Adrian Zuckerman: Putin şi oamenii care îl înconjoară sunt criminali

spot_img

Fostul ambasador al Statelor Unite ale Americii în România Adrian Zuckerman susţine că Ucraina „trebuie” să iasă victorioasă în faţa Rusiei în războiul declanşat în luna februarie a anului trecut, transmite Telex.md, cu referire la news.ro.

Întrebat, duminică seară, într-o emisiune la Prima News dacă crede că Ucraina va învinge Rusia şi îşi va recupera şi teritoriile ocupate abuziv de ruşi, fostul ambasador al SUA a răspuns: „ eu cred că trebuie să fie aşa”.

„Nu o să fie aşa de repede cum ar fi vrut Zelenski, nu cred că o să fie aşa de repede cum ar fi vrut ţările occidentale, sau măcar majoritatea, dar trebuie să se întâmple aşa. Ruşii nu trebuie să fie încurajaţi, Putin şi oamenii care îl înconjoară, oamenii care conduc acest război unde au ucis intenţionat civili, au distrus oraşe întregi, sunt criminali, trebuie duşi la justiţie. În opinia mea, nu se poate face o pace, un acord cu un criminal. Cum se putea face o pace cu Hitler în ultimul an al războiului?” a afirmat Adrian Zuckerman.

El a amintit că Rusia a intrat în Crimeea încă din anul 2014. În ceea ce priveşte situaţia Rusiei, din care majoritatea marilor companii a plecat, fostul ambasador este de părere că, indiferent de modul în care se va sfârşi conflictul armat, aceasta va rămâne la fel zeci de ani de acum înainte.

Recomandăm și ..

Parlamentul găzduiește Reuniunea Comitetului Parlamentar de Asociere RM – UE; Va fi discutat parcursul european

Legislativul va găzdui reuniunea Comitetului Parlamentar de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană (CPA RM – UE). Evenimentul se va desfășura miercuri, 29 noiembrie.

Cazul persoanelor găsite moarte într-o mașină blocată în nămeți: Poliția din Căușeni a inițiat un proces penal

Inspectoratul de Poliție Căușeni a pornit un proces penal în cazul celor două persoane găsite moarte într-un automobil blocat în nămeți în apropiere de satul Coșcalia. Informația a fost confirmată pentru IPN de către ofițerul de presă al IP Căușeni, Mariana Didenco. Potrivit sursei citate,...

Poliția a deschis un proces penal după ce doi oameni au murit în nămeți

Inspectoratul de Poliție Căușeni gestionează o anchetă penală, după ce două persoane au fost găsite moarte într-o mașină îngropată în zăpadă la Coșcalia. Informația a fost comunicată pentru UNIMEDIA de purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale, Violina Moraru. „La 27 noiembrie 2023, Inspectoratul de Poliție...

Ultrașii lui PSG i-au atacat pe fanii lui Newcastle într-un bar din Paris, înainte de meciul din UCL

PSG va primi vizita lui Newcastle marți seară, de la ora 22:00, în etapa a 5-a Champions League, în direct la Jurnal TV.

Votat în Parlamentul României: Rezoluție privind perspectiva europeană a Republicii Moldova

Camerele deputaților din România a adoptat o rezoluție privind perspectiva europeană a Republicii Moldova, Ucrainei, Georgiei și Balcanilor de Vest, transmite TVR Moldova. Astfel, deputații români au reiterat sprijinul acordat acestor state în procesul de aderare la UE. Bucureștiul mai punctează că susține deschiderea negocierilor...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora