor». Acestea sînt cu adevărat periculoase, dar nicidecum din cauza vrăjitoriei, transmite gismeteo.ro În vechime, aceste artefacte erau considerate o protecție destul de puternică împotriva vrăjitoriei...

Aveți grijă la ce vă gîndiți

Majoritatea oamenilor dau vina pentru nenorocirile lor pe alții sau pe soartă, este mai ușor decît să-și asume responsabilitatea pentru viața lor, pentru succesele și insuccesele lor. Soarta ta este în mîinile tale. Dumnezeu nu are alte mîini decît ale tale. Citiți acest articol pentru...

Vitalie Dragancea, despre refuzul Maiei Sandu de a o desemna pe Evghenia Guțul ca membru al guvernului: Urmărim un război între PAS și cei care nu votează PAS

În R. Moldova poate fi urmărit un război între PAS și cei care nu votează PAS, iar cea mai aprigă bătălie este dusă acum cu autonomia Găgăuză. O spune ex-consilierul prim-ministrului Ion Chicu, Vitalie Dragancea, referindu-se la faptul că nici până astăzi, bașcanul ales...

Nicolae Ciubuc: Este o crimă să nu permiți intrarea pe piața R. Moldova a unui gaz mai ieftin

Livrarea gazului la preț de 10 lei este posibilă, iar piedicile puse de guvernare fac parte dintr-o luptă politică. De această părere este fostul ministru al Agriculturii, Nicolae Ciubuc. În cadrul emisiunii PULS de la Orizont TV, acesta a reamintit că R. Moldova este...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora