Horoscop 9 iulie – zodia care ar putea primi o veste despre un job nou

spot_img

Horoscop 9 iulie – o zi cu stare bună. O să dăm frâu liber imaginaţiei şi o să ne bucurăm de o plimbare la malul mării, la munte, poate petrecem o zi întreagă la piscină ca să ne relaxăm.

RAC
E animaţie la voi, daţi vreo petrecere de zi aniversară, sau e altceva care adună lume în jurul vostru şi o să vă încărcaţi bateriile, să vă meargă bine, sufleteşte. E un motiv de fascinaţie, poate v-aţi îndrăgostit, sau vizitaţi nişte locuri care vă taie, pur şi simplu respiraţia.

LEU
Poate ieşiţi la rampă cu ceva nou şi o să vă bucuraţi de aprecieri din partea unor oameni care ştiu cât efort aţi depus şi vă oferă o recompensă. Poate vă duceţi într-o excursie de o zi, un dus-întors ca să faceţi o plimbare, să luaţi aer, să schimbaţi peisajul.

FECIOARĂ
În orice moment o puteţi porni la drum ca să luaţi o porţie de vacanţă că simţiţi nevoia să vedeţi lucruri noi, să vizitaţi, poate, nişte obiective turistice. O să vă daţi întâlnire cu prietenii la vreo nuntă, sau la un botez şi o să vă distraţi, reactualizaţi toate relaţiile.

BALANŢA
Apare cineva care o să vă placă, aşa, că fel de a fi şi o să vă bucuraţi de o după-amiază specială şi-o să vreţi să vă mai vedeţi de-aici încolo. Se poate să aflaţi o veste bună despre un job pe care s-ar putea să-l începeţi în curând.

SCORPION
Se poate să-ntâlniţi într-un grup, undeva, o persoană care să corespundă standardelor voastre şi să încercaţi o acomodare, să vedeţi dacă vă armonizaţi. Poate v-aşteaptă cineva prin ţară pe undeva şi daţi o fugă pân-acolo c-o fi ziua cuiva de naştere, sau de cununie.

SĂGETĂTOR
Poate aveţi o petrecere în familie şi o să vă pregătiţi cu de toate, iar dacă nu doriţi deranj acasă, vă duceţi la restaurant ca să fiţi serviţi şi să nu mai trebăluiţi voi până târziu. O să vă daţi întâlnire cu cineva care se poate să fi bătut cale lungă până la voi şi o să fie un schimb emoţional.

CAPRICORN
E un anturaj care vrea să fiţi împreună, să vă plimbaţi, să vă duceţi pe la petreceri, sau să treceri în revistă târguri, expoziţii, să daţi refresh şatârii de spirit. Se poate să fiţi invitaţi de onoare la un eveniment festiv şi să vă intersectaţi acolo cu vechi prieteni şi o să vă faceţi şi alţii noi.

VĂRSĂTOR
O să strângeţi rândurile ca să puneţi mâna de la mâna să le fiţi de ajutor unor persoane care au nevoie de suport financiar, emoţional, şi o să vă declaraţi mulţumiţi. Se poate să-ntâlniţi într-un cerc de prieteni pe cineva care să vă atragă prin felul de a fi ca să puteţi spera la o relaţie de cuplu.

PEŞTI
Se poate să aflaţi o veste despre banii care or să vă intre şi să vă completaţi bugetul, că pot fi mai mulţi decât v-aţi fi aşteptat, poate din surse diferite, din colaborări. Familia v-aşteaptă fie cu masă, fie ca să plecaţi împreună la un picnic, la o plimbare pe litoral, ori la munte.

BERBEC
Vizita cuiva o să vă dezmorţească poate aveţi o preocupare comună, şi veţi petrece mare parte din zi într-o ambianţă cât se poate de plăcută. Poate o s-aveţi nevoie de părerea prietenilor, într-o privinţă anume şi o să fie legată de o proaspătă cucerire şi o să vi se dea o validare.

TAUR
Se poate să luaţi parte la un meci, or o fi un concert, sau poate o gală, o expoziţie, o prezentare a unor produse şi să primiţi elogii. Poate supuneţi la vot mutatul în altă casă, fie cu chirie, fie într-o locuinţă nou-nouţă, depinde acum de ce zic şi ai voştri.

GEMENI
O ieşire la plimbare, un tur de orizont v-ar detensiona şi o să vă recăpătaţi bună dispoziţie că v-o fi ajuns atâta muncă, e momentul să vă mai şi relaxaţi. O reuşită – poate pentru c-aţi strâns în jurul vostru nişte oameni care să vă ţină companie la preocupările de timp liber, să plecaţi în excursii împreună.

Recomandăm și ..

Locuitorii satului Taraclia din raionul Căușeni au marcat Duminica Mironosiţelor (VIDEO)

Cu muzică, dans și voie bună! Așa au marcat ieri locuitorii satului Taraclia, raionul Căușeni, Duminica Mironosiţelor. Evenimentul a fost organizat de preot și autoritățile locale în curtea bisericii Arhanghelii Mihail și Gavriil. Sătenii spun că festivalul are drept scop păstrarea și promovarea cântecului...

BANI.MD Industria Moldovei încă nu își revine! În luna martie s-a comprimat cu 0,6%

Producția industrială a înregistrat o scădere de 0,6% în luna martie 2024 comparativ cu martie 2023, conform datelor publicate de Biroul Național de Statistică. Totuși, în primul trimestru al anului 2024, producția industrială a crescut cu 2,2% față de aceeași perioadă a anului precedent,...

Fost președinte al României: „Republica Moldova poate adera la UE cu o singură condiție”

Republica Moldova are „o șansă” să devină membră a Uniunii Europene sau chiar să se reunească cu România, însă cu o condiție – „să renunțe la regiunea transnistreană”. Cel puțin asta declară fostul președinte român Traian Băsescu. Politicianul susține că autoritățile de la Chișinău...

Biroul Național de Statistică: Peste 1,7 milioane de persoane au fost recenzate de la începutul recensământului

În cadrul Recensământului populației și locuințelor au fost recenzate circa 1 milion 770 de mii de persoane (numărul populației recenzate include atât persoanele cu reședință obișnuită, cât și cele fără reședință obișnuită) și circa 1 milion 215 mii de locuințe (inclusiv cele ocupate, secundare...

Cu viteză excesivă și beți la volan: Peste 2800 de șoferi s-au ales cu amenzi, în acest weekend

Oamenii legii anunță că, în urma măsurilor desfășurate de INSP pentru supravegherea traficului rutier, dar și menținerea ordinii publice, pe întreg teritoriul republicii în zilele de weekend au fost sancționați peste 2800 de participanți la trafic care au încălcat regulile de circulație.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora