Horoscop 27 iunie – Capricorn – vin propuneri de afaceri

spot_img

Horoscop 27 iunie – vrem să împăcăm pe toată lumea și la serviciu, și acasă. Bunăvoință avem și o să și reușim, chiar.

Rac
Vi se fac niște oferte de lucru și o să vă gândiți dacă vă încărcați cu încă vreo colaborare sau lăsați pentru toamnă orice activitate suplimentară. Vreți concediu.

Leu
Întrevedere cu cineva care are nevoie de o mână de lucru de la voi, de un sfat, de niște relații care să dezvolte afacerile în care e implicate, persoană

Fecioară
Apar niște oameni care vor să lucrați împreună, dar sunteți prea exigenți și o să faceți o verificare prealabilă înainte de orice angajament.

Balanță
E cineva care vrea de mult să fiți împreună, dar nu s-a putut la momentul respectiv. Acum însă, pare să se deschidă o perspectivă de acest gen. Ia vedeți.

Scorpion
O să comunicați mult mai bine cu șefii și, dacă o să respectați regulile, s-ar putea să fiți în cărți pentru o avansare, cultivați relația, păstrați-o la cald.

Săgetător
Se poate să fie mult de lucru la serviciu, epuizant și ca atare, e bine să aveți grijă de sănătate, să nu depășiți acel prag de oboseală și să nu vă îmbolnăviți.

Capricorn
Se vine cu propuneri de afaceri la voi și ceva tot o să fie pe placul vostru. Trebuie văzut cum stați cu timpul ca să nu vă fie afectat job-ul permanent.

Vărsător
Se poate să vă ocupați de casă, poate faceți niște modificări, vă luați mobilă, decorațiuni, vă ocupați și de terasă, de grădină sau poate vă mutați.

Pești
O să fie o activitate de grup care vă poate aduce beneficii și vă pregătiți de o plecare în vacanță. Poate tot așa, cu grupul de prieteni. O să fie un mediu antrenat.

Berbec
Se poate să negociați un contract și o să vă apărați punctul de vedere, condițiile pe care le pretindeți și o să bateți palma în cele din urmă

Taur
E momentul vostru de afirmare, ofertele de afaceri tot curg și o să alegeți pe cea mai valoroasă și care o să vă aducă bani mai mulți decât de obicei.

Gemeni
Ați putea lucra în paralel, și să vă drămuiți timpul ca să faceți față solicitărilor, că o să mai luați și o porție de respiro, să vă duceți în vacanță.

Recomandăm și ..

Fost președinte al României: „Republica Moldova poate adera la UE cu o singură condiție”

Republica Moldova are „o șansă” să devină membră a Uniunii Europene sau chiar să se reunească cu România, însă cu o condiție – „să renunțe la regiunea transnistreană”. Cel puțin asta declară fostul președinte român Traian Băsescu. Politicianul susține că autoritățile de la Chișinău...

Biroul Național de Statistică: Peste 1,7 milioane de persoane au fost recenzate de la începutul recensământului

În cadrul Recensământului populației și locuințelor au fost recenzate circa 1 milion 770 de mii de persoane (numărul populației recenzate include atât persoanele cu reședință obișnuită, cât și cele fără reședință obișnuită) și circa 1 milion 215 mii de locuințe (inclusiv cele ocupate, secundare...

Cu viteză excesivă și beți la volan: Peste 2800 de șoferi s-au ales cu amenzi, în acest weekend

Oamenii legii anunță că, în urma măsurilor desfășurate de INSP pentru supravegherea traficului rutier, dar și menținerea ordinii publice, pe întreg teritoriul republicii în zilele de weekend au fost sancționați peste 2800 de participanți la trafic care au încălcat regulile de circulație.

FOTO Mașini retro folosite de foștii demnitari ai țării, expuse în fața Parlamentului

Din 21 mai mașinile de epocă ale legislativului vor fi expuse în scuarul Parlamentului. Acestea vor putea fi vizitate până la data de 23 mai. Astfel, vor fi expuse mijloacele de transport cu care se deplasau foștii demnitari ai țării: Limuzina „Gaz-14”, anul producerii 1987,...

Dezvăluiri despre accidentul în care a murit Raisi: Un cleric a mai trăit o oră după impact și a încercat să ia legătura cu Teheranul

Apar noi informații despre accidentul de elicopter în care și-a pierdut viața președintele Iranului, Ebrahim Raisi, și ministrul de Externe. Unul dintre clericii de rang înalt aflat la bord a mai trăit o oră după impact, timp în care a încercat să ia...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora