Președinta BERD va efectua o vizită în Republica Moldova

spot_img
spot_img

Președinta Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Odile Renaud-Basso va efectua o vizită de 3 zile în Republica Moldova, săptămâna viitoare. Vizita oficialei va începe luni, 24 iulie. Informația a fost confirmată de reprezentanții BERD.

Odile Renaud-Basso va fi însoțită de directorul general BERD pentru Europa de Est și Caucaz, Matteo Patrone. Cei doi au programate întâlniri cu autoritățile din Republica Moldova, oameni de afaceri, reprezentanți ai organizațiilor financiare și ai societății civile.

Sursa citată menționează că în timpul vizitei, se așteaptă ca Odile Renaud-Basso să semneze un nou împrumut cu una dintre băncile partenere ale BERD.

De menționat că vizita lui Odile Renaud-Basso vine în contextul transferul de atribuții între Angela Sax, șefa demisionară a BERD în Moldova, și înlocuitoarea sa, Catarina Bjorlin Hansen.

Recomandăm și ..

VIDEO Saloane goale, ferestre acoperite cu placaj, sânge pe pereți. Cum arată spitalul „Okhmatdyt” după atacul rusesc

Ucraina și Kievul încă își revin după atacul masiv cu rachete din 8 iulie. În trei zile, oamenii au strâns sute de milioane de grivne pentru a reconstrui spitalul de copii „Okhmatdyt” De exemplu, în doar 40 de ore au fost adunate 300 de milioane de grivne (mai mult de șapte milioane de dolari),...

Integrarea europeană, prioritară pe agenda băncilor centrale din R. Moldova și Ucraina

Guvernatoarea Băncii Naționale a Moldovei, Anca Dragu, a avut o întrevedere cu omologul său din Ucraina, Andriy Pyshnyy, aflat la Chișinău pentru a participa la reuniunea Constituenței Fondului Monetar Internațional și Băncii Mondiale.

Un bărbat s-a înecat în apele râului Nistru, la Ștefan Vodă

Un bărbat a murit, după ce s-a dus la scăldat în râul Nistru. Tragedia a avut loc cu puțin timp în urmă, în localitatea Răscăieți, din raionul Ștefan Vodă, susțin sursele PulsMedia.MD.

CAMPANIE. Continuă să fie aduși organizat copii din țară la Președinție. Maia Sandu, președinta…

CAMPANIE. Continuă să fie aduși organizat copii din țară la Președinție. Maia Sandu, președinta țării: “În fiecare zi grupuri de copii din satele și orașele noastre vin în capitală să viziteze mai multe obiective turistice, fiind invitați și la Președinție, Guvern, Parlament. Când am ocazia, mă bucur să pot să-i salut și să le...

Gata de o decizie radicală, după EURO: Vrea să se retragă de la echipa națională la 28 de ani!

Franța a făcut un turneu dezamăgitor la EURO 2024, unde s-a oprit în semifinale după un joc sub așteptări, iar acum riscă să își piardă unul dintre cei mai valoroși jucători.

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora