Horoscop 18 iunie – Gemeni – O să primiți o invitație de la prieteni

spot_img
spot_img

Horoscop 18 iunie – Lună Nouă, și e bine să ne punem o dorință pe care să ne-o și îndeplinim, că avem tot ce ne trebuie înăuntrul nostru, trebuie doar să-l accesăm pe acest tot.

Gemeni
O să primiți o invitație de la prieteni și o să vă faceți timp să ajungeți la ei. Poate e o mare petrecere și vreți să fiți și voi pe acolo.

Rac
Voi o să vă bucurați de atenția celor din jur după ce și voi le-ați făcut tot felul de servicii și o să petreceți o zi minunată împreună.

Leu
O să plecați într-o plimbare în alt oraș și vă întâlniți cu oameni dragi, și poate puneți la cale un concediu în viitorul apropiat.

Fecioară
Poate ați preparat niște delicatese și invitați pe prieteni pe la voi, că aveți nevoie de un respiro după o săptămână agitată.

Balanță
E o șansă de a întâlni pe cineva cu care să formați o relație de cuplu, la o nuntă, o fi un botez, chiar și prin țară, pe undeva, și vă întoarceți până diseară.

Scorpion
Vi se oferă șansa de a revedea niște locuri încărcate de amintiri și o să vă lăsați purtați pe cărări de munte, sau poate preferați marea.

Săgetător
Surprizele se țin lanț la voi și poate faceți cunoștință cu cineva care o să devină partenerul vostru de cuplu, dacă este să vă armonizați, așa cum ați visat.

Capricorn
Vă puteți și plimba, puteți ajunge la o nuntă sau la un botez, și o să fie distracție, că aveți alternative și chiar era nevoie să mai ieșiți la socializare.

Vărsător
Prietenii vă scot, ca de obicei, din casă, și o să vă puteți destinde. Vă duceți la un târg, la un eveniment în aer liber, și o să mai povestiți din zona ideilor de afaceri.

Pești
Poate veți lua o decizie legată de casă după ce o să vă consultați cu ai voștri, ca să nu mai existe comentarii tardive. Cel mai bine să vă puneți de acord.

Berbec
Se poate să plecați într-o excursie, poate o să fie o reuniune de grup cu titlu obligatoriu, o fi un consiliu, o conferință sau teleconferință.

Taur
Se auto-invită cineva care nu v-a văzut de multă vreme și, dacă nu sunteți plecați pe nicăieri, chiar o să vă facă plăcere să fiți gazde perfecte, așa cum numai voi știți.

Recomandăm și ..

Curtea Constituțională: Sesizarea comuniștilor privind decretul prin care a fost demis Stoianoglo este inadmisibilă

Curtea Constituțională a declarat inadmisibilă sesizarea deputaților comuniști Diana Caraman, Constantin Starîș, Vladimir Voronin, Oleg Reidman și Nicolai Rusol, care au solicitat controlul constituționalității decretului de demitere a lui Alexandr Stoianoglo. Documentul a fost semnat de Maia Sandu pe 26 septembrie 2023. Conform parlamentarilor, decretul ar încălca principiul de separare a puterilor în stat, notează...

Ucraina strânge probe pentru CPI privind victimele civile ale minelor terestre lăsate de ruşi

Ucraina a documentat moartea a aproape 300 de civili din cauza minelor terestre lăsate de forţele ruse şi strânge probe pentru Curtea Penală Internaţională (CPI), a anunţat vineri Serviciul ucrainean de securitate (SBU), transmite Reuters.

Premierul Poloniei îl acuză pe fostul ambasador al ţării sale la NATO de contacte cu servicii de informaţii străine

Prim-ministrul polonez Donald Tusk l-a acuzat vineri pe fostul ambasador al Poloniei la NATO, numit în 2019 de fosta putere naţionalistă şi rechemat la sfârşitul lui mai, că a întreţinut contacte cu servicii de informaţii străine şi a obţinut avantaje financiare neautorizate, informează Agerpres.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora