Horoscop 17 iulie – BALANŢA – O să recuperaţi banii care vi se cuvin

spot_img

Horoscop 17 iulie – Lună nouă, cu veşti amestecate. Noroc cu echilibrul interior pe care-l avem, şi o să facem faţă schimbărilor de ritm de pe timpul zilei.

RAC
Apar schimbări şi o să vă pliaţi pe cerinţele momentului, chiar dacă vă prind în vacanţă, o să fiţi prompţi, în replică. Se pot acutiza nişte probleme legate de sănătate dacă aţi dat ignor total, aşa că poate treceţi pe la doctor să vedeţi ce se-ntâmplă.

LEU
E cineva care se simte atras de voi şi o să vă evaluaţi şi voi sentimentele să ştiţi încotro vă-ndreptaţi, şi dacă vă doriţi într-adevăr o relaţie sau sunteţi deja într-un cuplu. O să fie mult de lucru, vor fi şi bani, dar cheltuielile par să fie în exces şi o să trebuiască să vă puneţi nişte limite.

FECIOARĂ
Se poate să faceţi nişte achiziţii pentru casă şi o să vă-ntoarceţi buzunarele pe dos ca să arate totul aşa cum v-aţi propus, şi n-o să fie deloc ieftin. Relaţia cu partenerul de cuplu se poate reaşeza pe alte baze, să devină şi mai stabilă şi să vă căsătoriţi, dac-o fi şi-o fi.

BALANŢA
O să recuperaţi banii care vi se cuvin, dac-o să fiţi şi voi mai insistenţi, că altminteri o să tot treacă timpul şi nu e sigur c-o să-i mai primiţi. O să strângeţi rândurile ca să fiţi din nou cu prietenii şi să ieşiţi la mondenităţi, şi poate în câteva reprize de concediu.

SCORPION
E cineva care-şi doreşte să petreceţi mai mult timp împreună şi să vă dezmorţiţi sufleteşte, c-a trecut un timp de când n-aţi mai avut preocupări comune. O s-aveţi prilejul să aplanaţi nişte neînţelegeri şi viaţa de cuplu să devină armonioasă.

SĂGETĂTOR
O să puteţi face rost de bani în plus şi o să-i folosiţi în concediu să vă deconectaţi, c-aveţi nevoie de o pauză după o perioadă de efort financiar şi nu numai. Se poate să reluaţi o preocupare de timp liber şi să descărcaţi tensiunile, c-aţi atins un prag de oboseală psihică.

CAPRICORN
Se poate să vi se facă, în sfârşit, dreptate şi să vă recuperaţi bani, bunuri, onoare ştirbită, se-ndreaptă nişte lucruri, şi o să vă puteţi continua fericiţi, viaţa. O să vă daţi osteneala să mulţumiţi pe toată lumea, să vă achitaţi de toate obligaţiile morale, financiare, dar reproşuri tot or să fie.

VĂRSĂTOR
Aţi putea câştiga mai mulţi bani, dar n-o să mergeţi pân-acolo încât să munciţi până la epuizare pentru aceşti bani, că puneţi mare preţ pe sănătatea voastră. Se poate să luaţi nişte decizii legate de casă şi o să vă consultaţi cu ai voştri, să ştiţi dacă vă cumpăraţi altă casă, ori începeţi o renovare.

PEŞTI
Un angajator vrea să vă ia în echipa lui şi o să vă prezinte situaţia în roz, ca să şi acceptaţi, dar voi nu vă lăsați luați de val pentru că s-ar putea să exagereze un pic. E cineva care se simte atras de voi şi o să vă evaluaţi şi voi sentimentele să ştiţi dacă sunteţi pe aceeaşi lungime de undă sau nu.

BERBEC
O s-aveţi nişte lucruri de făcut pe-acasă şi o să puneţi economiile la bătaie, ca să iasă ceva frumos, nu încropit din bani puţini, că e vorba despre confortul familiei voastre. O să aflaţi de ce nu v-aţi luat banii la timp şi o să vi-i cereţi, că sunt ai voştri şi nu trebuie să renunţaţi la ei.

TAUR
Poate vă pregătiţi de o plecare în vacanţă şi îi mobilizaţi pe prieteni ca să vă sincronizaţi, şi cu deplasarea, şi cu cazarea, cu plăţile, să meargă totul – ceas. E bine să lichidaţi toate restanțele şi în plan material, şi în cel spiritual, să fiţi în armonie cu toată lumea.

GEMENI
Veştile sunt amestecate, dar se-anunţă, totuşi, succes, şi o să daţi drumul proiectelor noi care pot începe şi din
toamnă – voi să fiţi gata de lansare la apă. Se pare că s-au adunat cam multe plăți, sau le-aţi lăsaţi pe cele consistente acum – oricum, o să vă descurcaţi.

Recomandăm și ..

FOTO: „S-a dorit denigrarea imaginii RM”; Un participant la acțiunile antisemite din Paris, membru al grupării Șor

Unul din cei patru cetățeni moldoveni suspectați că se află în spatele provocărilor în care au apărut desene cu Steaua lui David pe mai multe ziduri din Paris, a fost implicat și în protestele organizate de fugarul Ilan Șor, la Chișinău. Un anunț...

Poliția: Moldoveanul care ar fi desenat stelele lui David în Paris, acuzat de destabilizări la protestele lui Șor

Un moldovean care este acuzat că ar fi desenat stelele lui David pe clădiri din Paris. Poliția Republicii Moldova susține că persoana acuzată este unul dintre protestatarii care ar fi recurs la destabilizări în timpul protestelor organizat de Partidul Șor, scos în afara legii. Conform...

🇲🇩🗣️ Cosmin Avram, cunoscutul vlogger din România, a explorat UTA Găgăuzia și…

🇲🇩🗣️ Cosmin Avram, cunoscutul vlogger din România, a explorat UTA Găgăuzia și a descoperit că, deși există vorbitori de limba română, mulți preferă limba rusă și găgăuza. 🏞️ Vloggerul a vizitat Comratul, Cahulul și Congazul experimentând viața rurală și aspecte variate ale regiunii. 🤔...

ANULARE. După ce presa a scris vineri despre plecarea din țară a…

ANULARE. După ce presa a scris vineri despre plecarea din țară a premierului Dorin Recean, acesta nu a apărut în acțiuni publice până astăzi când avea planificat briefing de presă la ora 14:30. Cu doar câteva minute până la începerea briefingului, din motive necunoscute,...

Proces penal în cazul celor două persoane găsite fără suflare într-o mașină blocată în nămeți

Inspectoratul de Poliție Căușeni a pornit un proces penal în cazul celor două persoane găsite moarte într-un automobil blocat în nămeți în apropiere de satul Coșcalia. Informația a fost confirmată pentru IPN de către ofițerul de presă al IP Căușeni, Mariana Didenco.Potrivit sursei citate,...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă
- fii sociabil -spot_img

Important

ultima ora