Horoscop 28 mai – ne bucurăm de un nou început. De succes!

spot_img

Horoscop 28 mai – o zi destul de bună. Să ne ocupăm şi de noi, ar fi cazul! Alegem cu cine să ne petrecem ziua şi unde ca să nu stăm prea mult pe drumuri, să profităm la maximum de timpul pe care-l avem

GEMENI
Întrevedere cu cineva care vă sugerează o afacere şi o să vă spună flerul ce să faceţi, dar poate vă mai gândiţi, vă duceţi la o plimbare, la un spectacol. Vă invită cineva într-o excursie şi nu e de refuzat aşa ceva, c-aveţi nevoie de spaţiu de mişcare şi de o companie agreabilă.

RAC
O să vă întreţineţi cu oameni dragi, poate-i chemaţi pe la voi dacă preferaţi atmosfera casnică, de familie şi o să fie deconectant, o să vă încărcaţi bateriile. E cineva care-şi doreşte să luaţi masa împreună pentru că vrea să-şi dea seama din conversaţie dacă vă potriviţi.

LEU
Se anunţa un succes – se vorbeşte despre voi în public, sau poate munca voastră vorbeşte de la sine, şi o să vă bucuraţi de un plus de vizibilitate. O să tot primiţi invitaţii să vă duceţi pe la prieteni dar o să fiţi selectivi că nu vă puteţi vedea cu toţi decât dacă-i găsiţi la un loc, la o nuntă.

FECIOARĂ
O s-aveţi treburi de făcut pe acasă, organizatorice, poate, că e duminică şi o să vă pregătiţi şi de niscaiva musafiri c-aveţi nevoie de un sfat, o aprobare din partea unor oameni dragi. Poate aveţi ceva de discutat între patru ochi cu o persoană importantă şi o să luaţi şi o decizie la final.

BALANŢA
Chef de ieşit pe la mondenităţi aveţi, ar fi cineva care să vă însoţeasca şi o să vă oferiţi o zi presărată cu momente speciale şi-o să revedeţi oameni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme. O să puteţi repara o relaţie care se destrămase, poate din cauza orgoliilor, dar se mai poate salva.

SCORPION
Anturajul vă scoate din casă, poate daţi o fugă la mare şi vă-ntoarceţi până la noapte, c-o luaţi mâine de la-nceput cu serviciul. Poate vă duceţi la o ceremonie, se căsătoresc nişte prieteni, sau e o gală de premiere.

SĂGETĂTOR
Se poate să-i scoateţi la un restaurant pe prieteni c-aveţi ceva de sărbătorit şi o să vă bucuraţi de veştile bune de la cei dragi. O s-apară, staţi liniştiţi, cine trebuie în viaţa voastră sentimentală şi o să puteţi construi frumos, o relaţie care să dureze.

CAPRICORN
E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să vă cucerească prin felul de a fi şi va fi o persoană, aşezată, aşa cum vă place vouă. Poate vă faceţi timp să treceţi pe la nepoţi, la rudele apropiate ca să vedeţi cum puteţi contribui la un eveniment de familie.

VĂRSĂTOR
O apariţie cu totul neaşteptată, e cineva care v-a tot dat târcoale şi abia acum atacă în forţă, îşi face curaj să vă scoată la un juice, la o plimbare. Or să vă caute acei prieteni care ştiu că pot conta pe voi că poate n-au cu cine să iasă, sau să-i organizeze pentru o excursie.

PEŞTI
Poate-i strângeţi pe prieteni în jurul vostru şi trageţi un chef c-oţi avea un sărbătorit printre voi – poate-i faceţi un party – surpriză. O să le faceţi pe plac copiilor, nepoţilor, are loc o ceremonie de grup şi poate fi o petrecere, sau plecaţi cu toţii într-o escapadă turistică.

BERBEC
Poate aveţi un rol aparte în cadrul unei ceremonii – sunteți naşi de cununie, de botez, vă ocupaţi de petrecerea burlacilor, ori cu altceva o să contribuiţi la fastul sărbătorii. Cineva din trecutul sentimental – recent – vă căută ca să-i răspundeţi la nişte întrebări şi poate vă înţelegeţi.

TAUR
Lume nouă, de calitate, care vrea să vă cunoaşteţi, să cultivaţi relaţia ca să schimbaţi impresii, să aflaţi lucruri noi unii de la ceilalţi. Poate faceţi o trataţie, fie ea şi la iarbă verde, sau la malul mării, pe plajă, souvage, aşa cumva.

Recomandăm și ..

Dacă vrei să conduci țara, atunci arată mai întîi cum conduci cu familia

Dacă ești copleșit de idei despre cum să conduci o întreprindere, un oraș sau chiar mai mult - un stat, arătați-mi familia ta. Lasă-mă să văd măcar o dată cum ai făcut ordine între cel puțin trei-patru persoane. Cît de fericită este soția ta, cît...

Oamenii de știință: controlul emoțiilor prelungește durata de viață

Controlul emoțiilor prelungește durata de viață, cred oamenii de știință britanici. Aceasta este concluzia la care au ajuns în rezultatul unui studiu la care au participat 6000 de voluntari. Colectînd și analizînd datele, oamenii de știință britanicii au descoperit că persoanele ccacapăstrează în mod constant...

În SUA, marea aduce la țărm sticle ciudate, care nu trebuie să le deschizi

Pe plajele din Texas au început să se găsească vase ciudate, cu un conținut neobișnuit, cunoscute sub numele de «sticlele vrăjitoarelor». Acestea sînt cu adevărat periculoase, dar nicidecum din cauza vrăjitoriei, transmite gismeteo.ro În vechime, aceste artefacte erau considerate o protecție destul de puternică împotriva vrăjitoriei...

Aveți grijă la ce vă gîndiți

Majoritatea oamenilor dau vina pentru nenorocirile lor pe alții sau pe soartă, este mai ușor decît să-și asume responsabilitatea pentru viața lor, pentru succesele și insuccesele lor. Soarta ta este în mîinile tale. Dumnezeu nu are alte mîini decît ale tale. Citiți acest articol pentru...

Vitalie Dragancea, despre refuzul Maiei Sandu de a o desemna pe Evghenia Guțul ca membru al guvernului: Urmărim un război între PAS și cei care nu votează PAS

În R. Moldova poate fi urmărit un război între PAS și cei care nu votează PAS, iar cea mai aprigă bătălie este dusă acum cu autonomia Găgăuză. O spune ex-consilierul prim-ministrului Ion Chicu, Vitalie Dragancea, referindu-se la faptul că nici până astăzi, bașcanul ales...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora