Horoscop 18 aprilie – SCORPION – o să vă atingeţi obiectivele la slujbă

spot_img
spot_img

Horoscop 18 aprilie – o zi chiar frumoasă. Primim confirmări, daruri, invitaţii la o întâlnire, o plimbare, un spectacol, la o colaborare de viaţă personală, ori de afaceri.

BERBEC
O reuşită, poate chiar mai multe, că Jupiter e în acţiune la voi acolo şi o să vă bucuraţi de acele lucruri pe care vi le-aţi dorit şi la care nu puteaţi să ajungeţi. Se poate să recuperaţi nişte bani ori să vi se aprobe un credit bancar şi să vă luaţi casa mult visată, ori maşină poate.

TAUR
E animaţie la voi, sunt oameni care au nevoie de voi, dar şi voi de ei, apar şi confirmări de prin diverse locuri şi o să faceţi progrese pe mai multe planuri. Se poate să aveţi ceva de vorbit în public, să etalaţi poate şi produsul muncii voastre şi să vă creaţi un alt statut profesional în carieră.

GEMENI
Or să vă întindă o mână de ajutor prietenii şi o să vă achitaţi de nişte obligaţii, poate aveţi multe treburi de făcut şi or să vă scutească ei de o parte dintre ele. Se poate să vă încerce niște regrete că n-aţi spus lucrurilor pe nume, la un moment dat şi o să aveţi din nou ocazia s-o faceţi.

RAC
Vi se poate face o ofertă fie de job, fie de funcţie ca e momentul vostru de glorie şi poate-o să acceptaţi ce vi se propune că se-ntâmplă rar aşa ceva. Poate apare un chilipir şi vă luaţi o maşină, ori aparatura cine ştie de care – convenabil ca preţ

LEU
Se poate să vi se ofere oca ziua să urmăriţi nişte studii prin ţară, ori în afară, ca să vă perfecţionaţi într-un domeniu ori poate vă duceţi la o viaţă nouă că vă căsătoriţi. Va caută cineva care e de multă vreme plecată, persoană şi poate o să faceţi cumva să reînnodaţi firul poveştii şi relaţia să continue.

FECIOARĂ
Încep să se-adune banii împrăştiaţi şi o să vă puteţi baza pe nişte sume cu care să puteţi pleca în weekend pe undeva că aveţi nevoie de niţica odihnă. O să aprofundaţi nişte studii poate aveţi examene, sfera intelectuală e activată frumos

BALANŢA
Vă puteţi consolida relaţia de cuplu, iar dacă n-aveţi pe nimeni o să apară cineva care să vi se potrivească şi să vreţi să aflaţi mai multe despre această fiinţă. O să daţi curs unei oferte de lucru, poate fi o colaborare şi să căpătaţi un plus de vizibilitate.

SCORPION
Poate o să vă atingeţi obiectivele la slujbă, dacă mai primiţi suport din partea colegilor şi sponsorizările necesare şi o să vă situaţi în topul preferinţelor conducerii de la slujbă. Vi se lansează o invitaţie pentru weekend să plecaţi pe undeva dacă n-o să fiţi prinşi cu alte treburi pe-acasă

SĂGETĂTOR
O veste de la cineva care va duce dorul şi o să vă parvină şi răspunsul referitor la relaţia voastră care s-ar putea reactiva şi să fiţi fericiţi împreună. Anturajul va susţine în momentul de declin emoţional şi o să vă recalibraţi, să daţi energie relaţiei

CAPRICORN
Încă va mai preocupa reparaţia casei, reamenajarea poate, şi o să vedeţi cum staţi cu banii, după sărbători ca să v-apucaţi de nişte lucrări. O să revină cineva cu gânduri de împăcare şi o să vă-ntrebaţi inima dacă mai pulsează pentru această persoană.

VĂRSĂTOR
E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să corespundă genului vostru de partener de cuplu şi să vedeţi în ce măsură o să vă puteţi armoniza. O reuşită la nivel de grup şi o să vă lansaţi pe o nouă orbita profesională – de succes.

PEŞTI
O să vă mai daţi întâlnire cu nişte oameni cărora aveţi să le oferiţi un cadou, sau vreţi doar să schimbaţi o vorbă, o impresie şi să verificaţi sentimentele – la cald. Poate v-aţi înţeles cu prietenii să daţi o fugă câteva zile într-o staţiune de agrement şi o să faceţi nişte pregătiri, aprovizionare poate.

Recomandăm și ..

Curtea Constituțională: Sesizarea comuniștilor privind decretul prin care a fost demis Stoianoglo este inadmisibilă

Curtea Constituțională a declarat inadmisibilă sesizarea deputaților comuniști Diana Caraman, Constantin Starîș, Vladimir Voronin, Oleg Reidman și Nicolai Rusol, care au solicitat controlul constituționalității decretului de demitere a lui Alexandr Stoianoglo. Documentul a fost semnat de Maia Sandu pe 26 septembrie 2023. Conform parlamentarilor, decretul ar încălca principiul de separare a puterilor în stat, notează...

Ucraina strânge probe pentru CPI privind victimele civile ale minelor terestre lăsate de ruşi

Ucraina a documentat moartea a aproape 300 de civili din cauza minelor terestre lăsate de forţele ruse şi strânge probe pentru Curtea Penală Internaţională (CPI), a anunţat vineri Serviciul ucrainean de securitate (SBU), transmite Reuters.

Premierul Poloniei îl acuză pe fostul ambasador al ţării sale la NATO de contacte cu servicii de informaţii străine

Prim-ministrul polonez Donald Tusk l-a acuzat vineri pe fostul ambasador al Poloniei la NATO, numit în 2019 de fosta putere naţionalistă şi rechemat la sfârşitul lui mai, că a întreţinut contacte cu servicii de informaţii străine şi a obţinut avantaje financiare neautorizate, informează Agerpres.

Google blochează utilizatorii YouTube Premium care utilizează VPN-uri pentru tarife mai mici

Google a început să blocheze accesul abonaților YouTube Premium care folosesc servicii VPN pentru a-și înregistra abonamentul în țări cu tarife mai mici, scrie Playtech.ro. Acești utilizatori sperau să profite de beneficiile YouTube fără reclame la un cost redus, chiar și după ce se conectau din țara lor natală. YouTube Premium este un abonament plătit...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora