Horoscop 3 iulie – se pare c-o să recuperaţi banii rătăciţi pe undeva

spot_img

Horoscop 3 iulie – Luna plină, cu de toate. O să le dăm de capăt lucrurilor importante şi să ne vedem în continuare de obiectivele majore. S-avem grijă de sănătate şi de ai noştri.

RAC
O să puteţi semna, în sfârşit, un contract, şi să v-apucaţi de treabă, sau vă luaţi întâi o porţie de concediu, şi când vă-ntoarceţi odihniţi intraţi în pâine. O să aflaţi un adevăr care vă poate ajuta să reparaţi o relaţie care se pierduse pe drum şi să fiţi fericiţi.

LEU
O să vă daţi interesul să sporiţi banii din cont, că se iveşte ocazia să intraţi într-o combinaţie partenerială – de succes – şi investiţi banii în ceva profitabil. Se pare c-o să primiţi în sfârşit un răspuns afectiv din partea cuiva care nu v-a uitat şi puteţi spera la o revenire spectaculoasă.

FECIOARĂ
Se pare c-o să accesaţi fondurile de rezervă ca să vă luaţi diverse lucruri atât pentru casă, cât şi pentru ai voştri, c-aveţi poate un eveniment de familie în curând. Vă invită cineva din ţară, sau din străinătate, să petreceți un concediu acolo şi o să se şi poată, o să vedeţi.

BALANŢA
Vi se oferă ceva de lucru în particular şi o să vă sporiţi veniturile, o s-aveţi bani de buzunar să plecaţi pe undeva ca să vă recreaţi. O să vă găsiţi o oră, două libere pentru activitatea preferată, şi o să vă destindeţi, poate-i cooptaţi şi pe ai voştri, pe cei mici.

SCORPION
O să fie un progres la slujbă – vi se întinde o mână de ajutor şi o să faceţi progrese în sfera profesională, şi o să crească şi stima de sine. Relaţia cu partenerul de cuplu promite să fie şi mai legată, mai stabilă, şi o să puteţi ajunge şi la căsătorie anul ăsta, sau anul celălalt.

SĂGETĂTOR
Poate aveţi de semnat un act la notar, ori aveţi nevoie de un avocat care să vă apere drepturile ca să vă recuperaţi ce-i al vostru. E posibil să vă parvină nişte bani din colaborări şi o să aveţi cu ce să vă plimbaţi.

CAPRICORN
Lumea vă solicită, poate şi pentru că sunteţi pricepuţi, talentaţi, şi o să puneţi umărul la tot felul de treburi că e nevoie de voi, şi la serviciu şi acasă. O să vă caute cineva care speră să formaţi un cuplu şi dacă sunteţi singuri o să vă arătaţi şi voi disponibilitatea.

VĂRSĂTOR
Se pare c-o să recuperaţi banii rătăciţi pe undeva, şi o să aveţi cu ce să plecaţi în weekend pe undeva, să daţi o fugă la malul mării dacă n-aţi fost în concediu. Problemele de sănătate par să se fi rezolvat şi o să fiţi în formă, că aveţi planuri pentru perioada care urmează.

PEŞTI
Se poate să-ntâlniţi şi voi pe cineva care să vi se potrivească, să puteţi forma un cuplu, o căsnicie, să începeţi o viaţă nouă. E o conjunctură favorizantă azi. O să vă bucuraţi de revederea cuiva care vine cu o veste bună, că poate o să daţi şi voi de o colaborare.

BERBEC
E agitaţie la slujbă, poate vin şefi noi, şi e bine să aveţi un as în mânecă şi să faceţi impresie bună de la bun început. Se poate să primiţi o invitaţie la un eveniment la care veţi cunoaşte nişte posibili parteneri de afaceri, cu care veţi colabora în cei mai buni termeni.

TAUR
E momentul vostru de afirmare şi orice idee poate fi bună de pus în practică şi să v-aducă succes, să fie o partitură de notorietate. Se poate să vă luaţi o casă nouă, unii dintre voi poate vă luaţi maşină c-o fi vreo ofertă.

GEMENI
Se poate să daţi drumul proiectelor noi şi o s-aveţi de câştigat – că o să puneţi toate motoarele în funcţiune, c-aveţi energie, nu glumă. Îşi face apariţia cineva care a lipsit o vreme din viaţa voastră, şi o să vrea să vă recucerească – şi va şi reuşi, se pare.

Recomandăm și ..

Starea de urgență din Moldova ar putea să nu mai fie prelungită. Anunțul făcut de Olesea Stamate | VIDEO

Starea de urgență în Republica Moldova ar putea să nu mai fie prelungită. Despre asta a anunțat președintele Comisiei parlamentare juridice, numiri și imunități, în cadrul unei emisiuni de la TV8. Potrivit Olesei Stamate, o nouă hotărâre ar putea fi luată de urgență doar...

Poliția a identificat unul dintre moldovenii care ar fi desenat steaua lui David, în Paris: „A fost implicat în destabilizările dirijare de grupul criminal Șor”

Oamenii legii au stabilit că unul dintre moldovenii care au desenat steaua lui David, pe clădirile din Paris, a fost anterior implicat în „acțiuni de huliganism și destabilizare dirijate de grupul criminal Șor”.

Cât vor costa mâine benzina și motorina; Noile prețuri stabilite de ANRE

Benzina se va ieftini miercuri, 29 noiembrie, cu 4 bani, iar motorina - cu 2 bani.

Moldoveanul care a desenat steaua lui David pe clădirile din Paris, a fost implicat în destabilizarea R. Moldova dirijată de grupul criminal „Șor”

Moldoveanul implicat în desenarea stelei lui David pe mai multe clădiri din Paris, a fost anterior implicat în acțiuni de huliganism și destabilizare dirijate de grupul criminal „Șor”, informează Poliția Republici Moldova. Patru persoane, între care un cuplu de cetățeni moldoveni, au fost arestate în...

Veaceslav Ioniță: Cinci factori au dus la diminuarea cu 2,7 miliarde de lei a încasărilor bugetare în 2023

Expertul în politici economice la Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul”, Veaceslav Ioniță, spune că în acest an, Guvernul Republicii Moldova se confruntă cu probleme majore în cea ce privește încasările bugetare, în special din TVA. Problemele au devenit atât de evidente, că...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora