Horoscop 6 iulie – GEMENI – poate faceţi o rezervare pentru weekend

spot_img

Horoscop 6 iulie – zi condimentată. O să ne pliem pe cerinţele momentului că apar situaţii neprevăzute, dar ne putem descurca, frumos!

RAC
Sunteţi în formă, vă pregătiţi de o ieşire la rampă cu ceva care să vă pună în valoare şi o să aveţi un câştig cert, că aţi intuit bine ce se cere. Se poate să primiţi un ajutor nesperat de la nişte oameni care vă pot netezi drumul spre succes.

LEU
Pe voi vă căută toată lumea şi ca să vă dea de lucru, şi ca să ieşiţi împreună pe la evenimente, că părerile voastre contează şi sunteţi o porta voce. Poate abia acum vine răspunsul autorităţilor, vi se dă acceptul pentru o investiţie, sau pentru o funcţie, o titulatură

FECIOARĂ
Se insistă să plecaţi într-o excursie, să lăsaţi treaba şi să vă mai şi plimbaţi ca să luaţi energie de pe-acolo pe unde veţi ajunge. Se anunţă o definitivare, luaţi un examen, se încheie o etapă şi vă focusaţi pe următoarea treaptă ierarhică.

BALANŢA
Se rezolvă o chestiune de ordin financiar şi o să vă alegeţi o destinaţie de vacanţă, dacă n-aţi făcut-o până acum că aţi depăşit bariera legată de bani. Poate puneţi la cale un eveniment de familie, o aniversare, o nuntă ori un botez, dacă nu cumva e un succes care trebuie sărbătorit.

SCORPION
Poate abia acum bateţi palma pentru un proiect pe care l-ați fi antamat mai demult şi o să ţineţi pasul cu toate cerinţele care decurg de-aici. Cineva care nu concepe viaţa fără voi vă căuta ca să vă convingă de sinceritatea sentimentelor şi rămâne de văzut dac-o să vă convingă.

SĂGETĂTOR
Există un filon financiar din care or să vă revină nişte sume – poate aţi câştigat un proces şi vă revin bani, bunuri, ori şefii vă plătesc orele suplimentare. Poate vi se încredinţează noi responsabilităţi la serviciu şi o să vă descărcaţi fără probleme, indiferent cât de greu o să fie.

CAPRICORN
Par să se adune nişte bani în cont şi o s-aveţi pentru rate, facturi şi alte plăti obligatorii, că eraţi în aşteptarea unor bani pe care trebuia demult să-i primiţi. Se poate să vă invite cineva într-o plimbare la sfârşit de săptămână şi să lăsaţi deoparte toate obligaţiile şi o să vă duceţi.

VĂRSĂTOR
E cineva hotărât care vrea să vă coopteze într-o afacere şi o să puneţi în balanţă avantajele să vedeţi cât cântăresc şi dacă merită vă dați acceptul. Se anunţă un succes de grup şi poate fi şi în particular, c-aveţi preocupări comune, hobbyuri.

PEŞTI
Apar cheltuieli care ţin de casă, s-or fi deteriorat nişte obiecte, aparatura de uz casnic , vreo instalaţie şi o să luaţi lucruri noi şi costă. O apariţie – surpriză şi viaţa voastră sentimentală poate lua o întorsătură fericită – dacă tot eraţi în căutarea perechii de suflet.

BERBEC
Noutăţi, la tot pasul. Sunt oameni care au nevoie de prezenţa voastră şi or să vină spre voi, vă sună, vă scot la plimbare, şi o să consolidaţi relaţiile. Cineva care aşteaptă, poate, de anul trecut un răspuns de la voi mai încearcă să vă sigure c-aţi putea fi fericiţi împreună.

TAUR
Pot veni ceva bani pe altă filieră decât cea de la serviciu şi o s-aveţi şi de răsfăţuri, nu numai pentru rate şi facturi, ci şi pentru voi şi ai voştri. E momentul, să ştiţi, să vă îngrijiţi şi de sănătate că v-aşteaptă proiecte măreţe.

GEMENI
Poate faceţi o rezervare pentru weekend să vă duceţi în vizită la cineva de prin ţară. c-o fi vreun eveniment festiv de la care n-aţi vrea să lipsiţi. Se poate să fi apărut cineva în cercul vostru de prieteni şi să descoperiţi o compatibilitate la care să nu va fi aşteptat.

Recomandăm și ..

Vicepreşedintele Sberbank, cea mai mare bancă de stat din Rusia, a murit în condiții suspecte

Vicepreşedintele Sberbank, cea mai mare bancă de stat din Rusia, a încetat brusc din viaţă luni. Potrivit informaţiilor oficiale, Nikolai Vasev, care avea 42 de ani, a murit în urma unui atac de cord. Decesul a fost comunicat oficial de către bancă printr-un comunicat...

Iarna în R. Moldova: Cinci instituții de învățământ nu au activat astăzi, iar alte șase au desfășurat lecții în regim online

Cinci instituții de învățământ general nu au activat astăzi, 28 noiembrie, din cauza deconetării de la energie electrică, urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile din ultimele zile. Alte șase școli au desfășurat lecțiile în regim online, informează Ministerul Educației și Cercetării, scrie Deschide.MD. Potrivit MEC, instituțiile...

ULTIMA ORĂ! Renato Usatîi este în Germania la tratament medical. Anunțul a…

ULTIMA ORĂ! Renato Usatîi este în Germania la tratament medical. Anunțul a fost făcut de către liderul PN din clinica medicală din Germania.

Cum să protejăm animalele pe timpul iernii? ANSA vine cu un șir de recomandări

Iarna este tot mai aproape, un anotimp extrem de dificil pentru animalele domestice. Frigul, umiditatea, gheața, alimentația necorespunzătoare și lipsa de activitate, pot cauza anumite probleme de sănătate animalelor. În acest context, Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a emis un șir de recomandări pentru...

POLITICĂ. Moldova guvernată de Maia Sandu și PAS “a intrat în perioada…

POLITICĂ. Moldova guvernată de Maia Sandu și PAS "a intrat în perioada protestelor", spune Irina Vlah, care a lansat recent "Platforma Moldova".

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora