EXPERT: Procuratura trebuie să răspundă după atacul de la Aeroport Expert

spot_img

După atacul armat de pe Aeroportul Internațional Chișinău, ar trebui luate măsuri concrete pentru prevenirea unor incidente similare pe viitor.

Opinia aparține expertului în securitate Andrei Curăraru, transmite Tv8.md.

„Primul lucru care trebuie de făcut este să fie revizuite protocoalele de securitate. […] Nu există un protocol bun cu privire la modul în care a fost reținut acest bărbat, a așteptat doar două ore. De ce nu au luat metode mai radicale de influență? Procuratura trebuie să răspundă. Trebuie să înțelegem că astfel de riscuri vor exista întotdeauna”, a menționat expertul.

 

Recomandăm și ..

,,S-a dorit denigrarea imaginii Republicii Moldova”. Poliția a anunțat cine ar fi moldoveanul care a desenat stelele lui David pe mai multe clădiri din Paris

Unul dintre cetăţenii moldoveni care au fost implicaţi în desenarea stelei lui David pe mai multe clădiri din Paris, Franța, ar fi aceeași persoană care anterior a fost implicată în acțiuni de huliganism și destabilizare dirijate de grupul „Șor”.

Şi-a aflat SENTINŢA. Un bărbat de 55 de ani, condamnat la ani grei de închisoare pentru tentativă de omor și huliganism agravat

Un bărbat de 55 de ani, a fost recunoscut vinovat de tentativă de omor și huliganism agravat, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 14 ani cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

💡24 de localități din R. Moldova rămân în continuare fără electricitate

💡24 de localități din R. Moldova rămân în continuare fără electricitate

Soția șefului GUR ar fi fost otrăvită cu metale grele: Marianna Budanova, internată în spital

Mariana Budanova, soția șefului Serviciului de informații militare al Ucrainei (GUR), Kyrylo Budanov, a fost otrăvită. Declarațiile au fost făcute de surse din cadrul serviciului secret pentru publicațiile ucrainene Babel și Kyiv Independent, scrie hotnews.ro.

Cinci școli din țară, închise și astăzi, din cauza lipsei de curent: Alte 6 instituții de învățământ au desfășurat lecțiile în regim online

Cinci instituții de învățământ general nu au activat astăzi, 28 noiembrie, din cauza întreruperii alimentării cu energie electrică, urmare a condițiilor meteorologice din ultimele zile. Alte șase școli au desfășurat lecțiile în regim online, anunță Ministerul Educației și Cercetării (MEC).

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora