Horoscop 17 aprilie – BALANŢA – se poate să primiţi o invitaţie la cină

spot_img

Horoscop 17 aprilie – o zi de sărbătoare, frumoasă. O să ne respectăm cuvântul dat, promisiunile făcute celor dragi şi o să ne ducem în vizită, o să mai ducem un cadou, mai facem o plimbare

BERBEC
Starea de bunădispoziţie continuă şi o să vă interesaţi de cineva anume căruia i-aţi putea face o vizită ca să profitaţi de atmosfera de sărbătoare. Se poate să întâlniţi oameni cu care să-şi dorească să lucraţi în echipă, c-aveţi un numitor comun – talentul.

TAUR
Se poate să vă duceţi în plimbare, în vizite şi să ajungeţi şi la un spectacol, dacă n-o să fiţi plecaţi departe de casă şi să trebuiască să vă-ntoarceţi până la noapte. Poate o să vă faceţi timp să ieşiţi cu copiii, cu prietenii să aveţi diferite activităţi – deconectante, ca şi azi e sărbătoare.

GEMENI
V-au rămas câteva obiective de atins, o vizită, o excursie, poate vă duceţi la un spectacol, dacă n-o să fiţi pe drum – e animaţie, nu e de stat singuri în casă. Poate ieşit la o întâlnire cu cineva pe care nu l-aţi mai văzut de multă vreme şi o să vă bucuraţi de nişte daruri şi de veşti bune.

RAC
Cineva care insista de multă vreme poate v-a convins să luaţi masa împreună şi să petreceţi câteva ore ca să reglaţi o relaţie care vă poate completa, frumos, sufleteşte Se pare că n-o să puteţi evita nişte cheltuieli, poate sunteţi pe drumul de întoarcere de pe unde oți fi fost plecaţi.

LEU
Aşteptaţi de anul trecut întâlnirea cu cineva care contează pentru voi şi o să puteţi lămuri nişte aspecte care or să vă deschidă un alt drum, de viaţă personală şi puteţi fi împreună. V-au mai rămas nişte rude pe care vreţi să le vedeţi ca să trăiţi împreună atmosfera sărbătorilor pascale.

FECIOARĂ
Stare de spirit ar avea de unde să fie una foarte bună şi o să vă vedeţi cu toţi cei cu care nu v-aţi putut vedea la Înviere, ca să vă hrăniţi sufleteşte. Se poate să daţi o fugă şi-n alt oraş dacă e cineva drag care să vă aştepte cu un cozonac şi pasca, aşa că de paşte.

BALANŢA
Se poate să primiţi o invitaţie la cină şi poate or fi lucruri importante de spus şi relaţia voastră sentimentală o să capete o altă nuanţa şi poate-o să urmeze o căsătorie. Poate v-aţi decis în privinţa unui job, o fi un parteneriat şi o să daţi răspunsul – mâine, dacă vă duceţi la muncă.

SCORPION
Interacţionaţi cu nişte persoane ca să daţi viaţa unui eveniment special, şi-o să vă fie apreciate ideile, punerea în practică, totul e să fie cu succes. O să vă prindă bine să ieşiţi cu prietenii ca să mai faceţi doi paşi pe-afară, să luaţi aer, după atâtea calorii.

SĂGETĂTOR
Se poate să vă invite cineva la un spectacol, la un party şi atmosferă va fi pe gustul vostru, o să legaţi noi prietenii şi pentru cei singuri o şansă de a întâlni pe cineva cu care să formaţi un cuplu. Poate faceţi ceva inedit – daţi o fugă la malul mării, cu familia, cu prietenii, şi poate mai rămâneţi o zi, două.

CAPRICORN
Aţi mai avea de oferit un cadou, o îmbrăţişare cuiva şi o să vă duceţi în vizită, sau ieşiţi la plimbare că e sărbătoare şi atmosfera de bucurie persista. O să vă întâmpine cu multă căldură sufletească fiinţă pe care o iubiţi şi care o fi absentat în ultima vreme.

VĂRSĂTOR
O să scoateţi nişte bani de buzunar ca, vreţi să le faceţi o surpriză celor dragi, dar să fiţi atenţi la ce cumpăraţi, să nu vă ducă în eroare ambalajul şi să daţi cât nu face. O să vă ia prin surprindere gestul cuiva care a dispărut o vreme din viaţa voastră, dar nu v-a uitat. Să reţineţi.

PEŞTI
Poate mai aveţi de făcut o vizită, de onorat invitaţia la un concert, sau e o masă festivă şi o să vă simţiţi bine, că e ceva special, că e sărbătoare, oricum. Se poate să apară cineva care să vă fascineze de-a dreptul şi o să vă puteţi găsi companion de viaţă, dacă n-aveţi pe nimeni.

Recomandăm și ..

Enigma neelucidată a zborului MH370: o decadă de căutări și întrebări rămase fără răspuns

De aproape 10 ani, Jiang Hui a încercat să afle de ce avionul care o aducea pe mama lui înapoi din vacanța în Malaezia a dispărut fără urmă. Mama lui Jiang, Jiang Cuiyun, era una dintre cele 239 de persoane aflate la bordul avionului Malaysia...

Minciuna dăunează sănătății

Sinceritatea este dureroasă uneori pentru persoanele din jurul nostru, dar pentru noi este mult mai sănătoasă decît minciuna. Persoanele care spun lucrurilor pe nume au o sănătate fizică şi psihică mai bună decît cele care obişnuiesc să mintă, potrivit cercetătorilor Universităţii din Notre Dame, Indiana...

Cercetător: Grecii antici au prezis apariția roboților 

Istoricul Adrienne Major de la Universitatea Stanford, Dr. Adrienne Major, a lansat noua sa carte, Gods and Robots, în care susține că grecii antici au prezis în miturile lor apariția roboților și a altor inovații tehnologice. Profesorul Major susține că miturile lui Hefaistos conțin predicții...

Dacă vrei să conduci țara, atunci arată mai întîi cum conduci cu familia

Dacă ești copleșit de idei despre cum să conduci o întreprindere, un oraș sau chiar mai mult - un stat, arătați-mi familia ta. Lasă-mă să văd măcar o dată cum ai făcut ordine între cel puțin trei-patru persoane. Cît de fericită este soția ta, cît...

Oamenii de știință: controlul emoțiilor prelungește durata de viață

Controlul emoțiilor prelungește durata de viață, cred oamenii de știință britanici. Aceasta este concluzia la care au ajuns în rezultatul unui studiu la care au participat 6000 de voluntari. Colectînd și analizînd datele, oamenii de știință britanicii au descoperit că persoanele ccacapăstrează în mod constant...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora