Horoscop 19 iunie – Rac – se poate să aveți o întâlnire de afaceri

spot_img

Horoscop 19 iunie – o stare de spirit bună, un confort afectiv pentru care v-ați străduit, n-a venit de la sine, și de aici putem spera la mai mult.

Gemeni
Se poate să primiți în sfârșit un accept și să puteți pleca în vacanță sau poate v-ați hotărât să intrați într-o afacere care promite. Poate să fie un nou început.

Rac
Se poate să aveți o întâlnire de afaceri și să vă spuneți punctul de vedere într-o chestiune care ține de bani și de condițiile în care veți munci, să țineți la părerea voastră.

Leu
O să vă faceți remarcați prin ceva care o să vă aducă bani, un premiu, recunoaștere a valorii la scară mare, și poate o să câștigați un premiu, o funcție.

Fecioară
Se poate să mai cheltuiți niște bani cu locuința, dar vedeți să vă rămână și pentru o plecare în vacanță, măcar câteva zile, și restul, luna viitoare.

Balanță
Ca să obțineți niște avantaje va trebui să dați dovadă de diplomație și aici, chiar e punctul vostru forte, și șefii o să fie cooperanți. O să vedeți.

Scorpion
Relația cu partenerul de cuplu se află într-un crescendo care poate duce și la căsătorie, dacă o să vreți acest lucru, și nu sunteți într-o altă relație.

Săgetător
Poate vă face cineva o surpriză plăcută și vă invită într-o minivacanță să vă recreați, să întâlniți vechi prieteni, că s-au reluat relațiile.

Capricorn
E posibil să vă luați o casă, dacă veți lua un credit de la bancă, și vă rezolvați problema spațiului, că poate se mărește familia.

Vărsător
E posibil să luați niște bani pe care să-i cheltuiți cu nesaț, că or să vă iasă în cale lucruri pe care vi le doreați de multă vreme.

Pești
Poate vine o confirmare legată de un contract pe care trebuia să-l semneze și cealaltă parte din combinația de afaceri, și sunt promisiuni de succes.

Berbec
Se vine cu oferte de muncă la voi. Poate fi și pe termen scurt, dar e posibil să extindeți aria de influență și să tindeți către alt nivel profesional.

Taur
Relația cu partenerul de cuplu e într-un crescendo emoțional și se poate ajunge și la căsătorie, dacă dacă se întrunesc și celelalte condiții.

Recomandăm și ..

Peste 30 de mii de oameni au participat la „Festivalul Prieteniei între Popoare”, organizat de blocul „Victorie”

Blocul politic „Victorie” a organizat la Orhei, Bălți, Taraclia și Comrat „Festivalul Prieteniei între Popoare”, marcat de unitatea poporului care are dreptul de a alege. Numeroși locuitori s-au adunat pe străzile centrale ale orașelor, venind în familii numeroase - cu copii, bunici și...

Jurnalista NewsMaker Alina Mihalchina, premiată la concursul Tulip Press Awards

Corespondenta NewsMaker Alina Mihalchina a fost apreciată cu Tulip Press Award, un trofeu care premiază eforturile jurnaliștilor de a explora subiectul drepturilor omului în materialele lor. Alina Mihalchina a câștigat premiul la secțiunea „Presa online/Presa scrisă”. Ceremonia de decernare a avut loc pe 20...

FOTO // La Orhei, Bălți, Taraclia și Comrat au fost organizate evenimente cu genericul “Festivalul Prieteniei între Popoare”

Blocul politic “Victorie” a organizat la Orhei, Bălți, Taraclia și Comrat “Festivalul Prieteniei între Popoare”, marcat de unitatea poporului care are dreptul de a alege. Numeroși locuitori s-au adunat pe străzile centrale ale orașelor, venind în familii numeroase – cu copii, bunici și prieteni...

Austria va aloca cinci milioane de euro pentru refacerea infrastructurii energetice a Ucrainei

Guvernul austriac va aloca cinci milioane de euro (aproximativ 5,4 milioane de dolari) pentru refacerea infrastructurii energetice din Ucraina, a relatat Der Standard la 20 mai, citând un oficial austriac.

LIVE TEXT/ Trupele rusești au tras din artilerie în localitatea Liptsi, regiunea Harkov. Un bărbat a fost rănit, anunță autoritățile ucrainene. Război în Ucraina, ziua 817

UPDATE 19:30 Trupele rusești au tras din artilerie în localitatea Liptsi, regiunea Harkov. Un bărbat a fost rănit, a raportat Procuratura Regională din Harkov pe canalul de Telegram, relatează Ukrinform. „Potrivit anchetei, pe 20 mai, armata rusă a tras din nou în satul Liptsi....

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora