Horoscop 12 iulie – zodia care are, astăzi, un mare noroc la bani

spot_img

Horoscop 12 iulie – surprize astăzi. Sunt lucruri pe care ni le-am dorit de multă vreme şi pe care acum, fie le primim cadou, fie ni le permitem c-am făcut rost de bani între timp.

RAC
Poate abia acum v-au fost apreciate meritele şi o să primiţi aplauze, posibili bani şi alte semne vizibile de mulţumire pentru felul în care v-aţi achitat de obligaţii. Vi se dă un răspuns, primiţi bani, un aviz favorabil că puteţi da drumul unui proiect care promite să vă aducă bani frumoşi.

LEU
O să intraţi la cheltuială că sunt multe lucruri pe care aţi vrut să le luaţi, dar nu s-a putut şi o să le cumpăraţi acum c-aţi dat de bani. O s-apară cineva care o să vă împărtăşească ideile, strategiile şi să faceţi echipă bună, atât în plan profesional, cât şi personal.

FECIOARĂ
Vi se oferă posibilitatea să vă puneţi în valoare nişte calităţi care să vă ducă la alt nivel profesional şi să fie şi o îmbunătăţire în plan financiar. Se poate să vă gândiţi la o variantă de schimbat maşina. Poate o vindeţi pe actuală, sau o duceţi în service să vedeţi ce se poate face cu ea.

BALANŢA
Poate vă parvin bani din preocupările colaterale şi vă faceţi program de plimbare în weekend dacă o să dispuneţi de bani, vă duceţi la munte, la malul mării. O să puteţi repara o relaţie de cuplu şi să avansaţi spre o căsătorie dacă îl vreţi pe acest om pentru tot restul vieţii.

SCORPION
O să vă înţelegeţi mult mai bine cu partenerul de cuplu că v-aţi spus fiecare părerea şi-aţi ajuns la un consens, relaţia a căpătat stabilitate. E cineva care vine cu o idee de afaceri şi o să meargă ca pe roate totul, c-or să vă mai ajute unii, alţii.

SĂGETĂTOR
Apar oferte în sfera profesională şi n-o să vă eschivaţi de la o colaborare că vă doriţi şi mai mult, să nu vă plafonaţi. Poate vă parvin lucrurile pe care le-aţi revendicat printr-un proces, sau prin negociere cu un fost partener şi o să fie o reuşită cu ecouri.

CAPRICORN
Vi se lansează invitaţia să ieşiţi la o plimbare în oraş c-aveţi de povestit cu persoana respectivă, poate vă aflaţi la începutul unei relaţii şi vreţi să vă cunoaşteţi. Poate o să vă apucaţi de o activitate care v-ar scoate la iveală talentele ascunse şi-aţi descărca toate angoasele acumulate în timp.

VĂRSĂTOR
Poate aţi făcut comandă pentru diverse lucruri utile pentru interiorul locuinţei, aparatura, mobilier, sau ca să amenajaţi grădină, terasă. Or să insiste nişte colaboratori să vă angajaţi într-o cursă de succes, să lucraţi la ceva care să vă aducă beneficii.

PEŞTI
Se poate să daţi concurs pentru un post, ori aveţi examene la şcoală, vă pregătiţi pentru alt nivel, ca să fructificaţi ce aţi dobândit pân-acum. Se poate s-aveţi un eveniment în familie, la sfârşit de săptămână şi să faceţi, de zor, pregătiri, chiar dacă o să se desfăşoare la un restaurant.

BERBEC
O să aterizeze o sumă de bani cu care să vă mai luaţi diverse pentru casa şi pentru ai voştri că să vă siguraţi că nu le lipseşte nimic alor voştri. să fie ceva nou de lucru la serviciu, poate fi şi un proiect particular şi să luaţi bani din două surse.

TAUR
E animaţie la voi, semn că vă caută cineva care o să vă dea veşti bune şi poate şi voi aveţi de transmis mesaje pozitive că vi s-au întâmplat nişte lucruri de excepţie. Poate abia acum o să primiţi o sumă de bani c-aţi contribuit la un proiect cu ceva timp în urmă şi a fost apreciată muncă.

GEMENI
Se poate să plecaţi în vacanţă şi să faceţi mişcare nu glumă, că v-alegeţi un traseu care să v-ajute să descoperiţi lucruri care să vă meargă la suflet. Poate vă interesaţi de starea de funcţionare a maşinii, o duceţi în service ca să fiţi siguri că vă va transporta, în siguranţă, la destinaţie.

Recomandăm și ..

Parlamentul găzduiește Reuniunea Comitetului Parlamentar de Asociere RM – UE; Va fi discutat parcursul european

Legislativul va găzdui reuniunea Comitetului Parlamentar de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană (CPA RM – UE). Evenimentul se va desfășura miercuri, 29 noiembrie.

Cazul persoanelor găsite moarte într-o mașină blocată în nămeți: Poliția din Căușeni a inițiat un proces penal

Inspectoratul de Poliție Căușeni a pornit un proces penal în cazul celor două persoane găsite moarte într-un automobil blocat în nămeți în apropiere de satul Coșcalia. Informația a fost confirmată pentru IPN de către ofițerul de presă al IP Căușeni, Mariana Didenco. Potrivit sursei citate,...

Poliția a deschis un proces penal după ce doi oameni au murit în nămeți

Inspectoratul de Poliție Căușeni gestionează o anchetă penală, după ce două persoane au fost găsite moarte într-o mașină îngropată în zăpadă la Coșcalia. Informația a fost comunicată pentru UNIMEDIA de purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale, Violina Moraru. „La 27 noiembrie 2023, Inspectoratul de Poliție...

Ultrașii lui PSG i-au atacat pe fanii lui Newcastle într-un bar din Paris, înainte de meciul din UCL

PSG va primi vizita lui Newcastle marți seară, de la ora 22:00, în etapa a 5-a Champions League, în direct la Jurnal TV.

Votat în Parlamentul României: Rezoluție privind perspectiva europeană a Republicii Moldova

Camerele deputaților din România a adoptat o rezoluție privind perspectiva europeană a Republicii Moldova, Ucrainei, Georgiei și Balcanilor de Vest, transmite TVR Moldova. Astfel, deputații români au reiterat sprijinul acordat acestor state în procesul de aderare la UE. Bucureștiul mai punctează că susține deschiderea negocierilor...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora