Horoscop 27 februarie 2023. Zodia care se îndrăgostește lulea

spot_img

Horoscop 27 februarie – apar nişte provocări care să ne forţeze puţin mâna să ne mobilizăm mai serios, ca să ne atingem obiectivele, și să luăm decizii majore.

PEŞTI
Vă puteţi găsi ceva nou de lucru şi să vă şi convină ca timp şi ca bani, şi o să crescă şi stima de sine, dacă o să fiţi rasplătiți cum se cuvine, pe măsura eforturilor. E posibil să apară cineva care vrea să formaţi un cuplu, şi să descoperiţi un numitor comun, şi chiar să meargă. Voi poate faceți rost de bani, chiar și cu împrumut, să vă luați o casă, ori poate schimbați mașina. Poate să fie și la mâna a doua mașina asta.

BERBEC
O reuşită care nu va trece neobservată la o scară mai mare, şi poate e un început de drum, pe o altă traiectorie profesională. Simţiţi nevoia să abordaţi un alt stil vestimentar, o coafură nouă, daţi refresh tota,l că poate v-aţi îndrăgostit, mai ştii! O să ieșiți la rampă cu ceva nou, tot e anul vostru, care să atragă toate privirile asupra voastră, și o să fie un succes.

TAUR
Vin de undeva nişte bani, poate fi salariul, dar mai pot fi şi alte sume de pe urma colaborărilor, că s-au cam strâns în ultima vreme. Se poate să cereţi un credit bancar ca să vă luaţi o casă, poate pentru că vi se măreşte familia, o să aveţi un copil. Vin ceva bani și poate mai puneți și de-o parte, ca să puteți da o fugă undeva, într-o stațiune turistică, în weekend.

GEMENI
O energie debordantă şi o să faceţi o sumedenie de lucruri din cele pe care le-aţi tot amânat, şi le şi duceţi la bun sfârşit, ca să puteţi începe altele. Poate faceţi un efort financiar să vă luaţi maşină, sau diverse lucruri utile pentru casă şi ai voştri. Noutăți care să vă anime, că o fi cineva care vrea să fie în preajma voastră, ca să fiți și voi într-o relație.

RAC
Se poate să faceţi o evaluare a banilor din cont ca să vedeţi dacă vă permiteţi o minivacanţă pe undeva, în străinătate, la schi, într-o staţiune turistică. Vi se oferă şansa de a conduce un departament, să ocupaţi o funcţie, să căpătaţi un titlu. O să vă luptați pentru drepturile voastre și o să aduceți argumente, decizii de necontestat. Puteți ocupa o funcție.

LEU
Vă puteţi găsi ceva de lucru în paralel cu serviciul şi să vă suplimentaţi veniturile, şi o să aveţi pentru evenimentele din familie care vor avea loc în curând. O să primiţi o invitaţie la cineva care locuieşte departe, în alt oraş, şi să vă organizaţi în aşa fel încât să vă duceţi în weekend. O să vă alăturați unui grup ca să puneți în valoare calitățile de lider, și s-ar putea să vă și apucați de treabă.

FECIOARĂ
Se poate să fie cineva interesat de colaborare şi să vă faceţi timp, c-aţi avea nevoie de acei bani, şi n-ar afecta nici timpul dedicat familiei. Vi se propune o funcţie care v-ar pune în valoare calităţile de buni profesionişti, dar nu pe cele de lideri. Poate le-mbinati pe cele două. Se poate să aveți de rezolvat o problemă de cuplu, și stați de vorbă, și luați decizii de comun acord.

BALANŢĂ
E cineva tânăr care vrea să petreacă mai mult timp în preajma voastră, ca să vă cunoaşteţi mai bine, în vederea unei relaţii pe viaţă, şi o să vă armonizaţi. Întrevedere cu cineva care aşteaptă să vă daţi acordul pentru o colaborare şi dacă vedeţi în asta o oportunitate, o să ziceţi „DA”. Cineva de care v-ați atașat sufletește vă dă un semn de viață, asta după o lungă absență, și poate urmează să vă căsătoriți, dacă sunteți singuri, fără alte obligații.

SCORPION
Noutăţi la serviciu, e ceva incitant de lucru şi care o să scoată la iveală acele calităţi care au stat ascunse, dar acum o să vă pună o etichetă de lux. Va mai puteţi comanda diverse lucruri pentru casă, în special pentru camera copiilor, de studiu, de joacă. O să vă puteți manifesta niște aptitudini în cadrul unui grup. Poate sunteți mai liberi în exprimare așa, și o să vă fie apreciată atitudinea.

SĂGETĂTOR
O să întâlniţi în drumurile voastre pe cineva care e atras de felul vostru de a fi, şi poate produce acel declic, şi să vă îndrăgostiţi lulea, dacă n-aveţi iubit. E posibil să apară un alt şef şi să aveţi nevoie de un răstimp de acomodare, până o să vă învățați cu stilul, cu cerinţele. O să interacționați cu oameni tineri care să vă inspire, și poate faceți echipă în câteva reprize, așa ca să desfășurați activități deconectante.

CAPRICORN
Pot veni ceva bani în plus şi să vă ajungă pentru şcoală, pentru copii, să vă puteţi deplasa în perioada asta, că poate vă duceţi la cursuri, faceţi practică. Poate faceţi o rezervare pentru weekend într-o staţiune de agrement ca să vă rupeţi de stresul cotidian, să vă destindeţi. Vi se propune un job bănos, dar cu multe responsabilități, și atunci trebuie pus în balanță. Vedeți dacă merită sau nu.

VĂRSĂTOR
Aveţi idei, inspiraţie, oameni care să pună şi ei umărul să lansaţi la apă un proiect, după ce a stat mult la dospit, şi o să aveţi parte de ecouri pozitive. Voi vă puteţi face cadou un telefon, ori alt gadget care să vă uşureze munca, să vă şi relaxeze în acelaşi timp. Vi se pot semna acte care să vă deschidă niște uși, să faceți progrese pe mai multe planuri.

Recomandăm și ..

Biroul Național de Statistică: Peste 1,7 milioane de persoane au fost recenzate de la începutul recensământului

În cadrul Recensământului populației și locuințelor au fost recenzate circa 1 milion 770 de mii de persoane (numărul populației recenzate include atât persoanele cu reședință obișnuită, cât și cele fără reședință obișnuită) și circa 1 milion 215 mii de locuințe (inclusiv cele ocupate, secundare...

Cu viteză excesivă și beți la volan: Peste 2800 de șoferi s-au ales cu amenzi, în acest weekend

Oamenii legii anunță că, în urma măsurilor desfășurate de INSP pentru supravegherea traficului rutier, dar și menținerea ordinii publice, pe întreg teritoriul republicii în zilele de weekend au fost sancționați peste 2800 de participanți la trafic care au încălcat regulile de circulație.

FOTO Mașini retro folosite de foștii demnitari ai țării, expuse în fața Parlamentului

Din 21 mai mașinile de epocă ale legislativului vor fi expuse în scuarul Parlamentului. Acestea vor putea fi vizitate până la data de 23 mai. Astfel, vor fi expuse mijloacele de transport cu care se deplasau foștii demnitari ai țării: Limuzina „Gaz-14”, anul producerii 1987,...

Dezvăluiri despre accidentul în care a murit Raisi: Un cleric a mai trăit o oră după impact și a încercat să ia legătura cu Teheranul

Apar noi informații despre accidentul de elicopter în care și-a pierdut viața președintele Iranului, Ebrahim Raisi, și ministrul de Externe. Unul dintre clericii de rang înalt aflat la bord a mai trăit o oră după impact, timp în care a încercat să ia...

(VIDEO) Studenții care trăiesc în căminul numărul 5 al USM sunt terorizaţi de câinii vagabonzi

O haită de câini fără stăpân a băgat frica în oamenii care pășesc pe teritoriul căminului studențesc numărul 5 al Universității de Stat din Moldova. Mulți au fost atacați și mușcați, iar această problemă rămâne nerezolvată de ani de zile. Șeful Departamentului social al...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora