Adresarea lui Renato Usatîi către locuitorii municipiului Chișinău!

spot_img

„Eu niciodată nu am cerșit voturi, dar nu mi-i rușine să vă rog insistent să faceți cunoștință cu datele biografice și experiența candidaților Partidului Nostru pentru Consiliul Municipal Chișinău!”, declară Renato Usatîi

Oameni buni în sensul frumos al acestui apel din capitala țării noastre! Mă adresez către voi nu pentru a fi în rând cu toți politicienii din Moldova, care vă cerșesc voturile și-și amintesc de voi numai în ajun de alegeri, ci pentru că am ce vă propune, așa cum a fost mereu – o echipă de oameni pentru Consiliul Municipal Chișinău așa cum numai Partidul Nostru poate. Eu garantez personal pentru profesionalismul acestora

Trageți un pic cu ochiul în biografia lor și veți înțelege multe – majoritatea dintre ei au decenii de muncă în spate – au început de la muncitori și au ajuns la funcții foarte mari, funcții obținute de-a lungul carierei pentru ceea ce au realizat, nu prin cumătrism. Iar după ce au obținut cu propriul efort tot și-au dorit în viață pe plan profesional, e timpul ca ei să-și demonstreze capacitățile în beneficiul Chișinăului.

De asta și am acceptat să vi-i propun anume pe ei, dar nu pentru c-ar fi membri ai Partidului Nostru, cei mai mulți dintre ei nici nu-s afiliați formațiunii pe care am onoarea s-o conduc sau altor partide. Pe foarte mulți dintre aceștia i-am cunoscut personal abia recent, nu-mi sunt prieteni, nu-mi sunt amici, nu-mi sunt parteneri de pescuit sau vânătoare, sunt cei mai buni în domeniile lor. Iar când le-am aflat personal istoricul activității lor profesionale, am decis să le ofer șansa să activeze deja pentru Chișinău, iar aceștia au acceptat.

SUNT GATA SĂ PUN MÂNA-N FOC CĂ MULȚI DINTRE CEI CARE MERG PE LISTA PARTIDULUI NOS[1]TRU PENTRU CMC, AR FI CHIAR ȘI PRIMARI DE NOTA 10, DAR PENTRU ASTA ERA NECESARĂ PROMOVAREA LOR CU MULT TIMP ÎN URMĂ, AȘA-I ÎN POLITICA MOLDOVENEASCĂ. ȘI V-O SPUN DESCHIS – ÎN ACEASTĂ LISTĂ AVEM OAMENI ȘI MAI BUNI DECÂT MINE ÎN ADMINISTRAREA UNOR ÎNTREPRINDERI CONCRETE, CHIAR VĂ RECUNOSC DESCHIS. DE ASTA ȘI SUNT SIGUR CĂ DACĂ-I VEȚI VOTA DE ACEASTĂ DATĂ PENTRU CONSILIU, PESTE PATRU ANI CHIAR DVS ÎNȘIVĂ ÎI VEȚI ÎNAINTA PE UNII SAU ALȚII DINTRE EI PENTRU POSTUL DE PRIMAR GENERAL.

Trebuie să înțelegem că, Consiliul municipal Chișinău este motorul Capitalei, iar fără oameni profesioniști în CMC, oameni care au făcut ceva în viața lor, dar n-au stat prin studiouri TV, vom continua să ne mulțumim cu floricele și trotuare. Sunt de acord că și astea-s necesare, absolut de acord, dar chiar la asta să ne limităm, prieteni?

Chișinăul are nevoie de mai mult! De oameni care pricep să administreze treburile unui oraș atât de mare, nu doar să facă selfie cu Ambasadorii, cărora să le ceară susținerea. Politica e una și-i treaba celor care fac politică, iar consilierii au cu totul și cu totul alte sarcini, sarcini pe care echipa pe care v-o inaintez, sunt sigur că le vor îndeplini.

Capitala nu înseamnă ambiții prezidențiale ale unor sau alți pretendenți, Capitala e inima Moldovei și trebuie gestionată pentru oameni, nu pentru a ne bucura doar privirile, iar dacă e să privim mai profund, constatăm că nici măcar nu avem vreun oraș în apropierea Moldovei cu care am concura, vecinii noștri aflându-se deja la mare distanță de noi.

Prietenii mei, administrarea orașului nu-i un spectacol, așa cum ani la rând ni s-a tot arătat în CMC, ci o responsabilitate. Chișinăul merită profesionalism, nu doar poze, jocuri în tetris și tancuri! Eu vă rog să mă credeți, știu ce spun, știți cine sunt și ce-am realizat de-a lungul vieții mele, de asta nu pot fi acuzat c-aș arunca cuvinte-n vânt.

Orașele noastre nu-s un joc politic, sunt casele noastre, de asta fiecare decizie contează, de aceea vă îndemn încă o dată să aveți mare grijă pentru cine votați, mai ales pentru CMC. Da, în special pentru Consiliu, deoarece primarul n-are nicio importanță fără un Consiliu municipal care să știe ce înseamnă a munci, nu a ține discursuri la fiecare ședință pentru ca seara să-i arate la televizor.

VĂ PROPUN SĂ ALEGEM CU GRIJĂ! GRIJA PENTRU CAPITALĂ NU-I UN TREND, E O DATORIE. SĂ ALEGEM OAMENI CARE SĂ PRIVEASCĂ DINCOLO DE PROPRIA OGRADĂ! CREDEȚI-MĂ PE CUVÂNT CĂ UN CHIȘINĂU PUTERNIC POATE FI CONSTRUIT PE DECIZII ÎNȚELEPTE, NU PE PROMISIUNI DESPRE LUCRURI IMPOSIBILE.

Nu vrem doar străzi, vrem viziune. Un oraș mare ca și Chișinăul are nevoie de lideri mari, pe care Partidul Nostru îi are! Să nu ne mai mulțumim cu mai puțin, am comis această greșeală anterior și la nivel central – de asta sfatul meu este să schimbăm de jos în sus, alegând cu capul, nu cu emoțiile!

Prieteni, multă vorbă – sărăcia omului. Partidul Nostru – controlul vostru în municipiul Chișinău!

Recomandăm și ..

În gimnaziul ”Taras Șevcenko” din Chișinău vor fi deschise clase cu predare în limbile ucraineană și română

Copii refugiaților ucraineni, dar și cei ai etnicilor ucraineni din țara noastră, vor putea să-și continue studiile în limba maternă și să se integreze mai ușor în sistemul educațional din Republica Moldova. Acest lucru va fi posibil după ce în următorul an de studii,...

Marți, 25 iunie 2024, Moldova va încep oficial negocierile de aderare la UE

Prima Conferință Interguvernamentală Moldova-UE va avea loc pe 25 iunie, informează Cristina Gherasimov, ministrul Integrării Europene. “Ambasadorii țărilor membre pe lângă Uniunea Europeană au agreat, de principiu, cadrele de negociere pentru deschiderea oficială a negocierilor de aderare cu Republica Moldova și Ucraina. Drept urmare, la...

România are două sisteme Patriot operaționale. Armata română ar putea trimite unul din ele Ucrainei

Oficial, România este apărată de două sisteme Patriot. Al doilea echipament a devenit operațional vineri, după ce militarii români au tras două rachete în poligonul Capu Midia, din județul Constanța. Patriot reprezintă cea mai mare achiziție a României de după Revoluție. Ministerul Apărării Naționale...

Republica Moldova și Ucraina încep oficial negocierile de aderare la Uniunea Europeană pe 25 iunie

Prima conferință interguvernamentală, care este considerată începutul negocierilor de aderare a Republicii Moldova și a Ucrainei la Uniunea Europeană, va avea loc pe data de 25 iunie. Anunțul a fost făcut de Belgia, care deține în acest semestru președinția prin rotație a Uniunii Europene...

🛑Îmi e rușine puțin că nu știam despre ziua onomastică a lui Spiridon Vangheli

🛑Îmi e rușine puțin că nu știam despre ziua onomastică a lui Spiridon Vangheli https://t.me/tudorulianovschi/64

Stay Connected

0AbonațiAbonați-vă

Important

ultima ora