Horoscop 15 iulie – SĂGETĂTOR – Vi se împlinesc nişte aşteptări!

spot_img

Horoscop 15 iulie – o zi reuşită. Avem chef de plimbare, de revăzut prieteni, rude, o să ieşim pe la evenimente mondene, mai o ceremonie, mai o expoziţie şi o să ne facem plinul energetic, emoţional.

RAC
Vă invită cineva la masă, poate e o zi aniversară, poate fi şi un party surpriză pentru voi, pregătit în mare secret de familie şi de prieteni. Aveţi nevoie de relaxare şi poate daţi o petrecere să staţi la sueta cu prietenii, cu rudele s-o luaţi de la început de luni, cu forţe proaspete.

LEU
Se poate să aibă loc marea întâlnire cu cineva care vă poate deveni partener de cuplu şi o să puteţi construi frumos o relaţie care să fie trainică. Se va găsi cineva care să vă scoată la o plimbare, poate chiar la malul mării şi o să fie ceva cheltuiala, dar n-o să rămâneţi pe zero.

FECIOARĂ
Apare cineva care îşi doreşte o relaţie, dacă n-aveţi pe nimeni şi o să aveţi suficientă răbdare să vedeţi dacă există compatibilitate pentru un parteneriat – serios – de cuplu. Poate mai lăsaţi deoparte muncă, grijile şi luaţi şi voi o porţie de relaxare cu ai voştri, ieşiţi la o plimbare, vă duceţi la piscină.

BALANŢA
E cineva care v-a rămas dator cu o explicaţie şi dac-o să fiţi mulţumiţi de răspuns poate veţi continua relaţia, dar în alţi termeni, la alt nivel. O să luaţi parte la un eveniment şi o s-aveţi partea voastră de glorie, poate pentru c-o să vă fie apreciată muncă.

SCORPION
Se poate să revedeţi o persoană dragă şi poate puneţi la cale o întâlnire cu grupul de prieteni ca să vă bucuraţi împreună de realizările din ultima perioadă. Se poate să daţi o fugă la malul mării, sau să urcaţi pe poteci de muncă ca să respiraţi alt aer.

SĂGETĂTOR
Vi se împlinesc nişte aşteptări! Prietenii vă căuta la fel ca înainte, mai demult şi o să vă bucuraţi de o companie agreabilă, o să vă încărcaţi bateriile. V-aşteaptă cineva la un grătar şi dacă n-aveţi urgențe acasă, vă duceţi.

CAPRICORN
O să vă achitaţi de treburile obligatorii şi-o să vă acordaţi şi vouă câteva ore ca să vă delectaţi cu altceva care să vă elibereze de stres. Poate plecaţi într-o excursie, chiar de o zi, şi se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care să se plieze pe felul vostru de a fi.

VĂRSĂTOR
E posibil să apară cineva care să se insinueze în viaţa voastră şi să fiţi şi voi receptivi, dacă n-aveţi companion de viaţă. Poate daţi o fugă în staţiunea preferată ca să luaţi aer curat, să vă hrăniţi cu alimente fără chimicale şi să vă odihniţi

PEŞTI
Sufleteşte are de unde să vă fie mai bine dacă o să daţi dovadă de empatie, că partenerul traversează o perioadă mai stresantă şi o să-l menajaţi. Vă invită cineva la un eveniment, mai cu pretenţii şi o să aveţi şi voi partea voastră de contribuţie – poate e o gală.

BERBEC
Poate ieşiţi, fie la plimbare, fie ca să le faceţi o vizita unor prieteni, că au ceva de sărbătorit şi nu se acceptă să fiţi de faţă. Se poate să întâlniţi pe cineva care să vă schimbe viaţa în bine, dacă eraţi în căutarea unei persoane care să vă completeze sufleteşte.

TAUR
Poate vă scoate la cafea un posibil partener de afaceri şi o să discutaţi pe-ndelete despre ce urmează să lucraţi, la ce veţi colabora, dacă o să vă puneţi de acord. O să vă facă plăcere să-i chemaţi pe la voi pe prieteni ca să le gătiţi ceva bun, şi să staţi la poveşti, la un pahar de vorbă.

GEMENI
Lumea are nevoie de voi şi voi, la rândul vostru o să adunaţi oameni în jurul vostru că să vă puteţi distra, să practicaţi un sport, să vă destindeţi. Prezenţa cuiva o să vă imprime un vibe pozitiv şi o să uitaţi de toată oboseala acumulată, că o să vă hrăniţi cu endorfine

Recomandăm și ..

,,S-a dorit denigrarea imaginii Republicii Moldova”. Poliția a anunțat cine ar fi moldoveanul care a desenat stelele lui David pe mai multe clădiri din Paris

Unul dintre cetăţenii moldoveni care au fost implicaţi în desenarea stelei lui David pe mai multe clădiri din Paris, Franța, ar fi aceeași persoană care anterior a fost implicată în acțiuni de huliganism și destabilizare dirijate de grupul „Șor”.

Şi-a aflat SENTINŢA. Un bărbat de 55 de ani, condamnat la ani grei de închisoare pentru tentativă de omor și huliganism agravat

Un bărbat de 55 de ani, a fost recunoscut vinovat de tentativă de omor și huliganism agravat, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 14 ani cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

💡24 de localități din R. Moldova rămân în continuare fără electricitate

💡24 de localități din R. Moldova rămân în continuare fără electricitate

Soția șefului GUR ar fi fost otrăvită cu metale grele: Marianna Budanova, internată în spital

Mariana Budanova, soția șefului Serviciului de informații militare al Ucrainei (GUR), Kyrylo Budanov, a fost otrăvită. Declarațiile au fost făcute de surse din cadrul serviciului secret pentru publicațiile ucrainene Babel și Kyiv Independent, scrie hotnews.ro.

Cinci școli din țară, închise și astăzi, din cauza lipsei de curent: Alte 6 instituții de învățământ au desfășurat lecțiile în regim online

Cinci instituții de învățământ general nu au activat astăzi, 28 noiembrie, din cauza întreruperii alimentării cu energie electrică, urmare a condițiilor meteorologice din ultimele zile. Alte șase școli au desfășurat lecțiile în regim online, anunță Ministerul Educației și Cercetării (MEC).

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora