Horoscop 17 februarie 2023 – șefii vă apreciază eforturile şi vă propun o avansare

spot_img

Horoscop 17 februarie – Rezolvări azi. O să ne bucurăm de susţinere din partea unor oameni care ne apreciază şi o să vină şi succesul câte de curând.

VĂRSĂTOR
O să puteţi începe o colaborare, dacă vă rămâne timp după orele de program, şi o să vă suplimentaţi veniturile, c-aveţi nevoie de bani. Se parafează un act şi o să puteţi avansa cu acele demersuri importante, să luaţi un credit bancar, să vă luaţi o casă, o maşină. O să vă faceţi de lucru şi în particular şi se adună banii ca s-aveţi şi pentru o ieşire la sfârşit de săptămână.

PEŞTI
Starea de bine ar putea continua şi s-aveţi lângă voi un suflet care să vă înţeleagă, iar dacă nu e, trebuie să pară, ca sigur e prin preajmă. Vă mai gândiţi până luni dacă o să fiţi de acord cu semnarea unui contract de muncă, sau aşteptaţi ceva mai consistent. Vi se propune o afacere pe bani mai mulţi şi dacă o s-aveţi timp, o să vă daţi acceptul.

BERBEC
O să aveţi şi treabă, la serviciu, acasă, dar puteţi zbughi şi spre o zonă de agrement să vă distraţi, la schi, la săniuş, găsiţi ceva. Poate organizaţi o petrecere zilele astea ca să vă bucuraţi împreună cu prietenii de o reuşită, c-aţi atins o vârstă, o performanţă, poate. O provocare de viaţă personală, poate vă luaţi o casă c-o să vreţi să formaţi un cuplu, s-aveţi o familie.

TAUR
Poate abia acum or să vă aprecieze şefii – sunt lucruri cu care să vă puteţi mândri că au fost, deja, remarcate de alţii şi e o satisfacţie sufletească. O invitaţie la spectacol, la restaurant, c-o fi o zi de naştere, o cununie civilă, pare să fie un prilej festiv. O să strângeţi relaţiile cu rudele de prin ţara şi poate vă duceţi în weekend prin ţară, pe la ele.

GEMENI
Sunteţi pe punctul de a face o schimbare şi o să vă mai consultaţi cu oamenii de încredere ca să mai aflaţi o părere, să faceţi cea mai bună alegere. E cineva care vrea să faceţi echipă la bine şi la greu şi poate o să fiţi de acord. Poate vi se oferă şansa de a orchestra un proiect şi să fie momentul vostru de afirmare, de glorie.

RAC
Vă scoate cineva la o plimbare şi poate vi se face vreo declaraţie de dragoste, o fi vreo cerere în căsătorie chiar, dacă nu sunteţi, deja căsătoriţi. O reuniune, cu un prilej anume, şi o să vă faceţi noi cunoştinţe şi-o să ieşiţi poate, mai des la socializare. O să primiţi o confirmare dintr-un birou de şef şi poate vă daţi acceptul pentru o funcţie. O să fie o promovare.

LEU
Poate că nu e momentul să vă schimbaţi serviciul, dar aţi putea lua în calcul o ofertă de job şi când o să consideraţi că e cazul, o să vedeţi ce alegeţi. O să recuperaţi nişte bani care or să vă prindă bine, să le împliniţi nişte dorinţe alor voştri. E cineva care vă ia drept model şi o să vă fie la îndemână să oferiţi un sfat şi să vă daţi de exemplu.

FECIOARĂ
Se poate să luaţi startul într-o nouă provocare profesională şi o să vă dozaţi energia să v-ajungă pe parcursul proiectului. Poate e ceva nou-nouţ. Poate le faceţi o vizită prietenilor, sau unor rude, aşa cum le-aţi promis şi mai rămâneţi o zi, două, la o adică. Lumea din jur e serviabilă şi o să puteţi apela pentru diverse treburi, mers la un shopping, la o cafea.

BALANŢA
O să apară cineva care o să vă acapareze cu totul, dacă nu sunteţi căsătoriţi, şi se poate să aveţi parte de relaţia care să vă completează, frumos, sufleteşte. Ar avea de unde să vă intre nişte bani şi să le faceţi mici surprize alor voştri, zilele astea. Relaţia cu partenerul de cuplu promite să fie armonioasă şi să se îndrepte spre căsătorie, dacă nu sunteţi cu acte-n regulă.

SCORPION
E o perioadă cu multă treabă la serviciu şi o să vă daţi tot interesul să vă achitaţi de obligaţii ca să nu vi se poată reproşa nimic ca să urmeze o promovare. E o acalmie în sfera sentimentală şi o să ieşiţi mai des la plimbare, să fiţi departe de sursele de stres. Poate plecaţi cu prietenii pe undeva şi rămâneţi până duminică, dacă n-aveţi urgențe pe acasă.

SĂGETĂTOR
Se poate să vă descoperiţi un hobby care să vă umple, frumos, timpul liber şi să fie un balsam sufletesc că nu vă place deloc monotonia. Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să vă atragă prin felul de a fi şi să funcţioneze atracţia, să formaţi un cuplu. Se poate să vă intre nişte bani şi să vă puteţi acoperi facturile şi să ieşiţi şi la plimbare.

CAPRICORN
Încă mai sunt tensiuni la serviciu, dar o să vă descurcaţi fără probleme că voi vă faceţi treaba, sunteţi conştiincioşi, deci o să fiţi în afară fricţiunilor. Vă scoate cineva la plimbare şi o să vă facă plăcere să mai faceţi şi altceva decât muncă şi iar muncă. Şefii or să vă aprecieze eforturile şi vă propun o avansare – fără concurs, e o răsplată pentru munca depusă.

Recomandăm și ..

Oamenii de știință: controlul emoțiilor prelungește durata de viață

Controlul emoțiilor prelungește durata de viață, cred oamenii de știință britanici. Aceasta este concluzia la care au ajuns în rezultatul unui studiu la care au participat 6000 de voluntari. Colectînd și analizînd datele, oamenii de știință britanicii au descoperit că persoanele ccacapăstrează în mod constant...

În SUA, marea aduce la țărm sticle ciudate, care nu trebuie să le deschizi

Pe plajele din Texas au început să se găsească vase ciudate, cu un conținut neobișnuit, cunoscute sub numele de «sticlele vrăjitoarelor». Acestea sînt cu adevărat periculoase, dar nicidecum din cauza vrăjitoriei, transmite gismeteo.ro În vechime, aceste artefacte erau considerate o protecție destul de puternică împotriva vrăjitoriei...

Aveți grijă la ce vă gîndiți

Majoritatea oamenilor dau vina pentru nenorocirile lor pe alții sau pe soartă, este mai ușor decît să-și asume responsabilitatea pentru viața lor, pentru succesele și insuccesele lor. Soarta ta este în mîinile tale. Dumnezeu nu are alte mîini decît ale tale. Citiți acest articol pentru...

Vitalie Dragancea, despre refuzul Maiei Sandu de a o desemna pe Evghenia Guțul ca membru al guvernului: Urmărim un război între PAS și cei care nu votează PAS

În R. Moldova poate fi urmărit un război între PAS și cei care nu votează PAS, iar cea mai aprigă bătălie este dusă acum cu autonomia Găgăuză. O spune ex-consilierul prim-ministrului Ion Chicu, Vitalie Dragancea, referindu-se la faptul că nici până astăzi, bașcanul ales...

Nicolae Ciubuc: Este o crimă să nu permiți intrarea pe piața R. Moldova a unui gaz mai ieftin

Livrarea gazului la preț de 10 lei este posibilă, iar piedicile puse de guvernare fac parte dintr-o luptă politică. De această părere este fostul ministru al Agriculturii, Nicolae Ciubuc. În cadrul emisiunii PULS de la Orizont TV, acesta a reamintit că R. Moldova este...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora