Horoscop 31 mai – semnaţi un contract care v-ar asigura un câştig constant

spot_img

Horoscop 31 mai – o să echilibrăm balanta financiară, emoţională, o să luptăm pe toate fronturile ca să fim bine cu noi înşine.

GEMENI
Vi se pot împlini nişte aşteptări şi să semnaţi un contract care v-ar asigura un câştig constant ca să vă mai puteţi şi deplasa încoace şi-ncolo.

RAC
Se rezolvă chestiuni mai vechi referitoare la nişte colaborări şi o să vedeţi şi cu ce sentimente vine spre voi fiinţa în care v-aţi pus mari speranţe.

LEU
O să cheltuiţi nişte bani, că apar neprevăzute şi o să luaţi diverse lucruri pentru casa şi ai voştri, c-aveţi de făcut completări – aparatura, mobilier.

FECIOARĂ
Sunt plăţi de făcut, sunt şi nişte drumuri pe care o să le faceţi că vă roagă părinţii, bunicii să le duceţi în altă localitate poate, ce au nevoie.

BALANŢA
O vizită care o să vă facă plăcere, poate vă invită cineva într-o plimbare în weekend și o să fiţi de acord, c-aveţi nevoie de o evadare din nota obişnuită.

SCORPION
Pe voi vrea cineva să vă ia într-o aventură profesională şi o să fie cu adrenalină, o să vă daţi peste cap să iasă bine – e pariul vostru cu voi înşivă.

SĂGETĂTOR
O să vă străduiţi să redaţi farmecul de altă dată al unei poveşti de dragoste dac-o să treceţi peste nişte neînţelegeri care nu erau esenţiale.

CAPRICORN
E un anturaj mult mai cooperant şi or să tot fie ocazii să ieşiţi pe la mondenităţi şi să vă încărcaţi frumos din punct de vedere emoţional.

VĂRSĂTOR
E cineva care insistă să vă alăturaţi unei echipe ca să iasă frumos un proiect şi promite să fie un succes după o perioadă în care v-aţi ales cu munca, fără recompense.

PEŞTI
O să strângeţi relaţiile cu rudele apropiate c-aveţi un eveniment în familie, în curând, şi o să contribuiţi fiecare cu câte ceva ca să fie toată lumea mulţumită.

BERBEC
Vă puteţi înţelege în privinţa banilor cu un partener de afaceri şi să meargă totul strună, să existe finanţare până la finalul proiectului.

TAUR
O să aveţi fler în afaceri, şi ca atare o să puteţi spori banii din cont că veţi pune toată experienta acumulată la bătaie ca să vă bucuraţi de succes.

Recomandăm și ..

Peste opt mii de persoane beneficiază în țara noastră de tratament antiretroviral. Campania socială: „Nu te lăsa dus de val. Testează-te la HIV!”

Ziua mondială de comemorare a persoanelor decedate de SIDA este marcată anual în a treia duminică din luna mai.  Toți cei care nu sunt indiferenți față de problema HIV/SIDA își consolidează eforturile de combatere a epidemiei, promovând mesaje despre căile de transmitere, îndemnând oamenii...

Localnicii din Sângereii Noi au apă la robinete datorită unor investiții românești

Un nou sat din R. Moldova va avea apă datorită investițiilor românești. Banii pentru proiect au fost alocați de România, iar la inaugurare a participat și ambasadorul României, Cristian-Leon Țurcanu. „Și la Sângereii Noi, banii românești aduc apa curentă în casele oamenilor. Azi am avut...

Faceți rezerve: Mai mulți locuitori ai capitalei și din Durlești rămân mâine fără apă

Apă Canal Chișinău anunță sistări în procesul de furnizare a apei pentru ziua de mâine, 21 mai.

Locuitorii satului Taraclia din raionul Căușeni au marcat Duminica Mironosiţelor (VIDEO)

Cu muzică, dans și voie bună! Așa au marcat ieri locuitorii satului Taraclia, raionul Căușeni, Duminica Mironosiţelor. Evenimentul a fost organizat de preot și autoritățile locale în curtea bisericii Arhanghelii Mihail și Gavriil. Sătenii spun că festivalul are drept scop păstrarea și promovarea cântecului...

BANI.MD Industria Moldovei încă nu își revine! În luna martie s-a comprimat cu 0,6%

Producția industrială a înregistrat o scădere de 0,6% în luna martie 2024 comparativ cu martie 2023, conform datelor publicate de Biroul Național de Statistică. Totuși, în primul trimestru al anului 2024, producția industrială a crescut cu 2,2% față de aceeași perioadă a anului precedent,...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora