Horoscop 9 iulie – zodia care ar putea primi o veste despre un job nou

spot_img

Horoscop 9 iulie – o zi cu stare bună. O să dăm frâu liber imaginaţiei şi o să ne bucurăm de o plimbare la malul mării, la munte, poate petrecem o zi întreagă la piscină ca să ne relaxăm.

RAC
E animaţie la voi, daţi vreo petrecere de zi aniversară, sau e altceva care adună lume în jurul vostru şi o să vă încărcaţi bateriile, să vă meargă bine, sufleteşte. E un motiv de fascinaţie, poate v-aţi îndrăgostit, sau vizitaţi nişte locuri care vă taie, pur şi simplu respiraţia.

LEU
Poate ieşiţi la rampă cu ceva nou şi o să vă bucuraţi de aprecieri din partea unor oameni care ştiu cât efort aţi depus şi vă oferă o recompensă. Poate vă duceţi într-o excursie de o zi, un dus-întors ca să faceţi o plimbare, să luaţi aer, să schimbaţi peisajul.

FECIOARĂ
În orice moment o puteţi porni la drum ca să luaţi o porţie de vacanţă că simţiţi nevoia să vedeţi lucruri noi, să vizitaţi, poate, nişte obiective turistice. O să vă daţi întâlnire cu prietenii la vreo nuntă, sau la un botez şi o să vă distraţi, reactualizaţi toate relaţiile.

BALANŢA
Apare cineva care o să vă placă, aşa, că fel de a fi şi o să vă bucuraţi de o după-amiază specială şi-o să vreţi să vă mai vedeţi de-aici încolo. Se poate să aflaţi o veste bună despre un job pe care s-ar putea să-l începeţi în curând.

SCORPION
Se poate să-ntâlniţi într-un grup, undeva, o persoană care să corespundă standardelor voastre şi să încercaţi o acomodare, să vedeţi dacă vă armonizaţi. Poate v-aşteaptă cineva prin ţară pe undeva şi daţi o fugă pân-acolo c-o fi ziua cuiva de naştere, sau de cununie.

SĂGETĂTOR
Poate aveţi o petrecere în familie şi o să vă pregătiţi cu de toate, iar dacă nu doriţi deranj acasă, vă duceţi la restaurant ca să fiţi serviţi şi să nu mai trebăluiţi voi până târziu. O să vă daţi întâlnire cu cineva care se poate să fi bătut cale lungă până la voi şi o să fie un schimb emoţional.

CAPRICORN
E un anturaj care vrea să fiţi împreună, să vă plimbaţi, să vă duceţi pe la petreceri, sau să treceri în revistă târguri, expoziţii, să daţi refresh şatârii de spirit. Se poate să fiţi invitaţi de onoare la un eveniment festiv şi să vă intersectaţi acolo cu vechi prieteni şi o să vă faceţi şi alţii noi.

VĂRSĂTOR
O să strângeţi rândurile ca să puneţi mâna de la mâna să le fiţi de ajutor unor persoane care au nevoie de suport financiar, emoţional, şi o să vă declaraţi mulţumiţi. Se poate să-ntâlniţi într-un cerc de prieteni pe cineva care să vă atragă prin felul de a fi ca să puteţi spera la o relaţie de cuplu.

PEŞTI
Se poate să aflaţi o veste despre banii care or să vă intre şi să vă completaţi bugetul, că pot fi mai mulţi decât v-aţi fi aşteptat, poate din surse diferite, din colaborări. Familia v-aşteaptă fie cu masă, fie ca să plecaţi împreună la un picnic, la o plimbare pe litoral, ori la munte.

BERBEC
Vizita cuiva o să vă dezmorţească poate aveţi o preocupare comună, şi veţi petrece mare parte din zi într-o ambianţă cât se poate de plăcută. Poate o s-aveţi nevoie de părerea prietenilor, într-o privinţă anume şi o să fie legată de o proaspătă cucerire şi o să vi se dea o validare.

TAUR
Se poate să luaţi parte la un meci, or o fi un concert, sau poate o gală, o expoziţie, o prezentare a unor produse şi să primiţi elogii. Poate supuneţi la vot mutatul în altă casă, fie cu chirie, fie într-o locuinţă nou-nouţă, depinde acum de ce zic şi ai voştri.

GEMENI
O ieşire la plimbare, un tur de orizont v-ar detensiona şi o să vă recăpătaţi bună dispoziţie că v-o fi ajuns atâta muncă, e momentul să vă mai şi relaxaţi. O reuşită – poate pentru c-aţi strâns în jurul vostru nişte oameni care să vă ţină companie la preocupările de timp liber, să plecaţi în excursii împreună.

Recomandăm și ..

O persoană implicată în desenarea stelei lui David în Paris, membru al grupării Șor pentru destabilizarea situației din ţară

Unul dintre cetăţenii moldoveni care au fost implicaţi în desenarea stelei lui David pe mai multe clădiri din Paris, Franța, ar fi aceeași persoană care anterior a fost implicată în acțiuni de huliganism și destabilizare dirijate de grupul „Șor”.

FOTO Zeci de muncitori au grijă de infrastructura drumurilor din Chișinău. Câte autospeciale are în dotare „Exdrupo”

Înființată cu aproape 60 de ani în urmă, Regia „EXDRUPO” este entitatea care are grijă de infrastructura orașului Regia „Exploatarea drumurilor şi podurilor”, prescurtat „EXDRUPO” , este o întreprindere municipală înfiinţată la 1 aprilie 1964. Pe parcurs, numele întreprinderii a avut de suferit câteva schimbări, dar la...

🚨 Unul din cei patru cetățeni moldoveni suspectați că se află în…

🚨 Unul din cei patru cetățeni moldoveni suspectați că se află în spatele provocărilor în care au apărut desene cu Steaua lui David pe mai multe ziduri din Paris, a fost implicat și în protestele organizate de fugarul Ilan Șor, la Chișinău. Un anunț...

Zguduieli, la nivel înalt: Premierul Recean și-a anulat un briefing, cu 20 de minute înainte de a începe

Premierul Dorin Recean a anulat briefing-ul de presă anunțat pentru astăzi, cu 20 de minute până a-l începe. Întâlnirea cu presa era planificată pentru ora 14:30, potrivit anunțul lui Daniel Vodă, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Cinci instituţii de învățământ general nu au activat astăzi din cauza lipsei energiei electrice. Alte șase școli au desfășurat lecțiile în regim online

Din cauza întreruperii alimentării cu energie electrică, urmare a condițiilor meteorologice din ultimele zile, cinci instituţii de învățământ general nu au activat astăzi, 28 noiembrie. Anunţul a fost făcut de Ministerul Educaţiei şi Cercetării al Republicii Moldova.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora