Horoscop 14 iulie – zodia care atrage banii ca un magnet

spot_img

Horoscop 14 iulie – o să fim atenţi atraşi de tot ce e nou şi pe care vrem să-l experimentăm că simţim nevoia să atingem un alt nivel de viaţă.

RAC
Lucrurile vă ies uşor şi o să faceţi progrese vizibile ca să vă atingeţi obiectivele, c-aveţi o agendă încărcată în perioada asta. Se anunţă bani din surse colaterale şi o să vă bucuraţi de nişte achiziţii care să vă ungă pe suflet, că sunt pentru casa, şi poate ar fi şi mai ieftine.

LEU
Sunt activităţi pe care vreţi mai demult să le treceţi în revistă ca să vă bucuraţi de o stare de spirit mai bună că vi se oferă ocazia să vă puneţi în valoare nişte calităţi. Poate începeţi nişte cursuri, cultivaţi un hobby şi o să vă ocupaţi timpul liber cu ceva care să vă facă plăcere.

FECIOARĂ
Vă curtează cineva să-i faceţi o vizită ca să petreceţi un timp de calitate împreună, că aveţi multe de vorbitşi n-o să puteţi face asta prea des, din cauza distanţei. Poate daţi de nişte bilete de vacanţă mai ieftine şi o să plecaţi în călătorie, după ce o să vă terminaţi toate treburile de pe-acasă.

BALANŢA
O să vă bucuraţi de nişte sume de bani recuperate şi care să vă prindă bine ca să plecaţi în vacanţă după o perioadă de stres şi muncă multă. Poate o să apelaţi la un împrumut ca să vă luaţi o casă, ori s-o fi defectat maşina şi trebuie să vă luaţi alta.

SCORPION
Voi păreţi a fi pe picior de plecare şi dacă se aşează, frumos, lucrurile o să vă puteţi da voie să o porniţi la drum, într-o excursie. O reuşită, după ce ați fi întâmpinat tot felul de piedici şi odată depăşite o să vă focusați atenţia pe familie ca să plecaţi împreună într-un bine meritat concediu.

SĂGETĂTOR
E cineva care vrea să vă vedeţi c-aveţi lucruri importante de discutat şi poate vă faceţi timp să aflaţi despre ce este vorba că poate viaţa voastră va lua o întorsătură fericită. Par să vină din urmă nişte bani şi să vă puneţi deoparte ceva pentru concediu.

CAPRICORN
O să interacţionaţi cu nişte oameni ca să daţi drumul unui proiect care să v-aducă satisfacţii profesionale neaşteptate şi să faceţi progrese la slujbă, în plan social.

O să atrageţi banii ca un magnet şi poate-o să vă permiteţi o escapadă turistică la malul mării, pe vârf de munte sau în străinătate, şi nu singuri.

VĂRSĂTOR
Încă vă străfulgeră ideea de mutat altundeva, mai aproape de părinţi, de socri, de şcoală ori de serviciu, dar trebuie vorbit serios cu partenerul de cuplu să vedeţi ce zice. O să vă asiguraţi că nu le lipseşte nimic alor voştri şi că puteţi pleca pentru două, trei zile undeva, pentru sufletul vostru.

PEŞTI
Poate găsiţi o platformă de pe care să vă transmiteţi ideile ca să ajungă la destinatarii care prezintă interes pentru voi. Sufleteşte promite să vă fie mai bine, să existe comunicare între voi şi partener, că aţi depăşit perioada tăcerilor care nu vă apropiau deloc.

BERBEC
Vă vin idei care să v-aducă o prospeţime, ca să le puneţi în practică şi aşteptaţi să rodească şi poate faceţi echipă cu nişte oameni. Se poate să vi se dea ceva nou de făcut la serviciu şi să vă prindă ideea. Totul e să nu vă plictisiţi înainte de a termina.

TAUR
O să fiţi cooptaţi într-o preocupare, o afacere care să vă solicite zi şi noapte, dar dacă nu staţi deloc bine cu banii o să negociaţi condiţiile. Poate o să luaţi nişte bani în plus de pe urma unor colaborări.

GEMENI
Noutăţi care să vă suscite interesul pentru o nouă slujbă, sau doar o colaborare, oricum, provocările sunt la ordinea zilei. Prezenţa cuiva o să vă aducă acel supliment de optimism care să v-ajute să munciţi şi mai mult şi mai bine.

Recomandăm și ..

Peste opt mii de persoane beneficiază în țara noastră de tratament antiretroviral. Campania socială: „Nu te lăsa dus de val. Testează-te la HIV!”

Ziua mondială de comemorare a persoanelor decedate de SIDA este marcată anual în a treia duminică din luna mai.  Toți cei care nu sunt indiferenți față de problema HIV/SIDA își consolidează eforturile de combatere a epidemiei, promovând mesaje despre căile de transmitere, îndemnând oamenii...

Localnicii din Sângereii Noi au apă la robinete datorită unor investiții românești

Un nou sat din R. Moldova va avea apă datorită investițiilor românești. Banii pentru proiect au fost alocați de România, iar la inaugurare a participat și ambasadorul României, Cristian-Leon Țurcanu. „Și la Sângereii Noi, banii românești aduc apa curentă în casele oamenilor. Azi am avut...

Faceți rezerve: Mai mulți locuitori ai capitalei și din Durlești rămân mâine fără apă

Apă Canal Chișinău anunță sistări în procesul de furnizare a apei pentru ziua de mâine, 21 mai.

Locuitorii satului Taraclia din raionul Căușeni au marcat Duminica Mironosiţelor (VIDEO)

Cu muzică, dans și voie bună! Așa au marcat ieri locuitorii satului Taraclia, raionul Căușeni, Duminica Mironosiţelor. Evenimentul a fost organizat de preot și autoritățile locale în curtea bisericii Arhanghelii Mihail și Gavriil. Sătenii spun că festivalul are drept scop păstrarea și promovarea cântecului...

BANI.MD Industria Moldovei încă nu își revine! În luna martie s-a comprimat cu 0,6%

Producția industrială a înregistrat o scădere de 0,6% în luna martie 2024 comparativ cu martie 2023, conform datelor publicate de Biroul Național de Statistică. Totuși, în primul trimestru al anului 2024, producția industrială a crescut cu 2,2% față de aceeași perioadă a anului precedent,...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora