PLDM a operat modificări în componența Consiliului Politic Național și Biroului Politic Central

spot_img
spot_img

Azi, 26 februarie 2023 PLDM s-a întrunit în ședința Consiliului Politic Național.

În cadrul ședinței membrii Consiliului au operat modificări în componența Consiliului Politic Național și Biroului Politic Central și au fost aleși trei vicepreședinți ai PLDM:

  • Ciontoloi Ion, Președinte al organizației Teritoriale Căușeni;
  • Galus Ion, Președinte al organizației Teritoriale Sîngerei;
  • Crăciuneac Iurie, Președinte al organizației Teritoriale Cahul.

Deasemenea, cu votul unanim al membrilor CPN a fost convocat Congresul al X-lea extraordinar al PLDM, care va avea loc pe data de 27 mai 2023.

În perspectiva alegerilor locale generale din toamna acestui an, membrii consiliului s-au pronunțat asupra intensificării procesului de selectare a candidaților pentru funcțiile de primari și consilieri, astfel, ca partidul să fie pregătit pentru a obține un rezultat bun în alegeri.

 

Recomandăm și ..

Curtea Constituțională: Sesizarea comuniștilor privind decretul prin care a fost demis Stoianoglo este inadmisibilă

Curtea Constituțională a declarat inadmisibilă sesizarea deputaților comuniști Diana Caraman, Constantin Starîș, Vladimir Voronin, Oleg Reidman și Nicolai Rusol, care au solicitat controlul constituționalității decretului de demitere a lui Alexandr Stoianoglo. Documentul a fost semnat de Maia Sandu pe 26 septembrie 2023. Conform parlamentarilor, decretul ar încălca principiul de separare a puterilor în stat, notează...

Ucraina strânge probe pentru CPI privind victimele civile ale minelor terestre lăsate de ruşi

Ucraina a documentat moartea a aproape 300 de civili din cauza minelor terestre lăsate de forţele ruse şi strânge probe pentru Curtea Penală Internaţională (CPI), a anunţat vineri Serviciul ucrainean de securitate (SBU), transmite Reuters.

Premierul Poloniei îl acuză pe fostul ambasador al ţării sale la NATO de contacte cu servicii de informaţii străine

Prim-ministrul polonez Donald Tusk l-a acuzat vineri pe fostul ambasador al Poloniei la NATO, numit în 2019 de fosta putere naţionalistă şi rechemat la sfârşitul lui mai, că a întreţinut contacte cu servicii de informaţii străine şi a obţinut avantaje financiare neautorizate, informează Agerpres.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora