Din octombrie 2021 și până în prezent, Moldova a primit de la UE peste 1,2 miliarde de euro

spot_img
spot_img

Din octombrie 2021 și până în prezent, Moldova a primit de la UE peste 1,2 miliarde de euro. Banii au fost alocați pentru a sprijini țara să treacă peste criza energetică și provocările economice și de securitate cu care se confruntă.

Despre aceasta a menționat deputatul european, Siegfried Mureșan.

Potrivit lui Siegfried Mureșan, susținerea financiară, sub formă de fonduri nerambursabile și credite în condiții avantajoase, a fost alocată pentru nevoile cele mai importante ale Republicii Moldova și ale cetățenilor, precum stabilizarea macrofinanciară a țării, măsuri de sprijin pentru oamenii afectați de creșterea prețului la energie, măsuri de creștere a siguranței în contextul amenințărilor de securitate generate de război, dar și pentru investiții în modernizarea țării, în infrastructură și în tranziția spre o economie verde.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „Peste 1,2 miliarde de euro, sprijin financiar pentru Republica Moldova Pentru sectorul energetic, ajutorarea cetățenilor, stabilizarea macroeconomică, întărirea securități și modernizarea țării ppe ppe S siegfriedmuresan.eu PNL Siegfuied”

Recomandăm și ..

“Pe surse”: clișeele jurnalistice care ucid informația

O lungă serie de expresie fixe, lemnoase, inutile, au intrat în uz după 1989, calchiat în general din alte limbi.

„Breșe în sistem”. Ședință la Guvern, după asasinatul de la Rîșcani. Recean: 38 de cetățeni străini, căutați pentru infracțiuni, solicită azil în Moldova

După asasinatul din sectorul Rîșcani al capitalei, de pe 10 iulie, ieri, prim-ministrul Dorin Recean a convocat la Guvern o ședință cu ministra Justiției, ministrul Afacerilor Interne, șeful Inspectoratului General al Poliției, la care am invitat și Serviciul de Informații și Securitate, Procuratura Generală și Consiliul Superior al Magistraturii. „Avem în Moldova 38...

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora