Horoscop 21 iunie – Leu – poate vă așezați la masa negocierilor

spot_img

Horoscop 21 iunie – o să putem rezolva chestiuni care țin de spațiul locativ, de sfera imobiliară și o să știm și cum să facem rost de bani.

Rac
Sunt chestiuni importante de rezolvat și o să aveți spor să duceți la bun sfârșit toate demersurile, atât personale, cât și cele de serviciu, de afaceri.

Leu
Poate vă așezați la masa negocierilor, că se anunță o combinație de afaceri la orizont și nu e de ratat o asemenea ocazie, că nu să apară alta prea curând.

Fecioară
Aflați niște răspunsuri favorabile. Poate primiți un accept de la o bancă și o să aveți cu ce să vă luați casă, ori să plecați în concediu, că nu vă ajungeau banii.

Balanță
Vin bani de undeva și poate ați acceptat un parteneriat care să vă aducă beneficii, că aveți cheltuieli mari și vreți să plecați și în vacanță. Pare să fie un confort financiar.

Scorpion
O provocare. Ieșiți la rampă cu ceva nou care să vă pună în valoare și să dați refresh sferei profesionale, care a fost într-un an de umbră.

Săgetător
O să vă contacteze niște oameni de afaceri ca să dați drumul unui proiect. Poate fi o cale să vă rotunjiți bugetul, că salariul s-ar putea să fie insuficient.

Capricorn
E mult de lucru la serviciu, dar s-ar putea să fie bine plătit ceea ce faceți și să merite efortul. Să nu slăbiți ritmul, ca să vă puteți achita de obligații.

Vărsător
Apar noutăți, bani, poate cineva care să vă aducă un plus de optimism, iar în sfera afectivă apare cineva care speră să vă cucerească.

Pești
O să aveți de parafat acte. Sunt chestiuni mai vechi care nu s-au putut soluționa la momentul respectiv și o să vă mobilizați să lichidați toate restanțele.

Berbec
Vă puteți extinde aria de influență și să faceți rost de sponsori care să vă susțină proiectele, să câștigați mai mulți bani pe o perioadă mai mare de timp, doar de voi depinde.

Taur
Viața voastră se poate schimba dintr-o clipă în alta în bine. Să vi se întâmple ceva ce vă doreați de multă vreme și să aveți parte de prosperitate.

Gemeni
Se rezolvă și cu banii pe care îi mai aveți de luat, și cu sănătatea. Totul este să nu așteptați să pice totul din cer, să cereți ce vi se cuvine și să urmați și un tratament, dacă este cazul.

Recomandăm și ..

Enigma neelucidată a zborului MH370: o decadă de căutări și întrebări rămase fără răspuns

De aproape 10 ani, Jiang Hui a încercat să afle de ce avionul care o aducea pe mama lui înapoi din vacanța în Malaezia a dispărut fără urmă. Mama lui Jiang, Jiang Cuiyun, era una dintre cele 239 de persoane aflate la bordul avionului Malaysia...

Minciuna dăunează sănătății

Sinceritatea este dureroasă uneori pentru persoanele din jurul nostru, dar pentru noi este mult mai sănătoasă decît minciuna. Persoanele care spun lucrurilor pe nume au o sănătate fizică şi psihică mai bună decît cele care obişnuiesc să mintă, potrivit cercetătorilor Universităţii din Notre Dame, Indiana...

Cercetător: Grecii antici au prezis apariția roboților 

Istoricul Adrienne Major de la Universitatea Stanford, Dr. Adrienne Major, a lansat noua sa carte, Gods and Robots, în care susține că grecii antici au prezis în miturile lor apariția roboților și a altor inovații tehnologice. Profesorul Major susține că miturile lui Hefaistos conțin predicții...

Dacă vrei să conduci țara, atunci arată mai întîi cum conduci cu familia

Dacă ești copleșit de idei despre cum să conduci o întreprindere, un oraș sau chiar mai mult - un stat, arătați-mi familia ta. Lasă-mă să văd măcar o dată cum ai făcut ordine între cel puțin trei-patru persoane. Cît de fericită este soția ta, cît...

Oamenii de știință: controlul emoțiilor prelungește durata de viață

Controlul emoțiilor prelungește durata de viață, cred oamenii de știință britanici. Aceasta este concluzia la care au ajuns în rezultatul unui studiu la care au participat 6000 de voluntari. Colectînd și analizînd datele, oamenii de știință britanicii au descoperit că persoanele ccacapăstrează în mod constant...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora