Horoscop 2 iulie – Săgetător – o să vă întâlniți cu multă lume

spot_img

Horoscop 2 iulie – ni se activează gustul aventurii turistice și plecăm în plimbare pe unde ne poftește inima.

Rac
E posibil să întâlniți pe cineva cu care o să fiți compatibili sufletește pe la evenimentele la care veți ajunge, și să înceapă o frumoasă relație sentimentală, dacă nu aveți pe nimeni.

Leu
Se poate să plecați într-o plimbare la malul mării și să vă întoarceți la noapte sau mâine dimineață, dacă vreți să vedeți și un răsărit de soare.

Fecioară
Vă invită cineva la masă, poate fi un prilej anume, o aniversare, o logodnă, un botez, o căsătorie și o să vă primească atmosfera.

Balanță
Se poate să faceți cunoștință cu cineva cu care să petreceți frumos de aici înainte, poate se leagă o prietenie ori o relație sentimentală, dacă sunteți singuri.

Scorpion
Vă așteaptă cineva chiar în celălalt capăt al lumii și o să faceți voi cumva să ajungeți cu prima ocazie, dar se poate să fie și mai pe aproape acea persoană.

Săgetător
O să vă întâlniți cu multă lume, poate e un eveniment în familie și o să vă adunați cu toții să petreceți, după o perioadă cam lungă în care nu v-ați văzut.

Capricorn
Poate plecați cu toții ai voștri într-o o excursie, mai ales dacă le-ați promis copiilor că îi duceți într-un parc de aventură sau la malul mării.

Vărsător
E posibil să întâlniți pe cineva care să vă fie companion de viață și să fie o relație frumoasă, care să vă împlinească sufletește, să descoperiți viața împreună.

Pești
Se poate să plecați cu grupul într-o excursie la malul mării sau acolo unde vă simțiți voi cel mai bine, la pescuit, cu cortul, voi alegeți.

Berbec
Sfera sentimentală zumzăie de endorfine și o să vă pice probabil cu tronc cineva care să vă seducă dintr-o privire, dacă sunteți singuri.

Taur
Poate dați o petrecere sau îi chemați pe prieteni la un brunch, stați de povești până târziu și mâine din nou la treabă.

Gemeni
Se poate să luați parte la o competiție, poate fi și un meci amical, un maraton, ori altceva care să vă pună și mintea, și musculatura în mișcare.

Recomandăm și ..

În gimnaziul ”Taras Șevcenko” din Chișinău vor fi deschise clase cu predare în limbile ucraineană și română

Copii refugiaților ucraineni, dar și cei ai etnicilor ucraineni din țara noastră, vor putea să-și continue studiile în limba maternă și să se integreze mai ușor în sistemul educațional din Republica Moldova. Acest lucru va fi posibil după ce în următorul an de studii,...

Marți, 25 iunie 2024, Moldova va încep oficial negocierile de aderare la UE

Prima Conferință Interguvernamentală Moldova-UE va avea loc pe 25 iunie, informează Cristina Gherasimov, ministrul Integrării Europene. “Ambasadorii țărilor membre pe lângă Uniunea Europeană au agreat, de principiu, cadrele de negociere pentru deschiderea oficială a negocierilor de aderare cu Republica Moldova și Ucraina. Drept urmare, la...

România are două sisteme Patriot operaționale. Armata română ar putea trimite unul din ele Ucrainei

Oficial, România este apărată de două sisteme Patriot. Al doilea echipament a devenit operațional vineri, după ce militarii români au tras două rachete în poligonul Capu Midia, din județul Constanța. Patriot reprezintă cea mai mare achiziție a României de după Revoluție. Ministerul Apărării Naționale...

Republica Moldova și Ucraina încep oficial negocierile de aderare la Uniunea Europeană pe 25 iunie

Prima conferință interguvernamentală, care este considerată începutul negocierilor de aderare a Republicii Moldova și a Ucrainei la Uniunea Europeană, va avea loc pe data de 25 iunie. Anunțul a fost făcut de Belgia, care deține în acest semestru președinția prin rotație a Uniunii Europene...

🛑Îmi e rușine puțin că nu știam despre ziua onomastică a lui Spiridon Vangheli

🛑Îmi e rușine puțin că nu știam despre ziua onomastică a lui Spiridon Vangheli https://t.me/tudorulianovschi/64

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora