Horoscop 13 iunie – Săgetător – o să vă invite cineva în străinătate

spot_img

Horoscop 13 iunie – ne pasă și de noi, și de ceilalți și o să dăm dovadă de generozitate că vrem să cultivăm binele în jurul nostru.

Gemeni
E posibil să primiți oferte de lucru și o să vă gândiți serios ce v-ar avantaja, că aveți deja niște proiecte în lucru și nu trebuie să exagerați cu munca.

Rac
Sunt niște oameni care vă apreciază pentru felul în care munciți și o să vă oferteze cu o colaborare pe bani frumoși, dacă tot aveți nevoie de niște bani în plus.

Leu
E momentul să vă îngrijiți de sănătate, ca să fiți zdraveni, dacă tot aveți responsabilități pe cap, să le puteți duce pe toate la bun sfârșit.

Fecioară
Poate să fie muncă, nu glumă la serviciu și o să vă străduiți să vă achitați onorabil de ce vi se cere și sperați la o promovare cât de curând.

Balanță
Se poate să le cereți mai mulți bani șefilor, poate pentru că ați acceptat să munciți în plus și s-ar putea să vă satisfacă și ei dorințele.

Scorpion
E posibil de acum încolo să vă gândiți cât se poate de serios la căsătorie, că relația a devenit serioasă și știți că nu vă mai doriți pe altcineva.

Săgetător
O să vă invite cineva în străinătate și la voi disponibilitate în acest sens există. Totul e să vă sincronizați, să aveți timp liber comun

Capricorn.
Tot munca e la ordinea zilei, dar vă puteți relaxa printre picături, că trebuie să vă respectați și pe voi, să vă oferiți un respiro.

Vărsător
O să puteți reface, viața sentimentală dacă au fost probleme, vreo separare și să întâlniți acea persoană care vi se potrivește ca fel de a fi.

Pești
O să fiți mai comunicativi, poate aveți ceva de comunicat în public și o să vă faceți înțeleși, mesajul să ajungă intact și necenzurat la auditoriu.

Berbec
Ați putea intra într-un parteneriat care să vă aducă bani și notorietate. Poate fi ceva nou, de succes.

Taur
O viață nouă și frumoasă pentru voi, pe care n-ați mai avut-o de vreo 12 ani și o să faceți tot posibilul să vă bucurați de ea.

Recomandăm și ..

Dacă vrei să conduci țara, atunci arată mai întîi cum conduci cu familia

Dacă ești copleșit de idei despre cum să conduci o întreprindere, un oraș sau chiar mai mult - un stat, arătați-mi familia ta. Lasă-mă să văd măcar o dată cum ai făcut ordine între cel puțin trei-patru persoane. Cît de fericită este soția ta, cît...

Oamenii de știință: controlul emoțiilor prelungește durata de viață

Controlul emoțiilor prelungește durata de viață, cred oamenii de știință britanici. Aceasta este concluzia la care au ajuns în rezultatul unui studiu la care au participat 6000 de voluntari. Colectînd și analizînd datele, oamenii de știință britanicii au descoperit că persoanele ccacapăstrează în mod constant...

În SUA, marea aduce la țărm sticle ciudate, care nu trebuie să le deschizi

Pe plajele din Texas au început să se găsească vase ciudate, cu un conținut neobișnuit, cunoscute sub numele de «sticlele vrăjitoarelor». Acestea sînt cu adevărat periculoase, dar nicidecum din cauza vrăjitoriei, transmite gismeteo.ro În vechime, aceste artefacte erau considerate o protecție destul de puternică împotriva vrăjitoriei...

Aveți grijă la ce vă gîndiți

Majoritatea oamenilor dau vina pentru nenorocirile lor pe alții sau pe soartă, este mai ușor decît să-și asume responsabilitatea pentru viața lor, pentru succesele și insuccesele lor. Soarta ta este în mîinile tale. Dumnezeu nu are alte mîini decît ale tale. Citiți acest articol pentru...

Vitalie Dragancea, despre refuzul Maiei Sandu de a o desemna pe Evghenia Guțul ca membru al guvernului: Urmărim un război între PAS și cei care nu votează PAS

În R. Moldova poate fi urmărit un război între PAS și cei care nu votează PAS, iar cea mai aprigă bătălie este dusă acum cu autonomia Găgăuză. O spune ex-consilierul prim-ministrului Ion Chicu, Vitalie Dragancea, referindu-se la faptul că nici până astăzi, bașcanul ales...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora