Horoscop 13 iulie – VĂRSĂTOR – poate faceţi nişte achiziţii pentru casă

spot_img

Horoscop 13 iulie – o să ne confruntăm cu tot felul de situaţii şi se pare că o să avem suficientă energie să răzbim.

RAC
Întrevedere cu cineva care se oferă să vă sprijine într-o chestiune anume şi o să vă descurcaţi cu situaţiile mai complicate şi o să-i fiţi recunoscători acestei persoane. Vin bani din surse colaterale, poate sunt acele sume restante care tot nu mai ajungeau la voi, acum însă le recuperaţi.

LEU
Sufleteşte păreţi mai degajaţi şi o să vă meargă mult mai bine în toate direcţiile şi poate vă angajaţi în mai multe proiecte, ca să câştigaţi banii de care aveţi nevoie. Se poate s-aveţi cheltuieli mari în perioada asta, poate pentru că vă luaţi altă maşină, sau că o să plecaţi în concediu.

FECIOARĂ
Intenţii de călătorie aveţi şi sunt şi realizabile, de bani faceţi rost, mai răscoliţi pe la fondul de economii şi o să reuşiţi să vă recuperaţi după o perioadă intensă. Se încearcă, o să vedeţi, cooptarea voastră într-o acţiune care poate fi în particular şi să le fiţi de ajutor unor oameni.

BALANŢA
Poate ar fi bine să fiţi ceva mai atenţi cu banii şi să nu-i cheltuiţi fără milă, c-aveţi cheltuieli care depăşesc bugetul zilnic şi poate reuşiţi să fiţi un pic mai economi. Are loc o lansare la apă, o fi un proiect care o să vă dea de furcă, dar vin şi satisfacţiile, deloc modeste.

SCORPION
Sunt nişte colaboratori care vor să vă uniţi forţele ca să lucraţi ceva care v-ar aduce bani şi o promovare ca să câştigaţi un plus de prestigiu. O să-şi facă apariţia cineva care se străduie de multă vreme să vă cucerească şi poate de data asta va şi reuşi.

SĂGETĂTOR
V-aţi putea implica şi voi într-un proiect de anvergură şi să v-alegeţi cu bani frumoşi, să vă deschideţi o nouă afacere şi să străluciţi pe firmament, că se acumulează câştiguri şi o s-aveţi o altă imagine. Se rezolvă chestiuni mai vechi şi o să faceţi un salt calitativ.

CAPRICORN
O să vă bucuraţi de suport din partea unor oameni şi se poate să le daţi de capăt unor chestiuni mai complicate care aşteaptă de multă vreme să fie rezolvate. Vi se fac promisiuni de bani în plus şi o să vă fie mai uşor să duceţi la bun sfârşit toate obligaţiile, atât pe cele de serviciu cât şi pe cele din particular.

VĂRSĂTOR
Poate faceţi nişte achiziţii pentru casă, un shopping de pe online şi o să vă reamenajaţi interiorul, că sunt câteva piese importante pe care vreţi să le aduceţi acasă. E posibil să apară ceva nou la serviciu şi să vă implicaţi de la bun început în proiectul respectiv ca să vă asiguraţi succesul.

PEŞTI
O reuşită în planul comunicării şi o să vă puteţi expune ideile în public, asta ca să vi se ia în continuare un proiect, o strategie şi să vă impuneţi pe o piaţă, să vă creaţi un nume. E momentul să treceţi şi pe la doctor, să vă faceţi un set de analize medicale să vedeţi cum staţi şi să vă şi trataţi dacă e ceva.

BERBEC
Vin bani, poate din alte surse decât de la serviciu şi o să aveţi cu ce să daţi o fugă prin împrejurimi, poate ajungeţi la malul mării să faceţi plajă, baie de soare, în mare. O să recuperaţi nişte bani care întârziau şi o să vă luaţi diverse lucruri pentru voi şi pentru interiorul locuinţei.

TAUR
Poate o să vă gândiţi serios la căsătorie, la copii, să rezolvaţi şi problema locuinţei, ca s-aveţi unde sta de la bun început, ca să nu staţi cu părinţii, cu socrii. Or să vă treacă nişte bani prin mână şi o să vă luaţi tot ce vă trebuie, ba chiar o să mai puneţi şi ceva deoparte.

GEMENI
Se poate să fi găsit o casă de cumpărat, că sunteţi pe punctul de a întemeia o familie, anul ăsta, anul celălalt şi o să vedeţi de unde faceţi rost de bani. Se poate să nimeriţi o ofertă de maşină, chiar şi la mâna a doua, şi să nu vă încumetaţi s-o luaţi.

Recomandăm și ..

Jurnalista NewsMaker Alina Mihalchina, premiată la concursul Tulip Press Awards

Corespondenta NewsMaker Alina Mihalchina a fost apreciată cu Tulip Press Award, un trofeu care premiază eforturile jurnaliștilor de a explora subiectul drepturilor omului în materialele lor. Alina Mihalchina a câștigat premiul la secțiunea „Presa online/Presa scrisă”. Ceremonia de decernare a avut loc pe 20...

FOTO // La Orhei, Bălți, Taraclia și Comrat au fost organizate evenimente cu genericul “Festivalul Prieteniei între Popoare”

Blocul politic “Victorie” a organizat la Orhei, Bălți, Taraclia și Comrat “Festivalul Prieteniei între Popoare”, marcat de unitatea poporului care are dreptul de a alege. Numeroși locuitori s-au adunat pe străzile centrale ale orașelor, venind în familii numeroase – cu copii, bunici și prieteni...

Austria va aloca cinci milioane de euro pentru refacerea infrastructurii energetice a Ucrainei

Guvernul austriac va aloca cinci milioane de euro (aproximativ 5,4 milioane de dolari) pentru refacerea infrastructurii energetice din Ucraina, a relatat Der Standard la 20 mai, citând un oficial austriac.

LIVE TEXT/ Trupele rusești au tras din artilerie în localitatea Liptsi, regiunea Harkov. Un bărbat a fost rănit, anunță autoritățile ucrainene. Război în Ucraina, ziua 817

UPDATE 19:30 Trupele rusești au tras din artilerie în localitatea Liptsi, regiunea Harkov. Un bărbat a fost rănit, a raportat Procuratura Regională din Harkov pe canalul de Telegram, relatează Ukrinform. „Potrivit anchetei, pe 20 mai, armata rusă a tras din nou în satul Liptsi....

A fost înregistrată cea mai înaltă rată de ocupare a femeilor pe piața muncii. „Vom continua să elaborăm politici pentru a încuraja femeile să-și dezvolte cariera profesională”

În anul 2023 a fost înregistrat cel mai mic număr de femei inactive pe piața forței de muncă. În același an, Republica Moldova a înregistrat cea mai înaltă rată de ocupare și de participare a femeilor cu dizabilități din ultimii cinci ani, anunță Ministerul...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora