Horoscop 14 iulie – zodia care atrage banii ca un magnet

spot_img

Horoscop 14 iulie – o să fim atenţi atraşi de tot ce e nou şi pe care vrem să-l experimentăm că simţim nevoia să atingem un alt nivel de viaţă.

RAC
Lucrurile vă ies uşor şi o să faceţi progrese vizibile ca să vă atingeţi obiectivele, c-aveţi o agendă încărcată în perioada asta. Se anunţă bani din surse colaterale şi o să vă bucuraţi de nişte achiziţii care să vă ungă pe suflet, că sunt pentru casa, şi poate ar fi şi mai ieftine.

LEU
Sunt activităţi pe care vreţi mai demult să le treceţi în revistă ca să vă bucuraţi de o stare de spirit mai bună că vi se oferă ocazia să vă puneţi în valoare nişte calităţi. Poate începeţi nişte cursuri, cultivaţi un hobby şi o să vă ocupaţi timpul liber cu ceva care să vă facă plăcere.

FECIOARĂ
Vă curtează cineva să-i faceţi o vizită ca să petreceţi un timp de calitate împreună, că aveţi multe de vorbitşi n-o să puteţi face asta prea des, din cauza distanţei. Poate daţi de nişte bilete de vacanţă mai ieftine şi o să plecaţi în călătorie, după ce o să vă terminaţi toate treburile de pe-acasă.

BALANŢA
O să vă bucuraţi de nişte sume de bani recuperate şi care să vă prindă bine ca să plecaţi în vacanţă după o perioadă de stres şi muncă multă. Poate o să apelaţi la un împrumut ca să vă luaţi o casă, ori s-o fi defectat maşina şi trebuie să vă luaţi alta.

SCORPION
Voi păreţi a fi pe picior de plecare şi dacă se aşează, frumos, lucrurile o să vă puteţi da voie să o porniţi la drum, într-o excursie. O reuşită, după ce ați fi întâmpinat tot felul de piedici şi odată depăşite o să vă focusați atenţia pe familie ca să plecaţi împreună într-un bine meritat concediu.

SĂGETĂTOR
E cineva care vrea să vă vedeţi c-aveţi lucruri importante de discutat şi poate vă faceţi timp să aflaţi despre ce este vorba că poate viaţa voastră va lua o întorsătură fericită. Par să vină din urmă nişte bani şi să vă puneţi deoparte ceva pentru concediu.

CAPRICORN
O să interacţionaţi cu nişte oameni ca să daţi drumul unui proiect care să v-aducă satisfacţii profesionale neaşteptate şi să faceţi progrese la slujbă, în plan social.

O să atrageţi banii ca un magnet şi poate-o să vă permiteţi o escapadă turistică la malul mării, pe vârf de munte sau în străinătate, şi nu singuri.

VĂRSĂTOR
Încă vă străfulgeră ideea de mutat altundeva, mai aproape de părinţi, de socri, de şcoală ori de serviciu, dar trebuie vorbit serios cu partenerul de cuplu să vedeţi ce zice. O să vă asiguraţi că nu le lipseşte nimic alor voştri şi că puteţi pleca pentru două, trei zile undeva, pentru sufletul vostru.

PEŞTI
Poate găsiţi o platformă de pe care să vă transmiteţi ideile ca să ajungă la destinatarii care prezintă interes pentru voi. Sufleteşte promite să vă fie mai bine, să existe comunicare între voi şi partener, că aţi depăşit perioada tăcerilor care nu vă apropiau deloc.

BERBEC
Vă vin idei care să v-aducă o prospeţime, ca să le puneţi în practică şi aşteptaţi să rodească şi poate faceţi echipă cu nişte oameni. Se poate să vi se dea ceva nou de făcut la serviciu şi să vă prindă ideea. Totul e să nu vă plictisiţi înainte de a termina.

TAUR
O să fiţi cooptaţi într-o preocupare, o afacere care să vă solicite zi şi noapte, dar dacă nu staţi deloc bine cu banii o să negociaţi condiţiile. Poate o să luaţi nişte bani în plus de pe urma unor colaborări.

GEMENI
Noutăţi care să vă suscite interesul pentru o nouă slujbă, sau doar o colaborare, oricum, provocările sunt la ordinea zilei. Prezenţa cuiva o să vă aducă acel supliment de optimism care să v-ajute să munciţi şi mai mult şi mai bine.

Recomandăm și ..

Parlamentul României a adoptat rezoluția privind perspectiva europeană a Republicii Moldova

Plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului de la București a adoptat, cu majoritate de voturi, o rezoluţie privind perspectiva europeană a Republicii Moldova, Ucrainei, Georgiei şi Balcanilor de Vest. Prin acest document, Parlamentul îşi reiterează sprijinul deplin pentru avansarea integrării europene a Ucrainei,...

Unul din moldovenii care ar fi desenat steaua lui David la Paris, participant în acțiunile de destabilizare puse la cale de Șor în Moldova? Precizările oamenilor legii

Unul dintre moldovenii care a desenat steau lui David pe mai multe clădiri din capitala Franței, Paris, a fost implicat, anterior, în acțiuni de huliganism și destabilizare dirijate de grupul criminal „Șor”. Informația a fost confirmată de Inspectoratul General al Poliției (IGP), într-un comunicat din...

DOC MEC: A fost aprobat programul olimpiadelor și concursurilor republicane pentru 2023/2024

În anul de studii 2023-2024 vor fi organizate și desfășurate 21 de olimpiade și concursuri republicane. Programul activităților a fost aprobat marți, 28 noiembrie curent, de Consiliul Central de Coordonare, subordonat Ministerului Educației și Cercetării (MEC). „Programul activităților de susținere al elevilor capabili de performanțe...

CRIZĂ. 24 de localități rămân, parțial sau integral, fără energie electrică la…

CRIZĂ. 24 de localități rămân, parțial sau integral, fără energie electrică la ora 14:30, anunță "Premier Energy".

Ambasadorii SUA, Germaniei și Franței, convocați la Ministerul Afacerilor Externe al Azerbaidjanului 

La 28 noiembrie 2023, însărcinații cu afaceri ai SUA și Germaniei, precum și ambasadorul Franței în Azerbaidjan au fost convocați separat la Ministerul Afacerilor Externe al Azerbaidjanului. Ministerul Afacerilor Externe a comunicat că, în cadrul acestor întîlniri, s-a constatat că portalul de știri "AbzasMedia", cu...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora