DEZMINȚIRE// Redacția Telex.md își exprimă regretul și își prezintă scuzele de rigoare domnului Vasile Plevan

spot_img

Redacția Telex.md își exprimă regretul pentru publicarea unui articol în care nu a fost solicitat dreptul la replică al Procurorului Anticorupție, Vasile Plevan. Mai jos, vom publica integral dezmințirea solicitată de partea acuzată, cu scuzele de rigoare.

Referitor la acuzațiile aduse în articolul intitulat „Acest caz știrbește iremediabil imaginea PA, dar și încrederea publicului, profitînd semnele unei justiții capturate”, intervin cu următoarea replică:

„Acuzațiile aduse subsemnatului sunt false, reprezintă o calomniere intenționată, făcută cu scopul de mă intimida, pentru a împiedica examinarea obiectivă, rapidă și sub toate aspectele, a cauzei penale de învinuire a lui Hlopețchi Igor.

Nu am și nici nu am avut nicio tangență cu cauzele penale inițiate în privința lui Ruslan Popov, Ruslan Harcenco, Dumitru Diacov, Rodica Antoci, personal, nici nu-i cunosc.

Nu există nici o decizie a vreo unei autorități competente, să constate că sunt controversat, compromis și că fabric dosare penale și, nici nu am fost implicat în acte sau acțiuni ilegale ce ar știrbi imaginea mea și a Procuraturii.

Aceste acuzații calomnioase au fost făcute în scopul denigrării imaginii mele și exclusiv, în interesul învinuitului pe care l-am anchetat.

Este regretabil, că portalul de știri „telex.md”, contrar Codului deontologic al jurnalistului, fără a verifica informația și a cere opinia subiectului supus denigrării, deliberat, prin publicarea acestei știri, contribuie, în interesele meschine ale unor persoane, la răspândirea informațiilor denigratoare și false în adresa mea”.

Totodată, articolul intitulat ”Acest caz știrbește iremediabil imaginea PA, dar și încrederea publicului, profilând semnele unei justiții capturate”, a fost înlăturat de pe site-ul Telex.md, dar și de pe toate rețelele sociale aferente portalului de știri.

Recomandăm și ..

Mesajul dur a lui Zelenski către Occident: Deciziile sunt întârziate cu un an

Președintele Volodimir Zelenski a criticat aliații occidentali pentru întârzierea în luarea deciziilor privind sprijinul militar pentru Ucraina, conform unui interviu exclusiv acordat luni pentru Reuters la Kiev, informează Agerpres. El a descris livrarea sistemelor de apărare antiaeriană, cum ar fi Patriot, ca „un mare pas...

Majestatea Sa și Principele Radu au plecat la Luxemburg pentru a susține România și aspirațiile europene ale Republicii Moldova

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei române și Principele Radu au plecat în această dimineață într-o vizită în Luxemburg, pentru a sublinia rolul României în Uniunea Europeană și NATO și pentru a susține aspirațiile europene ale Republicii Moldova. Custodele Coroanei și Principele Consort au fost...

„Omul din umbră”: Cine este șeful militar secret al Hamas, „creierul” asaltului din 7 octombrie asupra Israelului

Liderul militar al Hamas, Mohammed Deif, unul dintre cei care s-au aflat în spatele a ceea ce Israelul a numit momentul său „11 septembrie”, vorbește rar și nu apare niciodată în public, această existență secretă ajutându-l să scape de șapte tentative de asasinat,...

Peste opt mii de persoane beneficiază în țara noastră de tratament antiretroviral. Campania socială: „Nu te lăsa dus de val. Testează-te la HIV!”

Ziua mondială de comemorare a persoanelor decedate de SIDA este marcată anual în a treia duminică din luna mai.  Toți cei care nu sunt indiferenți față de problema HIV/SIDA își consolidează eforturile de combatere a epidemiei, promovând mesaje despre căile de transmitere, îndemnând oamenii...

Localnicii din Sângereii Noi au apă la robinete datorită unor investiții românești

Un nou sat din R. Moldova va avea apă datorită investițiilor românești. Banii pentru proiect au fost alocați de România, iar la inaugurare a participat și ambasadorul României, Cristian-Leon Țurcanu. „Și la Sângereii Noi, banii românești aduc apa curentă în casele oamenilor. Azi am avut...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora