Horoscop 15 iulie – SĂGETĂTOR – Vi se împlinesc nişte aşteptări!

spot_img
spot_img

Horoscop 15 iulie – o zi reuşită. Avem chef de plimbare, de revăzut prieteni, rude, o să ieşim pe la evenimente mondene, mai o ceremonie, mai o expoziţie şi o să ne facem plinul energetic, emoţional.

RAC
Vă invită cineva la masă, poate e o zi aniversară, poate fi şi un party surpriză pentru voi, pregătit în mare secret de familie şi de prieteni. Aveţi nevoie de relaxare şi poate daţi o petrecere să staţi la sueta cu prietenii, cu rudele s-o luaţi de la început de luni, cu forţe proaspete.

LEU
Se poate să aibă loc marea întâlnire cu cineva care vă poate deveni partener de cuplu şi o să puteţi construi frumos o relaţie care să fie trainică. Se va găsi cineva care să vă scoată la o plimbare, poate chiar la malul mării şi o să fie ceva cheltuiala, dar n-o să rămâneţi pe zero.

FECIOARĂ
Apare cineva care îşi doreşte o relaţie, dacă n-aveţi pe nimeni şi o să aveţi suficientă răbdare să vedeţi dacă există compatibilitate pentru un parteneriat – serios – de cuplu. Poate mai lăsaţi deoparte muncă, grijile şi luaţi şi voi o porţie de relaxare cu ai voştri, ieşiţi la o plimbare, vă duceţi la piscină.

BALANŢA
E cineva care v-a rămas dator cu o explicaţie şi dac-o să fiţi mulţumiţi de răspuns poate veţi continua relaţia, dar în alţi termeni, la alt nivel. O să luaţi parte la un eveniment şi o s-aveţi partea voastră de glorie, poate pentru c-o să vă fie apreciată muncă.

SCORPION
Se poate să revedeţi o persoană dragă şi poate puneţi la cale o întâlnire cu grupul de prieteni ca să vă bucuraţi împreună de realizările din ultima perioadă. Se poate să daţi o fugă la malul mării, sau să urcaţi pe poteci de muncă ca să respiraţi alt aer.

SĂGETĂTOR
Vi se împlinesc nişte aşteptări! Prietenii vă căuta la fel ca înainte, mai demult şi o să vă bucuraţi de o companie agreabilă, o să vă încărcaţi bateriile. V-aşteaptă cineva la un grătar şi dacă n-aveţi urgențe acasă, vă duceţi.

CAPRICORN
O să vă achitaţi de treburile obligatorii şi-o să vă acordaţi şi vouă câteva ore ca să vă delectaţi cu altceva care să vă elibereze de stres. Poate plecaţi într-o excursie, chiar de o zi, şi se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care să se plieze pe felul vostru de a fi.

VĂRSĂTOR
E posibil să apară cineva care să se insinueze în viaţa voastră şi să fiţi şi voi receptivi, dacă n-aveţi companion de viaţă. Poate daţi o fugă în staţiunea preferată ca să luaţi aer curat, să vă hrăniţi cu alimente fără chimicale şi să vă odihniţi

PEŞTI
Sufleteşte are de unde să vă fie mai bine dacă o să daţi dovadă de empatie, că partenerul traversează o perioadă mai stresantă şi o să-l menajaţi. Vă invită cineva la un eveniment, mai cu pretenţii şi o să aveţi şi voi partea voastră de contribuţie – poate e o gală.

BERBEC
Poate ieşiţi, fie la plimbare, fie ca să le faceţi o vizita unor prieteni, că au ceva de sărbătorit şi nu se acceptă să fiţi de faţă. Se poate să întâlniţi pe cineva care să vă schimbe viaţa în bine, dacă eraţi în căutarea unei persoane care să vă completeze sufleteşte.

TAUR
Poate vă scoate la cafea un posibil partener de afaceri şi o să discutaţi pe-ndelete despre ce urmează să lucraţi, la ce veţi colabora, dacă o să vă puneţi de acord. O să vă facă plăcere să-i chemaţi pe la voi pe prieteni ca să le gătiţi ceva bun, şi să staţi la poveşti, la un pahar de vorbă.

GEMENI
Lumea are nevoie de voi şi voi, la rândul vostru o să adunaţi oameni în jurul vostru că să vă puteţi distra, să practicaţi un sport, să vă destindeţi. Prezenţa cuiva o să vă imprime un vibe pozitiv şi o să uitaţi de toată oboseala acumulată, că o să vă hrăniţi cu endorfine

Recomandăm și ..

Curtea Constituțională: Sesizarea comuniștilor privind decretul prin care a fost demis Stoianoglo este inadmisibilă

Curtea Constituțională a declarat inadmisibilă sesizarea deputaților comuniști Diana Caraman, Constantin Starîș, Vladimir Voronin, Oleg Reidman și Nicolai Rusol, care au solicitat controlul constituționalității decretului de demitere a lui Alexandr Stoianoglo. Documentul a fost semnat de Maia Sandu pe 26 septembrie 2023. Conform parlamentarilor, decretul ar încălca principiul de separare a puterilor în stat, notează...

Ucraina strânge probe pentru CPI privind victimele civile ale minelor terestre lăsate de ruşi

Ucraina a documentat moartea a aproape 300 de civili din cauza minelor terestre lăsate de forţele ruse şi strânge probe pentru Curtea Penală Internaţională (CPI), a anunţat vineri Serviciul ucrainean de securitate (SBU), transmite Reuters.

Premierul Poloniei îl acuză pe fostul ambasador al ţării sale la NATO de contacte cu servicii de informaţii străine

Prim-ministrul polonez Donald Tusk l-a acuzat vineri pe fostul ambasador al Poloniei la NATO, numit în 2019 de fosta putere naţionalistă şi rechemat la sfârşitul lui mai, că a întreţinut contacte cu servicii de informaţii străine şi a obţinut avantaje financiare neautorizate, informează Agerpres.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora