VIDEO: O fostă concurentă X Factor dezvăluie că a abandonat competiția pentru că a fost violată în timpul filmărilor

spot_img

Fosta concurentă X Factor Marea Britanie, Lucy Spraggan, a dezvăluit că a fost violată în timpul filmărilor pentru emisiune, în anul 2012, acesta fiind motivul real pentru care a abandonat competiția, relatează Sky News.

Lucy Spraggan, în vârstă de 31 de ani, era favorită pentru câștigarea concursului de talente, X Factor Marea Britanie, însă a părăsit competiția în timpul rundelor live invocând probleme de sănătate. Tânăra a dezvăluit acum adevăratul motiv pentru decizia sa, în cartea de memorii intitulată „Process: Finding My Way Through”.

Lucy susține că a fost violată de un portar de hotel chiar în timpul filmărilor la X Factor, iar incidentul a avut un impact mare asupra ei. Tânăra spune că agresiunea a avut loc după o noapte în care a sărbătorit aniversarea de 25 de ani a unui coleg de concurs, Rylan Clark, la un club de noapte din Mayfair, Londra, la care a participat și echipa X Factor.

„M-am trezit a doua zi cu acest sentiment de spaimă pură”

După o noapte în care a băut alcool, Lucy a avut nevoie de ajutor să ajungă acasă. Ea a fost dusă înapoi la hotel de un membru al echipei de producție, unde un portar al hotelului s-a oferit să o ajute să ajungă în camera ei. Înainte să plece din camera ei, portarul a tras zăvorul de securitate de la ușa să nu se închidă.

S-a întors apoi în cameră și a abuzat-o. „M-am trezit a doua zi cu acest sentiment de spaimă pură”, a spus ea. „Nu cred că am mai simțit vreodată acel nivel de confuzie de atunci. Știam că fusesem violată, dar nu puteam procesa acest lucru. Așa că mi-am pus hainele pe mine și am intrat pe pilot automat”, susține tânăra.

Lucy spune că a fost dezamăgită de echipa de producție a emisiunii, pentru că n-ar fi fost pregătită pentru a face față unei astfel de situații. Cu toate că bărbatul a fost arestat și a primit ajutor financiar și medical la momentul respectiv, Lucy susține că după proces nimeni a mai contactat-o să o întrebe dacă se simte bine.

„Nimeni nu m-a sunat sau nu mi-a trimis un e-mail când procesul s-a încheiat și a fost condamnat. Nimeni nu mi-a oferit reabilitare sau tratament continuu pentru sănătate mintală. Am fost pe cont propriu”, susține ea.

Lucy a fost prima concurentă X Factor care și-a interpretat propriile cântece și a cântat la un instrument. Momentul audiției sale a devenit al patrulea cel mai vizionat videoclip de pe YouTube din acel an, iar cea mai căutată artistă din țară pe Google.

Recomandăm și ..

ULTIMA ORĂ! Renato Usatîi este în Germania la tratament medical. Anunțul a…

ULTIMA ORĂ! Renato Usatîi este în Germania la tratament medical. Anunțul a fost făcut de către liderul PN din clinica medicală din Germania.

Cum să protejăm animalele pe timpul iernii? ANSA vine cu un șir de recomandări

Iarna este tot mai aproape, un anotimp extrem de dificil pentru animalele domestice. Frigul, umiditatea, gheața, alimentația necorespunzătoare și lipsa de activitate, pot cauza anumite probleme de sănătate animalelor. În acest context, Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a emis un șir de recomandări pentru...

POLITICĂ. Moldova guvernată de Maia Sandu și PAS “a intrat în perioada…

POLITICĂ. Moldova guvernată de Maia Sandu și PAS "a intrat în perioada protestelor", spune Irina Vlah, care a lansat recent "Platforma Moldova".

FOTO Ministrul Nosatîi, întâlnire cu ambasadorii SUA la Chișinău și București: au discutat despre cooperarea în domeniul apărării

Ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi, a avut pe 28 noiembrie, la Chișinău, o întrevedere cu ambasadoarea SUA în România, Kathleen Kavalec. La întâlnire a participat și ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent Logsdon. Părțile au discutat, printre altele, despre cooperarea în domeniul apărării dintre SUA,...

Presa: Moldoveanul cu stelele lui David în Paris, manifestant pentru aderarea Găgăuziei la Uniunea Vamală

Numele moldoveanul care ar fi desenat stelele lui David pe mai multe clădiri din Paris ar fi Alexandr Cocii. Conform anticorupție.md, în 2014 și 2015 el a manifestat pentru aderarea Găgăuziei la Federația Rusă.  Jurnaliștii relatează că individul are aproximativ 50 de ani. El ar...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora