Horoscop 6 iulie – GEMENI – poate faceţi o rezervare pentru weekend

spot_img

Horoscop 6 iulie – zi condimentată. O să ne pliem pe cerinţele momentului că apar situaţii neprevăzute, dar ne putem descurca, frumos!

RAC
Sunteţi în formă, vă pregătiţi de o ieşire la rampă cu ceva care să vă pună în valoare şi o să aveţi un câştig cert, că aţi intuit bine ce se cere. Se poate să primiţi un ajutor nesperat de la nişte oameni care vă pot netezi drumul spre succes.

LEU
Pe voi vă căută toată lumea şi ca să vă dea de lucru, şi ca să ieşiţi împreună pe la evenimente, că părerile voastre contează şi sunteţi o porta voce. Poate abia acum vine răspunsul autorităţilor, vi se dă acceptul pentru o investiţie, sau pentru o funcţie, o titulatură

FECIOARĂ
Se insistă să plecaţi într-o excursie, să lăsaţi treaba şi să vă mai şi plimbaţi ca să luaţi energie de pe-acolo pe unde veţi ajunge. Se anunţă o definitivare, luaţi un examen, se încheie o etapă şi vă focusaţi pe următoarea treaptă ierarhică.

BALANŢA
Se rezolvă o chestiune de ordin financiar şi o să vă alegeţi o destinaţie de vacanţă, dacă n-aţi făcut-o până acum că aţi depăşit bariera legată de bani. Poate puneţi la cale un eveniment de familie, o aniversare, o nuntă ori un botez, dacă nu cumva e un succes care trebuie sărbătorit.

SCORPION
Poate abia acum bateţi palma pentru un proiect pe care l-ați fi antamat mai demult şi o să ţineţi pasul cu toate cerinţele care decurg de-aici. Cineva care nu concepe viaţa fără voi vă căuta ca să vă convingă de sinceritatea sentimentelor şi rămâne de văzut dac-o să vă convingă.

SĂGETĂTOR
Există un filon financiar din care or să vă revină nişte sume – poate aţi câştigat un proces şi vă revin bani, bunuri, ori şefii vă plătesc orele suplimentare. Poate vi se încredinţează noi responsabilităţi la serviciu şi o să vă descărcaţi fără probleme, indiferent cât de greu o să fie.

CAPRICORN
Par să se adune nişte bani în cont şi o s-aveţi pentru rate, facturi şi alte plăti obligatorii, că eraţi în aşteptarea unor bani pe care trebuia demult să-i primiţi. Se poate să vă invite cineva într-o plimbare la sfârşit de săptămână şi să lăsaţi deoparte toate obligaţiile şi o să vă duceţi.

VĂRSĂTOR
E cineva hotărât care vrea să vă coopteze într-o afacere şi o să puneţi în balanţă avantajele să vedeţi cât cântăresc şi dacă merită vă dați acceptul. Se anunţă un succes de grup şi poate fi şi în particular, c-aveţi preocupări comune, hobbyuri.

PEŞTI
Apar cheltuieli care ţin de casă, s-or fi deteriorat nişte obiecte, aparatura de uz casnic , vreo instalaţie şi o să luaţi lucruri noi şi costă. O apariţie – surpriză şi viaţa voastră sentimentală poate lua o întorsătură fericită – dacă tot eraţi în căutarea perechii de suflet.

BERBEC
Noutăţi, la tot pasul. Sunt oameni care au nevoie de prezenţa voastră şi or să vină spre voi, vă sună, vă scot la plimbare, şi o să consolidaţi relaţiile. Cineva care aşteaptă, poate, de anul trecut un răspuns de la voi mai încearcă să vă sigure c-aţi putea fi fericiţi împreună.

TAUR
Pot veni ceva bani pe altă filieră decât cea de la serviciu şi o s-aveţi şi de răsfăţuri, nu numai pentru rate şi facturi, ci şi pentru voi şi ai voştri. E momentul, să ştiţi, să vă îngrijiţi şi de sănătate că v-aşteaptă proiecte măreţe.

GEMENI
Poate faceţi o rezervare pentru weekend să vă duceţi în vizită la cineva de prin ţară. c-o fi vreun eveniment festiv de la care n-aţi vrea să lipsiţi. Se poate să fi apărut cineva în cercul vostru de prieteni şi să descoperiţi o compatibilitate la care să nu va fi aşteptat.

Recomandăm și ..

Traian Băsescu: Moldova va putea adera la UE dacă va renunța la Transnistria

Traian Băsescu: Republica Moldova are o șansă să intre în UE sau chiar putem ajunge la situația de reunificare, cu o singură condiție, să renunțe la Transnistria. Rusia poate să renunțe la Moldova, nu la Transnistria Republica Moldova are o șansă să devină membră a...

Japonia: O lingură electrică, premiată cu Ig Nobel a fost pusă în vânzare

Gigantul japonez al băuturilor Kirin Holdings a început să vândă o lingură electrică despre care cercetătorii susțin că poate promova o alimentație mai sănătoasă prin accentuarea gustului sărat fără adăugarea de sare, informează Reuters. Lansarea de luni a produsului marchează prima comercializare a tehnologiei care...

Ce salariu are Macron; Fișa cu venitul lunar al președintelui Franței a fost publicată într-un gest fără precedent

Emmanuel Macron a fost nevoit să facă public salariul lunar pe care îl câștigă în calitate de președinte al Franței, scrie 7sur7. Dacă remunerația șefului statului era deja cunoscută, publicarea acestei fișe de salariu este fără precedent, relatează presa franceză.

Moartea președintelui iranian: Erdogan anunță o zi de doliu național în Turcia

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu național după moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi într-un accident de elicopter, relatează AFP, citată de Agerpres.

Număr record de femei, angajate în câmpul muncii, în 2023. Buzu: „Sper să înregistrăm rezultate și mai bune”

Numărul femeilor din Republica Moldova, angajate în câmpul muncii, a atins valori record, în anul precedent. Datele Ministerului Muncii și Protecției Sociale arată că, în 2023, au fost angajate cu peste 23 de mii mai multe femei decât în 2022 și cu aproape 17...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora