Horoscop – Gemenilor li se pregăteşte o surpriză plăcută

spot_img

Horoscop 18 februarie – o zi frumoasă. Veşti bune, oameni cu care avem ce împarţi ca să ne simţim bine şi o să avem parte de o zi de mare încărcătură emoţională.

PEŞTI
O întâlnire festivă – o zi de naştere, o cununie religioasă, poate fi un botez, ori altceva, o reuşită pe care vreţi s-o udaţi cu şampanie. E cineva care vrea să vă vadă că i-aţi lipsit şi dacă şi voi simţiţi acelaşi lucru o să ieşiţi la o parolă. Invitaţiile curg şi o să alegeţi să mergeţi într-o vizită, două, în funcţie de starea voastră de spirit.

BERBEC
Se poate să aibă loc o revedere emoţionantă, e un grup care vrea să puneţi umărul la pregătirea unui eveniment care va implica şi pe voi. O răscolire interioară şi poate o s-aveţi o discuţie între patru ochi cu acel cineva care v-a produs acel disconfort şi vă recalibraţi. Apare cineva care o să vă fascineze şi, dacă n-aveţi pe nimeni, o să vă lăsaţi purtaţi de val c-o să vă placă.

TAUR
O să vă puteţi etala nişte calităţi şi să primiţi aprecieri la scenă deschisă şi să fie încurajator pentru mai departe, c-o să tot aveţi de demonstrat câte ceva. Vă invita cineva la un party, o fi un spectacol, şi o să vă bucuraţi de revederea unor oameni la care ţineţi. O să vă implicaţi într-un eveniment care să vă pună şi pe voi în valoare şi o să fie un succes.

GEMENI
Vi se pregăteşte o surpriză plăcută şi poate vă invită prietenii la o masă festivă pregătită în cinstea voastră cu cine ştie ce prilej. O plecare în alt oraş, la invitaţia unor prieteni, va fi sursa voastră de bunădispoziţie. V-aţi putea duce la o plimbare prin ţara şi o să mai rămâneţi o zi, două, ca să vă priască.

RAC
O să daţi iama prin economii ca să vă repeziţi la cineva de prin alt oraş, poate rămâneţi şi peste noapte şi o să vă bucuraţi de găzduire. E posibil să întâlniţi pe cineva care să vă cânte în strună, că vă place şi să răspundeţi la fel. Vi se propune o ieşire la plimbare, la masă în oraş şi o să vă încânte să mai daţi o tură şi pe afară.

LEU
Se poate să vă deplasaţi cu ce vă e mai la-ndemână la repezeală, cu trenul, cu maşina, sau cu avionul, ca să economisiţi timp şi energie, poate plecaţi cu prietenii în excursie. Vă puteţi întâlni omul visurilor voastre şi să vă simţiţi împliniţi sufleteşte, după o perioadă de tristeţe poate şi de lipsă de armonie în relaţie. O să vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să ştie dacă aţi descoperit nişte lucruri comune, sau sunteţi prea diferiţi.

FECIOARĂ
O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva, poate v-aduce şi veşti bune, vă invită şi la plimbare, la vreun party şi o să vă destindeţi, după o perioadă de eforturi la locul de muncă. O întâlnire oficială poate fi o gală de premieră, ori poate e o competiţie sportivă şi o să fie o atmosferă fierbinte. Lumea e drăguţă cu voi şi o să mai staţi şi voi povesti, că prea daţi fuga tot timpul înapoi la treabă.

BALANŢA
La o reuniune mondenă, undeva, o să-ntâlniţi pe cineva care vă poate fi un bun partener de viaţă şi o să vedeţi ce anume aveţi în comun – dacă puteţi fi împreună, sau nu. O revenire a cuiva care nu v-a putut uita şi o să faceţi o introspecţie să vedeţi dacă pentru voi mai înseamnă ceva. E cineva de departe care vrea să vă-ntâlniţi şi poate vă duceţi pân-acolo, sau promiteţi să vă duceţi cu altă ocazie.

SCORPION
Poate faceţi o trataţie c-aţi mai făcut ceva nou pe-acasă, aţi reamenajat interiorul său v-aţi cumpărat lucruri noi şi daţi, de băut, de mâncat. Se poate să reluaţi o preocupare de timp liber şi să-i cooptaţi şi pe prieteni, ca să vă bucuraţi împreună. E cineva faţă de care simţiţi o atracţie irezistibilă, dar e şi ceva care va ţine, totuşi, la distanţă.

SĂGETĂTOR
O să fie revigorantă o plimbare până la munte, poate vă duceţi la schi, chiar şi un dus-întors v-ar prinde bine ca să vă scuturaţi de toată oboseala acumulată. Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care chiar rezonează cu voi şi o să aveţi multe de împărtășit. Se poate să vă duceţi la un botez, sau e un mini party, se sărbătoreşte ceva, poate fi şi un concurs.

CAPRICORN
Vine cineva care a absentat o bună bucată de vreme şi o să vă reactivaţi relaţia, ca să puteţi duce mai departe investiţia din plan emoţional. O să vă mai interesaţi de posibilitatea de a intra într-o combinaţie profesională, dar nu oricum ci în condiţiile voastre. Pare să fie o zi specială pentru voi şi să vă vină mai multă lume în vizită, c-aţi împlinit ani mulţi de la căsătorie.

VĂRSĂTOR
Un suflu de prospeţime la voi, că vă scot prietenii la un săniuş ori la schi, ca să vă dezmorţiţi. O să vă meargă bine în formula de grup şi o să petreceţi frumos timpul liber că v-a lipsit relaxarea, aţi fost încordaţi. Sunteţi într-o dispoziţie de preocupări comune şi o să găsiţi destui amatori care să şi se alăture.

Recomandăm și ..

Minciuna dăunează sănătății

Sinceritatea este dureroasă uneori pentru persoanele din jurul nostru, dar pentru noi este mult mai sănătoasă decît minciuna. Persoanele care spun lucrurilor pe nume au o sănătate fizică şi psihică mai bună decît cele care obişnuiesc să mintă, potrivit cercetătorilor Universităţii din Notre Dame, Indiana...

Cercetător: Grecii antici au prezis apariția roboților 

Istoricul Adrienne Major de la Universitatea Stanford, Dr. Adrienne Major, a lansat noua sa carte, Gods and Robots, în care susține că grecii antici au prezis în miturile lor apariția roboților și a altor inovații tehnologice. Profesorul Major susține că miturile lui Hefaistos conțin predicții...

Dacă vrei să conduci țara, atunci arată mai întîi cum conduci cu familia

Dacă ești copleșit de idei despre cum să conduci o întreprindere, un oraș sau chiar mai mult - un stat, arătați-mi familia ta. Lasă-mă să văd măcar o dată cum ai făcut ordine între cel puțin trei-patru persoane. Cît de fericită este soția ta, cît...

Oamenii de știință: controlul emoțiilor prelungește durata de viață

Controlul emoțiilor prelungește durata de viață, cred oamenii de știință britanici. Aceasta este concluzia la care au ajuns în rezultatul unui studiu la care au participat 6000 de voluntari. Colectînd și analizînd datele, oamenii de știință britanicii au descoperit că persoanele ccacapăstrează în mod constant...

În SUA, marea aduce la țărm sticle ciudate, care nu trebuie să le deschizi

Pe plajele din Texas au început să se găsească vase ciudate, cu un conținut neobișnuit, cunoscute sub numele de «sticlele vrăjitoarelor». Acestea sînt cu adevărat periculoase, dar nicidecum din cauza vrăjitoriei, transmite gismeteo.ro În vechime, aceste artefacte erau considerate o protecție destul de puternică împotriva vrăjitoriei...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora