VIDEO: O fostă concurentă X Factor dezvăluie că a abandonat competiția pentru că a fost violată în timpul filmărilor

spot_img

Fosta concurentă X Factor Marea Britanie, Lucy Spraggan, a dezvăluit că a fost violată în timpul filmărilor pentru emisiune, în anul 2012, acesta fiind motivul real pentru care a abandonat competiția, relatează Sky News.

Lucy Spraggan, în vârstă de 31 de ani, era favorită pentru câștigarea concursului de talente, X Factor Marea Britanie, însă a părăsit competiția în timpul rundelor live invocând probleme de sănătate. Tânăra a dezvăluit acum adevăratul motiv pentru decizia sa, în cartea de memorii intitulată „Process: Finding My Way Through”.

Lucy susține că a fost violată de un portar de hotel chiar în timpul filmărilor la X Factor, iar incidentul a avut un impact mare asupra ei. Tânăra spune că agresiunea a avut loc după o noapte în care a sărbătorit aniversarea de 25 de ani a unui coleg de concurs, Rylan Clark, la un club de noapte din Mayfair, Londra, la care a participat și echipa X Factor.

„M-am trezit a doua zi cu acest sentiment de spaimă pură”

După o noapte în care a băut alcool, Lucy a avut nevoie de ajutor să ajungă acasă. Ea a fost dusă înapoi la hotel de un membru al echipei de producție, unde un portar al hotelului s-a oferit să o ajute să ajungă în camera ei. Înainte să plece din camera ei, portarul a tras zăvorul de securitate de la ușa să nu se închidă.

S-a întors apoi în cameră și a abuzat-o. „M-am trezit a doua zi cu acest sentiment de spaimă pură”, a spus ea. „Nu cred că am mai simțit vreodată acel nivel de confuzie de atunci. Știam că fusesem violată, dar nu puteam procesa acest lucru. Așa că mi-am pus hainele pe mine și am intrat pe pilot automat”, susține tânăra.

Lucy spune că a fost dezamăgită de echipa de producție a emisiunii, pentru că n-ar fi fost pregătită pentru a face față unei astfel de situații. Cu toate că bărbatul a fost arestat și a primit ajutor financiar și medical la momentul respectiv, Lucy susține că după proces nimeni a mai contactat-o să o întrebe dacă se simte bine.

„Nimeni nu m-a sunat sau nu mi-a trimis un e-mail când procesul s-a încheiat și a fost condamnat. Nimeni nu mi-a oferit reabilitare sau tratament continuu pentru sănătate mintală. Am fost pe cont propriu”, susține ea.

Lucy a fost prima concurentă X Factor care și-a interpretat propriile cântece și a cântat la un instrument. Momentul audiției sale a devenit al patrulea cel mai vizionat videoclip de pe YouTube din acel an, iar cea mai căutată artistă din țară pe Google.

Recomandăm și ..

Ce salariu are Macron; Fișa cu venitul lunar al președintelui Franței a fost publicată într-un gest fără precedent

Emmanuel Macron a fost nevoit să facă public salariul lunar pe care îl câștigă în calitate de președinte al Franței, scrie 7sur7. Dacă remunerația șefului statului era deja cunoscută, publicarea acestei fișe de salariu este fără precedent, relatează presa franceză.

Moartea președintelui iranian: Erdogan anunță o zi de doliu național în Turcia

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu național după moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi într-un accident de elicopter, relatează AFP, citată de Agerpres.

Număr record de femei, angajate în câmpul muncii, în 2023. Buzu: „Sper să înregistrăm rezultate și mai bune”

Numărul femeilor din Republica Moldova, angajate în câmpul muncii, a atins valori record, în anul precedent. Datele Ministerului Muncii și Protecției Sociale arată că, în 2023, au fost angajate cu peste 23 de mii mai multe femei decât în 2022 și cu aproape 17...

Mama Mădălinei Cojocari şi-a recunoscut vina în faţa instanţei. Riscă să fie deportată din Carolina de Nord

Mama Mădălinei Cojocari, fetiţa dispărută la sfârşitul anului 2022, în Carolina de Nord, a pledat vinovată luni în faţa instanţei. Aceasta își recunoște vina pentru că nu a raportat la timp dispariția, iar acum riscă deportarea, după ce anterior pledase nevinovată, scrie libertate.ro cu...

LIVE TEXT/ Secretarul american al Apărării: „Vom continua să ne asigurăm că Ucraina are controlul asupra cerului”. Rezultatele celei de-a 22-a întruniri a Grupului de Contact pentru Apărarea Ucrainei....

UPDATE 21: 55 Secretarul american al Apărării: „Vom continua să ne asigurăm că Ucraina are controlul asupra cerului” Secretarul american al Apărării a subliniat unitatea tuturor membrilor Grupului de Contact pentru Apărarea Ucrainei și a subliniat determinarea acestora de a face față amenințărilor din...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora