Horoscop 4 iulie – se poate să vă cheme şefii la o discuţie

spot_img

Horoscop 4 iulie – O zi cu veşti speciale. Se deschide cutia Pandorei şi aflăm lucrurile ascunse, şi-o să ştim ce avem de făcut în continuare.

RAC
O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună şi o să vă daţi tot interesul să faceţi lucrurile ca lumea, să iasă ceva de calitate – extra. E cineva care vă sugerează o afacere particulară care vi s-ar potrivi şi vor fi şi nişte oameni în jurul vostru care să susţină, să vă finanţeze.

LEU
Voi sunteţi în centrul atenţiei şi o s-aveţi inspiraţie, o să atrageţi persoane amatoare de o colaborare cu voi pentru că le sunteţi etalon. Vă scoate cineva la plimbare şi poate o să vă cunoaşteţi mai bine că pân-acum v-aţi văzut doar în cadrul unui grup.

FECIOARĂ
Se poate să încheiaţi o situaţie şcolară, şi să treceţi la următorul nivel care o să-ncapă, probabil din toamnă, şi se poate să fie în alt oraş, altă ţară. Poate organizaţi împreună cu prietenii o ieşire la sfârşit de săptămână la munte, sau la mare, dacă nu e chiar un concediu în toată regula.

BALANŢA
O să primiţi o recompensă, aplauze la scara deschisă pentru ce aţi lucrat şi poate-o să ocupaţi o funcţie, chiar şi fără vreun concurs. Se poate să vă luaţi concediul şi să vă simţiţi în elementul vostru acolo unde vă luaţi cazare că oboseala vă storsese de orice vlagă.

SCORPION
Deşi o să mergeţi pe încredere, s-ar putea să vă dezamăgească cineva care v-a promis o mână de ajutor, sau că vă însoţesc într-o plimbare în parc, sau la shopping. Poate vă cheamă cineva la o sindrofie, c-o fi ziua cuiva de naştere, sau o cununie civilă, e ceva care să vă destindă.

SĂGETĂTOR
O sumă de bani, la care nu v-oţi fi aşteptat şi o să vă prindă bine s-o folosiţi în weekend, dacă plecaţi pe undeva la distracţie, prin ţară, pe-afară. Vă faceţi nişte calcule financiare ca să ştiţi ce sumă alocaţi vacanţei şi câţi bani ţineţi pentru cheltuielile curente.

CAPRICORN
Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să vă atragă cu felul de a fi, că e muncitor, perseverent, serios omul respectiv şi că e posibil să formaţi un cuplu. Se poate să vă cheme şefii la o discuţie referitoare la un proiect pe care vor să vi-l încredinţeze şi o să negociaţi condiţiile.

VĂRSĂTOR
E ceva lume care vrea să vă coopteze într-o colaborare, poate fi şi un proiect particular, să daţi o mână de ajutor unei fundaţii că să salvaţi o situaţie. Relaţia de cuplu traversează o perioadă mai delicată şi e când bine, când aşa-şi-aşa, dar iubire există.

PEŞTI
O să vă bucuraţi de veştile bune, de unele mici atenţii din partea cuiva care ţine la voi şi o să vă petreceţi mare parte din zi împreună că aveţi multe să vă spuneţi. O să vă asociaţi cu nişte oameni ca să puneţi pe roate o afacere particulară, din care să aibă toată lumea de câştigat.

BERBEC
Se poate să dedicaţi mai mult timp unui hobby care vă poate aduce un câştig de imagine şi o să fie supapa voastră de relaxare, printre altele. Poate veţi lua o decizie referitoare la locuinţa, c-o să vreţi să vă mutaţi într-o casă mai mare, dacă şi ai voştri or să fie de acord.

TAUR
Vă pregătiţi de un tur de forţă, poate e un proiect care-o să vă acapareze cu totul şi o să atingeţi momentul vostru de glorie, că o recuperare morală. Se poate să întâlniţi şi voi omul potrivit care să v-ajute să vă puneţi în valoare nişte calităţi de excepţie.

GEMENI
O să vă simţiţi atraşi de o experienţă legată de străinătate, acolo unde aţi putea ajunge ca să studiaţi ceva aparte, sau ca să lucraţi, că sunt nişte oferte de acest gen. Poate le organizaţi copiilor o plecare în vacanţă, o întrecere sportivă, sau artistică, ori legată de sfera tehnică.

Recomandăm și ..

Laura Codruța Kövesi crtitică dur reforma Justiției și spune că ”Moldova trebuie să armonizeze legislația națională cu cea europeană”

Republica Moldova, țară candidată pentru aderare la Uniunea Europeană, trebuie să armonizeze legislația națională cu cea europeană privind prevenirea și combaterea corupției, a declarat procurorul șef la Parchetul European, Laura Codruța Kövesi, într-un mesaj video la Forumul „Eurofast” 2023 „Uniunea Europeană și noi orizonturi,...

VIDEO: Trotuarele, zonă de risc sporit pentru pietoni; Sute de chișinăuieni au avut de suferit din cauza gheții

Trotuarele - zonă de risc sporit pentru pietoni. De dimineață, sute de chișinăuieni au avut de suferit din cauza stratului gros de gheață format pe drumuri. Pe multe trotuare și căi de acces în curțile blocurilor nu a fost presurat niciun gram de material...

PRĂPĂD pe un drum din România. O platformă auto cu mașini Tesla, spulberată de un camion ce transporta automobile second hand (FOTO)

Două camioane care transportau autoturisme pe platforme au fost implicate, marţi după-amiază, într-un accident pe DN 7, pe Valea Oltului, în zona localităţii Boiţa din judeţul Sibiu.

Un avocat, deferit justiției; A pretins 1000 de euro de la client, pretinzând că e nevoie de mită în proces

Procuratura Anticorupție anunță despre finalizarea urmăririi penale și remitere în instanța de judecată pentru examinare în fond, a cauzei penale de învinuire a unui avocat, fiindu-i incriminată săvârșirea infracțiunii de trafic de influență

🛑Consiliul de Administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare a decis inițierea…

🛑Consiliul de Administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare a decis inițierea procedurii administrative în vederea efectuării controlului complex privind verificarea respectării legislației aferente domeniului pieței de capital de către societatea de investiții BC ”Victoriabank” SA, pentru perioada de activitate 1 decembrie 2020–1 decembrie...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora